pátek 29. listopadu 2013

Rychlý NEW IN Avon

Pokud sledujete můj blog už delší dobu, asi jste poznaly, že mám pro Avon trochu slabost. 
Ne každý tuto kosmetiku má rád, asi možná ještě z dob, kdy ji používaly naše maminky ne li babičky. Podle mě má Avon pár super produktů, které opravdu stojí za to.

Například tyto tužky SuperSHOCK, které jste mohli vidět u mě na instagramu. Nově mám odstíny Aqua pop (39 Kč) a Savage (79 Kč).


V základní řadě "pro holky" si většinou moc nevybírám, ale tato rtěnka v tužce mě zaujala už dřív, mám doma její oranžovou kamarádku v odstínu Coral you later (super názvy co? Recenze ZDE) a na podzim jsem chtěla něco výrazného, tmavě červeného a tak jsem objednala tuto. Stála asi 59 Kč. Odstín Reddy To go. Určitě Vám sem na ni udělám recenzi s fotkami, pokud bude zájem. Takhle se tváří opravdu dráždivě červená, ale je tmavší.


Posledními dva kousky jsou tyto laky se třpytkami. Blíží se Vánoce a já mám náladu zrovna na takovéto laky. Někde jsem četla, že nejdou odlakovat? Snad ne... kamarádce jsem lakovala oba dva, aby jsme vyzkoušely odstíny a říkala, že klasika jako třpytivé laky. Vyzkouším, nafotím, povykládám. Cena 39 Kč / kus / 8 ml.




Nepřijde Vám Rose Golden spíš jako bronzová? Nemůžu si pomoct.

Co vy? Čím jste si naposledy udělaly radost???

Přeji krásný den.
Nicky xx

5 komentářů:

  1. Moc pěkné věci a jj, ten lak mi přijde takový do oranžova spíše, bronzový..

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se mi líbí ty tužky :-) Krásné odstíny.

    OdpovědětVymazat
  3. tyhle tužky od Avonu jsou nejlepší :) ale to už jsem tu asi psala

    OdpovědětVymazat
  4. Tužky z Avonu jsem ještě neměla, ale mají krásné odstíny:)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky miluju tužky Supershock, mám oba tyhle odstíny. Nejvíc jsem si ale oblíbila tmavě fialovou Raw Plum. Jen je škoda, že ve stálé nabídce je jen černá a stříbrná, ostatní barvy jsou v nabídce vždycky jen chvilku. Což nechápu - zrovna tyhle úžasné tužky, těch by měli mít v nabídce aspoň 10 odstínů!

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)