sobota 21. září 2013

MOTD - Upršený tmavý den


Nesnáším podzim!! Celé dny jen prší a je to předzvěst toho, že brzo přijde zima, kterou nesnáším ještě víc!! Kdepak zmizely ty slunečné dny, kterých jsme si přece jen tolik letos opět neužili?? Snad na mě dopadá podzimní deprese nebo co. :) 

Dneska sem si pro Vás na pozvednutí té pochmurné nálady připravila jedno líčení ve velmi tmavých barvách. Já mám takové líčení moc ráda a nebráním se mu ani přes den. Navíc to byla bezvadná možnost vyzkoušet novou paletku, kterou jsem si koupila u Asiatů v úterý. Nakupovat šminky u Vietnamců?! Pche! :D Možná si říkáte... ale já mám doma jednu paletku, kterou si nemůžu vynachválit a podle mě je úplně jedno jestli sáhnu po Essence nebo jakékoliv Asijské paletce... Dají se totiž mezi nimi najít i slušné stíny, které jsou výborně pigmentované a drží na oku celý den. Stejně nikdo nepozná, zda na očích máte stíny za 1000 Kč nebo za 40 Kč!... 

Paletka stála 39 Kč a obsahuje 4 nádherné oční stíny. Černá i bílá jsou velmi dobře pigmentované a ostatní barvy také (i když lehounce míň). Brala jsem ji hlavně kvůli tmavé vínově fialovo hnědé, která je nádherná!! A s tou jsem se dneska i nalíčila.


Na očích mám:
* Paletku z fotky - tmavě hnědo fialový stín jsem nanesla na bází připravené víčko (NYX Eyeshadow base), do V na vnější straně oka jsem nanesla nejtmavší stín a obě barvy rozmazala bronzerem a chlupatým štětcem. Stíny trochu prášili a opadávali pod oko, ale dalo se to přežít a nevidím v tom extra velký problém. Do vnějšího koutku jsem si pro projasnění nanesla bílý stín přiloženým aplikátorem. Pod oko jsem si smudge brushem nanesla šedý stín abych docílila kouřového efektu líčení.
* Tužku od Barry M v odstínu Black - tou jsem si namalovala horní vnitřní linku, protože tento krok nepřeskakuji nikdy, dělá řasy hustší a linii řas černější, nemám ráda, když zde prosvítá kůže
* Burgundy tužku na oči SuperShock od Avonu - na vnitřní spodní linku, aby ladila s krásným vínovým stínem (pardon za tolik názvů tohoto stínu, ale určitě víte který to je :D ) 
* Řasenku SuperShock od Avonu v odstínu Blackest Black
* Bílý matný stín - pod obočí, abych zvýraznila jeho tvar

Na obočí a rtech mám:
* ELF eyebrow kit v odstínu Medium
* Maybelline Whisper odstín Lust for blush (oblíbená, co? :D )

Na pleti mám:
* Bázi pod makeup od Rimmelu (v bílé tubě)
* Makeup Rimmel 25 Hour v odstínu 100 Ivory
* Concealer & Highlighter od Rimmel v odstínu 100 Ivory
* Sypký pudr NYC
* Na bronzování pudr GS odstín 01
* Tvářenka FdS z boxíku


  *bitch* :D


Poslední fotka je ta, kterou jsem Vám dávala na fb, aby jste věděli, že ten den jsem byla opravdu MOC tmavá.. :D :))) Jak se Vám toto líčení líbí? Napište mi dolů do komentářů Váš názor. :)

Přeji krásný den Všem!!
Nicky xx

3 komentáře:

  1. No tak tento stín je z celé paletky nej a neuvěřitelně ti to líčení sluší!!! Jako já bych se stíny na oko od nich bála dát, přeci jen je to oko a složením bych si nebyla jistá... asi bych to zkusila prvně na ruku nebo tak, ale laky na nehty jsem kdysi od nich měla a ok:)
    Jinak to počasí se snažím nevnímat, protože to sluníčko bylo fakt krátce a představa, že nás čeká zase tak dlouhá zima, no děs!

    OdpovědětVymazat
  2. mám presne tú istu paletku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Líčení je nádherné. Já už bych se po zkušenosti co mám, kosmetikou od Asiatů nelíčila,ale asi mám citlivější pleť a oči.

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)