sobota 2. března 2013

SUPER AKCE www.dermacol.cz

Ahoj, 
dnes jsem chtěla původně dát jiný článek, ale našla jsem na facebooku u Luci Frid tuto skvělou informaci o nákupu na stránkách www.dermacol.cz

Jedná se o nový motivační program pro zákazníky e-shopu.

Novinky v roce 2013:
-Dárek k nákupu od 100 do 499 Kč
-Hodnotnější dárek při nákupu nad 500 Kč
-Bonusy 100 Kč a více od nákupů již za 300 Kč
-Snížená sazba za poštovné a balné na 85 Kč ( pokud platíte kartou, při dobírce +30 Kč takže 115Kč) - pokud ale nakoupíte nad 1.000 Kč máte poštovné zdarma.


Nově uvítací bonus:

Pro stávající zákazníky: Nabili Vám kredit 200 Kč, který můžete uplatnit na jakýkoliv nákup (bez udané částky, kterou musíte zaplatit) do 30. dubna 2013.

Kredit se uplatňuje tak, že v košíku pod objednávkou zvolíte možnost uplatnit slevu.

Nový zákazníci: Všem nově registrovaným zákazníkům (což jsem i já) připíší do 3 dnů od registrace kredit 100 Kč na první nákup.

Pozor! Je tu ale mimořádná akce, takže jsem neváhala a hned jí využila!!
Připíší všem novým zákazníkům při registraci kredit 200 Kč do 30. dubna 2013 !!!

Já jsem neváhala a hned jsem si objednala Makeup Cover v odstínu 208 za 129 Kč, Kajalovou tužku na oči za 149 Kč, nový fix na linky za 99 Kč, po uplatnění slevy a přičtení poštovného jsem na 262 Kč + mi pošlou jako dárek k nákupu jejich novou bázi pod oční stíny! No není to nádherné? Dermacol mám ráda a vím, že spousta z Vás určitě taky, takže jsem neváhala se o tuto možnost s Vámi podělit. :)) Snad alespoň jeden dobrý nedělní typ na nákup. :) Ušetříte alespoň ty 200 Kč a to nikde na ulici nenajdete. :) 

Využijete této akce??:)Dejte vědět dole v komentářích.

Přeji krásnou neděli kočky.
Nicky xx

3 komentáře:

  1. taky jsem objednávala make up cover a k tomu ještě fixační pudr :) Parádní akce, fakt žejo. Už se na ty věci hrozně těším.

    OdpovědětVymazat
  2. Pre mňa ako násťročnú slovenku bez brigády a bez vreckového to zas také výhodné nebude...ale poviem o tom kamarátkam :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem teď nakupovala u Dermacolu, mají fakt skvělé akce a nákup se u nich teda rozhodně vyplatí, navíc jsem s kvalitou jejich výrobků spokojená a určitě využiji i tuhle novou akci a objednám si další. Já jsem v únoru zas koupila make-up botocell, ke kterému jsem dostala zdarma liftingový krém botocell, který jinak stojí přes 300 Kč, k nákupu jsem dostala nádhernou kosmetickou taštičku a mycí houbu. Takže spokojenost maximální! :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)