úterý 8. ledna 2013

2012 Nejlepší produkty na oči (kosmetika)

Chtěla jsem napsat článek o nejoblíbenější kosmetice za rok 2012, ale je to asi zbytečné, když jsem psala Tag o nejoblíbenější drogérkové kosmetice a tam jsem skoro všechny své oblíbence vyjmenovala. Ovšem o jednom odvětví kosmetiky tam řeč nebyla. A to o výrobcích na oči, což je docela škoda. Proto Vám sem píšu tento článek. 


Když se teda budeme bavit o očích - moje jsou celkem citlivé, dost slzí a mám problém s tím, že se mi řasenka rozpíjí pod okem, proto si taky nemaluji spodní řasy. Jo já vím, dá se to vyřešit kvalitnější ale také dražší řasenkou. Ale proč? :D Dlouho jsem hledala výrobky, které by mi seděli a pár jsem jich našla.

Když tedy začnu těmi řasenkami - moje nej nej nej jsou tyto dvě krásky od Essence. Jmenují se Get BIG! Lashes a můžu Vám je vřele doporučit. Ta se stříbrným obalem je se zahnutým kartáčkem a  má točit řasy. Opravdu to ten efekt má, což můžu dotvrdit. Druhá by jim měla dodat objem. No.. tady si u efektu nejsem zrovna jistá, ale tlustý kartáček nějakou práci udělá. Používám je tak, že si natočím kleštičkami řasy, namaluji  tu se stříbrným obalem a poté tu s černým obalem. Výsledek se dostaví. To jste mohli vidět na spoustě mích líčení. Někdy, když nemám moc čas nebo náladu maluji si pouze Volume Curl v jedné vrstvě. Pokud mi řasenky dojdou pořídím si je znova. Nebo možná ne. Má mi přijít k testování nová řasenka od Maybelline Volume Rocket (nebo tak nějak) a pokukuji také po Diamante od Gabrielly Salvette. Takže uvidíme. Ale doporučit Vám je můžu, jsou obě suprové a v případě zklamání s dalšími dvěma jmenovanými se k nim ráda vrátím. :)


Teď se teda přesuneme k očním stínům a bázi. Začala bych tou bází - je od NYX, odstín Skintone, recenzi jsem na ni psala zde. Taky jsem se v té recenzi zmiňovala o tom, že mi nesedí. No... skamarádili jsme se spolu a teď je to můj miláček. :D Pod stíny od Sleek sedí skvěle a drží je výborně. Také je dobrá pod pigmenty. Pod levnější stíny ji moc nedávám, s těmi si moc nesedí. Pod ty mám radši ELF bázi. Každopádně tuto používám asi nejčastěji a můžu říct, že teda vůbec neubývá. Je to jen malinkatý kelímek, ale vydrží mi snad ještě rok nebo dokud se nezkazí. 

Další věcí, kterou používám velmi často, když se mi nechce moc malovat nebo chci jen obyčejný neutrální  makeup je Trio stínů od ELF. Líčení s touto paletkou máte zde. Stíny jsou dobře pigmentované, s bází od ELF si sednou výborně. Vydrží na oku do večera. Nejvíce používám ten nejsvětlejší a střední odstín. Kdyby Vás zajímalo, proč je na stránkách samotně nelze najít je to proto, že byli v sadě s dalšími věcmi a to konkrétně téhle: (bohužel se už asi neprodává, doufám že zase někdy bude)

(zdroj google obrázky)

Já sem si pro své vlastní účely z té sady nechala jen ty stíny, štětec a linky, jinak jsem všechno ve své první giveaway poslala dál. :) (mimochodem štětec se mi už rozpůlil :D )

Předposlední věc o které bych se chtěla zmínit jsou paletky od Sleek :) Moje fotky a hodnocení můžete vidět  zde I Divine Au Naturel a zde I Divine Snapshot . S těmito paletky jsem spokojená asi nejvíc co jsem kdy se stíny byla. Pigmentace je nádherná, dobře se s nimi pracuje a práší jen malinko. :) Každopádně si přečtěte recenze pokud jste tak dosud neučinili. :) Možná se časem rodinka rozroste a přibudou nějaké další paletky od této skvělé Anglické značky. :)



Jako poslední své oblíbence bych chtěla zmínit linky na oči. Jako první tyto tekuté linky od ELF, se kterými jsem moc spokojená. Mají krásně tenký štěteček se kterým se výborně pracuje. :) Maluji se s nimi skoro každý den. Jsou to linky se kterými jsem asi nejspokojenější. Zkoušela jsem také linky od Essence, ale tam se mi hůř pracovalo se štětečkem. Tyto jsou výborné. Barva je opravdu černá a vydrží na oku skoro celý den bez jediné chybičky.


Dalším miláčkem jsou tyto gelové linky od Essence. Toto je mé už druhé balení, protože v dobách, kdy jsem nosila každý den namalovanou linku jsem je spotřebovala docela rychle (i tak vydrželi asi 6 měsíců :D ). Mám je v klasické černé barvě. Výdrž těchto linek je výborná na 1* !! Večer pomalu nejdou ani odmalovat :D Pracuje se mi s nimi dobře se štětečkem také od Essence (tím zkoseným). 


No a to bude asi tak celkově všechno o mích oblíbených produktech za rok 2012. :) Je tu přece nový rok 2013 a doufám, že nám přinese samé dobré věci a zkušenosti :) V mém kosmetickém boxu mají tyto věci své zasloužené místo a budou ho tam mít i nadále, pokud neobjevím něco "lepšího". Ale to si nemyslím. :) 

Kdyžtak mi dolů do komentářů napište Vaše oblíbence, nebo hoďte odkaz na Váš blog. :) Ráda si počtu.

Zatím přeji krásný den.

Vaše Nicky xx




5 komentářů:

  1. Super článek. Paletky jsou parádní, taky jsem uvažovala, že bych si koupila nějakou krásku od Sleeku, ale nakonec jsem objednala Undressed od MUA. Moc se těším až dorazí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na paletky MUA jsem se taky dívala a uvažovala o koupi :) ale když mám teď tyto dvě a navíc tu mega paletu, tak si na chvíli asi od nákupů stínů dám pokoj:)

      Vymazat
  2. Hm ty špiráli musím vyskúšat a aj linku :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)