středa 4. listopadu 2015

RECENZE: SLEEK MATTE ME LIPGLOSS LIQUID LIPSTICK - FANDAGO PURPLE



Ahoj, dneska jsem si pro vás připravila recenzi na produkt, o kterém jsem slyšela už dávno, ale donedávna jsem neměla možnost otestovat si ho "na vlastní kůži".
Jedná se o matný lesk (tekutou rtěnku) Matte Me od značky Sleek, která je jak dobře víte moje oblíbená. Na mém oblíbeném eshopu www.bestmakeup.cz nabízí 6 odstínů - Birthday Suit (nude, nádherná!!), Brink Pink - výrazná růžová, Party pink , Royal Red - červená, Petal - světle růžová, baby pink a odstín, o kterém budu dnes mluvit já - Fandango Purple.

Lesk stojí 175 ,- Kč a jsou také v lesklé "gloss me" variantě (ale samozřejmě jiné odstíny).

Produkt jsem samozřejmě na rtech měla několikrát, abych opravdu vyzkoušela jak funguje. Bez toho jsou pro mě recenze úplně zbytečné. Nemám ráda, když někomu domů dorazí produkt nebo když si ho z obchodu donese domů a ten den nebo následující den na něj píše nebo točí recenzi. Sama takové věci opravdu nedělám. :)

Balení je klasické jako lesk na rty nebo tekutá rtěnka, to všichni známe. Je hranaté, obal je průhledný, takže dobře vidíte odstíny, což se mi moc líbí. Víčko nebo jak to nazvat je matné, černé, stylové, jak to Sleek umí. Aplikátor je trošku delší než jsem zvyklá a dalo mi celkem práci, než jsem se s ním naučila aplikovat produkt na rty. Jsem zastánce menších kratších aplikátorů, s těmi se mi pracuje daleko pohodlněji a hlavně rychleji.

 
Po nanesení na rty je potřeba produkt nechat zaschnout, aby měl matný efekt. Nijak nelepí ani se neobtiskává. Po zaschnutí mám trošku sušší pudrový pocit na rtech, ale nijak mi to nevadí. Rty určitě nevysušuje a nezvýrazňuje suchá místa (= za předpokladu, že jsou vaše rty v dobrém stavu - nejsou suché, popraskané apod. pokud na tohle trpíte, určitě doporučuji použít balzám, peeling na rty a poté na suché rty (tím myslím ošetřené, bez balzámu a dalších produktů) aplikovat produkt). 

Výdrž produktu je o něco horší než třeba u rtěnky Dermacol (tekutá 16H), ale také je dost slušná. Určitě s vámi v pohodě přežije oběd i pití nápojů. Dávala bych si samozřejmě pozor na olej, ten by ho ze rtů dostal určitě. Vydržela mi krásně několik hodin, takže bych se nebála si ji vzít na akce, která trvá třeba 3 a více hodin.

K odlíčení jsem použila micelární vodu nebo olejový odličovač.

Jednou mi někdo napsal, že je užitečnější vidět i rty před aplikací produktu, takže nezapomínám na to ani teď. Moje rty jsou hodně nevýrazné, to můžete vidět:


Upozorňuji rýpaly, že aplikace není 100% dokonalá, hlavně na vrchním rtu, jak jsem psala nepracuje se mi s aplikátorem úplně výborně.



S produktem jsem určitě spokojená, líbí se mi jeho barva i kvality, ale nespokojená jsem s aplikátorem, někdy jsou "inovace" na škodu. Kromě aplikátoru tento produkt mohu naprosto doporučit. Pokud hledáte matnou rtěnku, která vydrží a nezruinuje vás ani její cena, tak určitě mrkněte na tyto kousky od Sleek. 

Vlastníte některou z těchto rtěnek?? Která značka podle vás v tomto produktu opravdu válí a je potřeba ji vyzkoušet? Napište do komentářů. :))

Krásnou středu všem.
Nikča ♥♥

4 komentáře:

  1. to je úžasný odstín! A jak je to matný, boží :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Žádnou rtěnku nevlastním, ale vidím že vypadají opravdu skvěle!! Určitě si nějakou pořídím :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  3. Wow tak to je nadherny odstin.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná barva.. Moc se mi líbí
    www.roxi--blogg.blogspot.cz ráda bych získala nové čtenáře budu ráda když se přidaš... Krásný blog..

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)