pondělí 16. listopadu 2015

RECENZE: MAKEUP REVOLUTION PIGMENTS - INDIRECT / VITALITY / DISGUISE


Ahojky, zase ty pigmenty. :-) Mám pořád chuť zkoušet nové produkty a když jsem viděla, že je prodává i značka Makeup Revolution, která je moje oblíbená neváhala jsem a pár si jich taky pořídila. Chtěla jsem totiž  vědět jak jsou na tom kvalitou, cena je hodně slušná a nízká.

Vybrala jsem si odstíny Indirect - což je světloučká růžová / Vitality - lesklá stříbrná / Disguise - tmavá zeleno hnědo černá se zlatým odleskem.

Samozřejmě odstínů mají ještě víc, ale tyto mi padly do oka. :-)



Dávkování pigmentu je celkem naprd. :-D Pardon, ale je to tak... Balení OK, to beru, ale těmi pidi dírečkami mi nepropadne  pomalu ani zrníčko a navíc - jak vidíte na fotce (nevím kama to padá, furt tam je fólie) je balení HODNĚ špinavé. Když si odklopíte ten stopper nebo jak to napsat, tak se vám odhalí zase celý vnitřek a to taky není zrovna top, ale lepší než ty dírky :D Uzávěr je šroubovací, aspoň to je plus. Potřeba hodně trpělivosti a kapesníků na úklid. :D



Kromě balení nemám pigmentům skoro co vytknout. Za cenu 49,- kč za 1,5 g produktu jsou slušnou koupí a pracuje se s nimi dobře. Jsou jemně namleté, trošku sušší, což není úplně ideál, ale pracovat se s tím dá. Nedělají fleky ani čmouhy, pigmentované jsou dobře. Ano pigmentované pigmenty. :D

Samozřejmě jsem vám nafotila i jak vypadají na ruce:



Určitě bych je doporučila, za cenu 50,- Kč udělají super službu, nalíčit se s nimi dá krásně. Jsou vhodné na každodenní líčení a s bází vám pěkně vydrží celý den, nikam se neztratí, nevyblednou ani nezalezou do vrásky na oku.

Pořídíte je na eshopu www.makeuprevolution.cz .

Líbí se vám tyto pigmenty, používáte je rádi?

Napište do komentářů.

Pa Nikča ♥♥

12 komentářů:

  1. No tak ty vypadají skvěle!! Já mám pouze pigmenty od Essence, popřemýšlím a asi si nějaké objednám!

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Essence pigmenty jsem "nestihla" a to byly v prodeji dost dlouho :D :D

      Vymazat
  2. Nejvice me zaujal ruzovy, ten bych si klidne poridila. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je nádherný, můj favorit je ten stříbrný:) díky za komentář

      Vymazat
  3. s pigmenty nemám zatím zkušenost a popravdě, nějak po tom zatím ani netoužím...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý má jiné oblíbence, vím, že spousta lidí pigmenty rádo nemá, ale třeba se mrknou jen jak vypadají atd. :)) jako ty :))) děkuji za komentář

      Vymazat
  4. Teda! Stránky Makeup Revolution projíždím hodně často, protože si od nich chci hrozně moc něco pořídit, nejvíc u mě vyhrávají jejich rtěnky za těch cca 50 korun - hlavně kvůli některým crazy odstínům, a těchto pigmentů jsem si vůbec nevšimla! Vypadají úžasně, nejvíc mě u tebe zaujal pigment odstínu Disguise, který je vážně senzační! Tak já jdu doplnit své nedostatky, a jdu se na ně ihned podívat.. Děkuji za typ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rtěnku za 50,- jsem měla jednu a zklamala mě, ale ty Iconic Pro jsou fajn. :)) Určitě mrkni na pigmenty. Díky za komentář.

      Vymazat
  5. Pigmenty jsou moc krásné, hlavně odstín Indirect - ten bych využila. Ty ostatní dva mne nechávají chladnou, tyhle barvy mi totiž nesluší.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě, každý si vybírá podle toho co má rád a co mu sluší. :)) Děkuji za komentář. :))

      Vymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)