neděle 11. října 2015

MOTD: BLUE BROWN PIGMENT FROM INGLOT 85 / MATTE NUDE LIPSTICK INGLOT 415


Ahoj, omlouvám se za menší neaktivitu na blogu, ale život mě opět dostihl, nebudu se tady o tom rozepisovat, prostě na mě přišla špatná nálada v důsledku ne příliš pozitivních zpráv. Proto jsem si dala malou pauzu. Nerada tvořím, když nejsem v náladě, potom ty články za moc nestojí. :) Jako malý lék na stres a smutek jsem nakupovala. :-D 

Pokud sledujete facebook Inglotu Inglot Czech Republic, tak jistě víte, že poslední dobou mají akce - k nákupu nad 1000,- Kč doprava zdarma + nějaký produkt zdarma. Tentokrát to byla rtěnka v hodnotě 310,- Kč zdarma. Hm, né že bych další rtěnky potřebovala, ale už dlouho jsem přemýšlela nad koupí pigmentů a Duraline.

Nákupy uvidíte v dalším článku, dneska vás jenom navnadím. :) Upozorňuji ale, že asi na blogu bude teď spousta recenzí a líčení, protože mám ohromné množství kosmetiky na které chci napsat svůj názor. Takže příznivci těchto článků se mají na co těšit. :-)

K dnešnímu líčení jsem zvolila ultra rychlou variantu očního makeupu - matnou hnědou do ohybu oka, světlou krémovou vanilkovou pod obočí, na víčko pigment, později jsem dodala hnědou tužku na vodní linku a samozřejmě řasenka. Hotovoson. 

Na oči jsem použila:

  • Duraline od Inglot - kápla jsem si ho na ruku, poté dala na štětec a tím aplikovala pigment
  •  Inglot AMC oční pigment číslo 85
  • Rimmel Exadurate tužka na oči - hnědá
  • Řasenka Rimmel Wake Me Up okurková - Extra Black
  • do ohyhu jsem použila matnou hnědou z konturovací sady od MR
Na pleť jsem použila:
  • Dermacol Sheer Fluid odstín Day Light + Revlon Colorstay pro mastnou a smíšenou pleť odstín 180 Sand Beige (dohromady)
  • Collection 2000 Lasting Perfection Concealer odstín 1 Fair
  • Makeup Revolution Ultra Contour Palette - žlutý pudr pod oči i na zbytek pleti, první konturovací pudr na pleť 
  • Tvářenka Catrice Ultimate Blush odstín Sunrose Avenue
Na rty a obočí jsem použila:
  • Obočí: Ardell Pomáda na obočí z normazlín.cz odstín Dark Brown
  • Rty: Flormar tužka na rty odstín 201 + Inglot Matte Lipstick odstín 415



Pigment jsem na zkoušku použila pouze s Duraline, abych viděla jeho pravou krásu. Hází hnědé, zelené a fialové odlesky. Samozřejmě ho vyzkouším i s dalšími podklady jako černou, hnědou apod. :) Je hodně variabilní, takže bude pokaždé vypadat jinak a vždy úžasně. Dlouho jsem po tomto pigmentu toužila, takže jsem ráda, že ho konečně mám.



Nakonec jedno trošku nepovedené rodinné foto. :)) aneb Kendy chce Lukčovi sníst foťák :D


Doufám, že se vám líčení líbilo a že jsem vás inspirovala ke koupi nějakého krásného nového pigmentu, protože když to s nimi člověk umí (není to vůbec složité) jde s nimi kouzlit a je to velká sranda. :)) Určitě to vyzkoušejte.

Máte zkušenost s pigmenty obecně? Vlastníte nějaký od Inglot ? Používáte Duraline? Napište do komentářů. Díky moc za přečtení článku. ♥

Krásný den všem.
Nikča ♥♥

2 komentáře:

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)