čtvrtek 1. října 2015

HAUL: SALLY HANSEN GEL NAILS STARTER KIT Z DM / MAKEUP REVOLUTION

 Zdravím z postele, kde se léčím z odporné nemoci, mám rýmu, horečku a není mi celkově moc dobře, ale nechci, aby blog zaostával a mám pár super novinek o které se s vámi chci podělit - podle mého názoru super akci a novinky značky Makeup Revolution.

Začnu tedy značkou MR - ze stránky mám 3 produkty, jsou to novinky, které budu testovat a moc se na ně těším, i když momentálně na líčení nemám ani pomyšlení.

Prvním a nejvíce lákavým produktem pro mne je Ultra Contour Kit - což je paletka plná konturovacích pudrů, pudrů pod oči na zafixování korektoru a projasnění, obsahuje také rozjasňovače. Tuto paletku pořídíte za 399,- Kč na oficiálních stránkách. Podobnou paletku jsem u nás hledala už dlouho, velmi mne totiž lákají zahraniční značky jako Anastasia Beverly Hills, NYX apod. - ty přišli na trh s podobnými paletami a lidstvo je miluje. A já chci taky!:D Paletku pořádně ozkouším a poté vám ji nafotím a zrecenzuji.
Druhým produktem je paletka Awesome Eyeshadow and Eyebrow palette v odstínu Beach and Surf. Chtěla jsem něco barevnějšího, protože po neutrálních odstínech sahám vždycky. Zarazilo mne, že je to i na obočí ? Který odstín bych si tam dala to opravdu nevím, ale to nevadí. :D Taky jsem se divila jak je paletka teňoučká, což je super na cestování, mají ještě jeden odstín - více zemitých barev, takže to omrkněte (tam asi bude odstín i na to obočí slibované). Zkoušela jsem ji pouze na prst a textura stínu je u některých odstínů velmi odlišná, což je zajímavé a těším se až si s paletkou pohraji. Stojí 199,- Kč.
Posledním bonusovým produktem je rtěnka Iconic Pro v odstínu Liberty Matte (mmmm matná, to je něco na mě). Má krásné balení, připomíná mi rtěnky od MAC. Na výběr je velké množství odstínů - můj je jak vidíte ideální na podzim. Pokud čtete blog, tak víte, že s rtěnkou za 49,- Kč od stejné značky jsem byla velmi nespokojená, protože pigmentace byla skoro na nule, takže na tuto se moc těším a doufám, že bude jiná, lepší, na ruce vypadala hezky, jsem zvědavá jak moc matná bude. Stojí 149,- Kč.

Vše pořídíte na www.makeuprevolution.cz


Jak jistě z 256 blogů / instagramů / facebooků víte, Sally Hansen má právě akci v drogerii DM. Při nákupu nad 899,- Kč produktů dané značky dostanete na pokladně zdarma Startovací sadu na gel lakovou manikúru (dívala jsem se na cenu a je v hodnotě 2999,- Kč). 

AKCE PLATÍ DO 20.10.2015 NEBO DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB!
 
Samozřejmě nemohla jsem odolat, co vám budu vykládat?. Prvně jsem přemýšlela, že to nechám být, ale po sadě jsem pokukovala již při jejím vydání na trh, ale cena mě popravdě odradila. Slovo ZDARMA na mě prostě platí. :-( Asi je to nakupovací maniačková nemoc. :D Kdo je v tom semnou? :) 
Navíc Péťa LovelyHair udělala super přesvědčovací tah a nedávno vydala video o tom jak si doma dělá gel lak, no...a to byl také přesvědčovací bod. Moje ségra se na to video také dívala a psaly jsme si o tom, řekla jsem jí o akci a ona si sadu ještě ten den koupila. Musela jsem taky. Popravdě, o gel laku jsem přemýšlela opravdu dlouho, minulý rok jsem dokonce chodila na gelové nehty, ale moc dlouho mi to nevydrželo. Dávat každé 3 týdny 300,- Kč se mi nechce a já mám doma spoustu laků na nehty, které nechci zanedbávat. S gel lakovou sadou budou mé nehty pevnější a narostou mi do pěknější délky, přitom budu moct lakovat přes gel lak. Zapůsobilo na mne spostu vlivů z blogů a musela jsem do DM prostě jet. 

Určitě se před nákupem informujte na pokladně, zda sady ještě mají, hlavně pokud bydlíte ve velkém městě. Já jsem kupovala v Táboře v obchodní zóně v DM, ale netuším kolik sad jim zbývalo, ovšem výběr produktů byl velmi chabý a měla jsem co dělat, abych nakoupila za 899,- Kč. V Brně mají větší výběr odstínů gelů, ale neměli odlakovače ani pilníky, jak psala sestra. 
 

Pořídila jsem si tedy tyto produkty:
  • dva gel laky - odstíny Kook a mango + karat cake - každý za 299,- Kč (ale na blogu u Áji beutipedia by Aja jsem se dočetla, že je někdy mají na www.galaxieprani.cz za 99,- Kč, takže tam mrkněte a nedávejte zbytečně 3x tolik)
  • dva pilníky - jeden na jemné nehty (modrý) a druhý na tvrdší nehty - cena za kus 53,- Kč
  • Instant Cuticle Remover - cena 149,- Kč, na tento produkt jsem již dávno slyšela velmi pozitivní ohlasy, je to odstraňovač kůžičky
  • Odlakovač bez acetonu - 63,- Kč
  • U pokladny jsem dostala sadu zdarma s gel lakem v odstínu Wine Not.


 Upozorňuji, že velikost lahviček je stejná jako u samostatně koupených gel laků - lak uvnitř má také 7 ml, ale base a top coat pouze 4 ml, takže aby jste nebyli zaskočení.





Určitě si lampu nezapomeňte zkontrolovat, zapojit do elektřiny a v případě poruchy si celou sadu nechat vyměnit. Na fotce nahoře vidíte celý obsah krabice.
 



Já si určitě počkám, až na galaxii nebo na nějakém jiném eshopu bude akce na gel laky a pořídím si nějakou světlou barvu přes kterou budu moct lakovat. Ještě poznámka - odstraňuje se to alobalovou metodou, ale právě u Áji, která má skoro všechny odstíny a zkušenosti s tímto lakováním jsem se dočetla, že stačí nanést silnou vrstvu top coatu na nehet a nechat chvíli působit, poté lak sloupnete z nehtu, takže to určitě vyzkouším. 

Už jste byli v DM využít této akce? Máte sadu doma? Pokud ano napište nám do komentářů vaše zkušenosti, určitě se i ostatní rádi inspirují. :-) Nečetla jsem totiž jen pozitivní recenze.

Přeji krásný den.
Nikča ♥♥

5 komentářů:

  1. :) aj u nás bola tá možnosť mať ten sally hansen set a mááám ho len ľutujem že som si za tých 33€ nekúpila len gel laky lebo ich mám len dva :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to je škoda a co sis za to koupila ty? Máte na Slovensku větší výběr produktů SH? :) A děkuji za komentář. ♥

      Vymazat
  2. paletka i sada na nechty vypadají skvěle :D
    terievans98.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)