sobota 7. února 2015

PLESOVÉ LÍČENÍ K BÉŽOVÝM/ČERNÝM ŠATŮM


Zdravím Vás u prvního letošního plesového líčení. Kamarádka mi říkala, že bych měla na blog dávat právě v tomto období plesové líčení, že by se jí to líbilo. Tak jsem si řekla, proč ne. Já sice na plesy moc nechodím, no spíš vůbec, ale vím, že pro někoho je to nejoblíbenější období v roce. :)) Pro Vaši inspiraci jsem se rozhodla vytvořit pár líčení právě k této události.

Toto líčení se bude nejvíce hodit pro majitelky hnědých nebo zelených očí. Samozřejmě každý si ho může upravit podle sebe jak barevně, tak třeba vynechat linku nebo si nalepit umělé řasy. Já jsem je vynechala, protože se mi poslední dobou (od té doby co jsem začala používat řasenku od Maybelline the Falsies) moje řasy moc líbí.

Bude se také hodit (podle mého názoru) nejvíce ke krajkovým krémovým šatům nebo třeba k černým. :) Ale pokud máte třeba zelené šaty nemyslím si, že by to vypadalo zle. Já jako doplněk použila krásné dlouhé náušnice z ebay a vlasy jsem si učesala do culíku, který jsem trochu natočila žehličkou. Nádherně by vypadali i natočené vlasy, lehce sepnuté do stran. Kreativitě se meze nekladou.

K celému looku jsem použila pouze 1 paletku, aby to bylo extra jednoduché líčení, dokonce i celkem rychlé. Paletka se jmenuje Garden of Eden a je to moje nejoblíbenější paletka od Sleek, obsahuje překrásné zemité tóny. Použila jsem pouze označené odstíny.

POSTUP LÍČENÍ:
1.) Na víčko jsem nanesla trochu korektoru jako podklad, rozmazala jsem ho prstem.
2.) Chlupatým štětcem od Bdellium Tools (růžový, blending brush) jsem nanesla do ohybu oka odstín označený číslem 2 a krásně ho rozmazala.
3.) Plochý štětcem jsem na celé víčko nanesla odstín označený č.1 a poté jsem okraje rozmazala opět chlupatým štětcem.
4.) Na stejný plochý štětec jsem si nabrala odstíny 3 a 4, nanesla jsem je pouze do středu víčka. Jelikož to pro mě nebylo dostatečně světlé a projasněné jak jsem si přála, smíchala jsem odstíny 3,4 a 5 a ty nanesla znovu do středu víčka.
5.) Odstín č. 1 jsem si vzala na tužkový štětec a tím jsem si zvýraznila vnitřní a vnější koutek oka. Chtěla jsem, aby střed víčka byl nejprozářenější.
6.) Odstín č. 6 jsem si vzala na menší blending brush a zvýraznila jsem s ním vnější koutek oka. Barvu jsem vždy nanesla, rozmazala čistým štětcem, poté opět nanesla, rozmazala, dokud nebyla intenzita podle mého přání.
7.) Pod oko jsem použila poté pouze stín č. 1, který jsem nanesla pencil brushem a odstín č. 6, který jsem nanesla plochým štětcem na linky těsně k linii řas.
8.) Namalovala jsem si linky jak na víčko, tak do oka nahoru i dolů.
9.) Řasenka a jsme hotovy!



Pleť:

  • Makeup: Rimmel Long Lasting 25 hours Nude odstín 100 Ivory
  • Korektor: Astor Stay Perfect odstín 100 Ivory
  • Pudr: NYC Smooth Skin odstín Translucent + Sephora Mineral Powder odstín Light
  • Kontury: Constance Carol bronzer
  • Tvářenka: označená hvězdičkou, z paletky Hot & Spice od Makeup Revolution 
Obočí:
  • ELF Eyebrow Kit odstín Medium + Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade odstín Auburn
Rty:
  • Tužka na rty Essence odstín In the Nude





Samozřejmě také rty můžete zvolit v jakém odstínu Vám vyhovuje, já zvolila tužku, protože je matná a dlouho vydrží a myslím, že na tváři a na očích toho máme už dost, takže look krásně doplnila. V poslední době se mi celkem líbí matné rty, ale moc takových produktů doma bohužel nemám.


V čem na ples vyrážíte Vy a jak se Vám líbí moje inspirace na líčení??Napište do komentářů.

Krásný den.
Nicky xx

7 komentářů:

  1. Hezké, ty barva na očích se mi strašně líbí. Škoda, že jsi neukázala i ty šaty :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  2. Perfektní, moc ti to sluší. A naušnice jsou super.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jsi prostě nádherná! :) Moc krásné líčení, paráda. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak si říkám, že tobě sluší snad úplně všechno :) Ještě nikdy jsem u tebe na blogu neviděla líčení, u kterého bych si řekla, že k tobě nesedí. :) Takže i tentokrát moc chválím:)
    Hrozně se mi líbí ta kombinace stíny x naušnice:)

    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  5. Nevím pod který článek reagovat, asi je to jedno, protože bez přehánění se ti daří a tím pádem ti to sluší všude. O líčení se zajímám od 13ti let, no...nerada, ale přiznávám, že je mi přes 30 a tak už jsem leccos viděla i zkusila. A jsem nadšená z tvého blogu. Neznám tě, ale přesto jsi mi z psaní a fotek velmi sympatická. Mlaďounká se svěžím vzhledem a hlavně kreativními nápady. Máš skutečný talent na barevné kombinace, z loňského roku mě uchvátilo zeleno-fialkové líčení, palec nahoru. Neméně jsem uchvácená tvým výběrem rtěnek a lesků, což je má slabá stránka. Zkrátka ti fandím, jen tak dál a těším se na další tipy na líčení, nákupy "dekorativky" a recenze.

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)