pondělí 2. února 2015

MAKEUP REVOLUTION MATTE LIPSTICK FUSION - MEGA FAIL

Ségra byla na mě o Vánocích hodná a koupila mi krásnou paletku tvářenek od Makeup Revolution a také tuto matnou rtěnku. Jo, moc jsem se na ni těšila. V obale krásný matný tmavý vínový odstín, který je dokonalý na podzim, ale i na zimu k černému kabátu a čepce. Prostě odstín, kterým nic nezkazíte, budete vypadat upraveně i když nahodíte jen řasenku a tuto rtěnku. ------ Moment! Ne, tuto rtěnku NE ---- protože?.. Podívejte se a přečtěte si můj článek! :D


Ano, krásný obal mi dokonce ukazoval, že půjde o vínovou krasavici skvěle se hodící k mému vínovému laku za 20,- Kč. Ale..... opravdu moc mne tento produkt zklamal. Četla jsem různé recenze na rtěnky Makeup Revolution, že je to paráda za pár korun, asi nikdy jsem nečetla, že by někomu odstín nemaloval jak má, nebo že by neodpovídal a já nevím co, prostě četla jsem hlavně kladné recenze. Asi jsem nehledala dost dobře, nebo mám holt vadný kus. Vím, že se to může u levné makeupové značky stát, ano, nezlobím se na nikoho, nemám to nikomu za zlé, ale zklamalo mne to. Je jasné, že když si  koupíte produkt, že od něj očekáváte modré z nebe. I já jsem očekávala. 




Můj názor na tento produkt:

  • ano, rtěnka je matná, docela dobře na rtech drží, nevysušuje
  • odstín naprosto neodpovídá ani vzdáleně tomu, co vidíte v tubě
  • má voskovou konzistenci, nevím jak jinak to popsat, na rty skoro nejde ani nanést
  • zkoušela jsem ji různě rozmalovávat, otírat do kapesníku, abych setřela tu vrchní vrstvu, ale bohužel, odstín neodpovídá 
  • Produkt má 3,8g a stojí 45,- Kč
  • Nejsem s ním spokojená, nikomu bych tento odstín nedoporučila a už bych si ho nikdy nekoupila, zcela mě odradil od nákupu jakékoliv další rtěnky z této řady

Moje rty bez jakéhokoliv produktu:



Moje rty po nanesení rtěnky v odstínu Fusion v asi 6-ti vrstvách:



 Odstín mi celkově přijde spíš jako lip stain - víte co to je, ne? Prostě produkt, který Vám rty spíš jen zabarví, dodá jim lehký nádech odstínu, tak mi to přijde. V takovém případě by byl celkem fajn, neříkám, že je to totální propadák, ale není to vůbec to, co jsem očekávala. Jak jsem psala konzistence, odstín naprosto špatné!! Nevyhodím ho, ale nemyslím si, že bych pro něj sahala nějak často.

Pár fotek pro pobavení:



Pokud máte doma nějaký odstín rtěnky od Makeup Revolution a vyhovuje Vám, napište mi prosím co je to zač atd. :)) Ráda bych se poohlédla i po dalších odstínech, ale je to tak 50 na 50. Jsem z toho fakt zklamaná a to asi i vidíte proč. :)) Prostě už to nebudu komentovat.

Tento produkt a hlavně tento odstín NEDOPORUČUJI!

Přeji krásný den a držte se hesla : "crazy hair don´t care" :D :D ♥
Nicky xx

12 komentářů:

  1. Nejlepší jsou fotky pro pobavení, teda konkrétně ta předposlední :D Stejně mi přijde, že jsi krásná, i když děláš ksichtíky :) Jinak já mám taky hodně špatnou zkušenost se rtěnkou Makeup Revolution, konkrétně s tělovým odstínem Nude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám od nich paletku tvářenek a ta je fajn, akorát s těma rtěnkama to asi nevychytali...:)

      Vymazat
  2. Já mám odstíny dva a vyhovují mi. Jeden světlý a jeden tmavý. Ale nejsou matt, já matné rtěnky nemusím, takže je nekupuji.

    OdpovědětVymazat
  3. Také jsem si ji objednávala k Vánocům a těšila jsem se na sytou vínovou barvu, je to hrůza, i po milionech vrstvách se ani zdaleka neblíží barvě rtěnky, což mě mrzí :) ještě jednu rtěnku jsem si objednávala z této řady, v odstínu Enchant a ta je naprosto perfektní a odstín, jak má být, takže myslím, že to je jen tato rtěnka a klidně zkusím další barvy :) jen asi prvně mrknu na net, jak vážně vypadá na rtěch :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám jiný odstín, ale taky matnou, a taky mi nevyhovuje. Barva je celkem hezká, ale jinak mi rtěnka vysušuje rty a zvýrazňuje šupinky a tak.

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám matnou rtěnku v tužce a nic horšího jsem nezažila. Jednak nejde nanést, nejde ani vrstvit, protože rychle zaschne, jsou vidět ty nánosy a po chvilce se od středu strašně loupe. Zkoušela jsem všechno možné, aby byla rtěnka alespoň použitelná, ale nejde to.
    Stejně katastrofickou zkušenost mám s matujícím makeupem - zviditelní póry, o kterých jsem ani nevěděla, pleť se leskne a vůbec nekryje.
    Po použití řasenky jsem dostala zánět do očí, tu opravdu nedoporučuji, oči začaly pálit 5 minut po nanesení a nevydržela jsem to.
    Tvářenky docela dobré, ale na mě přepigmentované a je problém se decentně nalíčit.
    Stíny nepoužívám, takže celá značka je pro mě propadák a už nikdy více.
    A četla jsem, že nefunguje ani báze pod stíny, ale tento komentář byl záhy z fb stránky smazán.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla na e-shopu také recenze k produktům, ne všechny byly negativní a nejsou tam. Jen na F, kde jsem ale reagovala na komentář.

      Vymazat
  6. haha ty obličeje :) mě takhle zklamala jedna rtěnka od Jordany. Čekala jsem od ní úplně něco jiného a jak píšeš, měla taky takovou voskovou konzistenci a nešla vůbec nanést na rty. Musela jsem je přetřít několikrát a nebylo mi to příjemné. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  7. Díky moc za komentáře holky, vidím, že dost málo z nás má dobrou zkušenost s rtěnkami Makeup Revolution :)

    OdpovědětVymazat
  8. No tak to je skoda ten odstin, no ja si matne rtenky nekupuji.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Haha! Fotky pobavily:) Chápu tvé rozhořčení. Se rtěnkama se mi stává často, že si nějakou vysněnou koupím, jsem nadšená, a pak zjistím, že se třeba nechutně rozpíjí nebo vysušuje. Problém s odstínem jsem ale ještě nikdy neměla.
    Od Revolution mám zatím jednu paletku stínů a při příštím nákupu jsem měla v plánu si pořídit i několik rtěnek. Ale asi s tím unáhleným nákupem ještě chvilku počkám, když teď čtu tak zápornou recenzi :)

    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)