neděle 22. února 2015

JEREMY SCOTT & ADIDAS ORIGINALS NOVÁ VŮNĚ

Zdroj obrázku google.com 


Ahoj, dneska bych Vám ráda napsala o nové limitované vůni, kterou navrhl návrhář Jeremy Scott pro Adidas Originals. Vůně je na světě limitována pouze na 10 tis. kusů, takže pokud Vás zaujme co si dnes přečtete, nebo máte zalíbení pro tohoto muže neměla by ve Vaší kolekci parfémů chybět!!

*Ke mě se dostal tento parfém díky spolupráci, kterou mám domluvenou s firmou COTY, za což jim moc děkuji!! 

Vůně bude k dostání exkluzivně pouze v Praze v OC Nový Smíchov v parfumerii Marionnaud od února 2015.


Obrázek z instagramu


Popis vůně:

Jedná se u unisex vůni (to znamená, že je vhodná pro muže i ženy). Parfém se otevírá ženskými tóny špičkové růže a Kalabriánského bergamotu. Srdce vůně se skládá z více mužského bílého pepře, kadidla a cashmeranu. Výsledné náladové aroma dokonale reprezentuje návrhářovu výstřední osobnost.

Obsah lahvičky je 75 ml (českou cenu bohužel nevím, ale stojí €95 pro představu).

Zajímavost:

Jeremy Scott tuto vůni navrhl ve spolupráci s dvěma slavnými parfumeristy Phillipem Roquesem a Mauricem Roucelem. Roques již dříve spolupracoval se Scottem na vůni Illicit Sex pro značku Six Scents. Roucel na druhé straně tvořil parfémy pro Rochas, Gucci, Hermes a celou řadu uznávaných módních návrhářů a módních domů. I on tvořil v minulosti pafrémy pro Adidas.


Osobně jsem parfém testovala spolu s přítelem po dobu dvou týdnů, kdy mi byla vůně zaslána, abychom dokonale vyzkoušeli jak moc unisex tahle vůně je. 

Na příteli mi osobně vůně přišla méně výrazná než na mě. Projevovali se spíš tóny růže a parfém byl lehce kořeněný, jak je psáno v popisku vůně. Samotnému Lukáši parfém moc nevyhovoval, protože pro něj byl moc lehký. Mě přijde jako vůně pro kluky/chlapy, kteří se rádi vyšňoří, prostě pro šamponky, nevím jak jinak to napsat. Je to hold květinovější kořeněná vůně a to není nic pro drsňáky. Každopádně byla pěkná i na muži, rozdíl byl pouze v intenzitě vůně.

Na mé kůži mi vůně přišla dost výrazná, vydržela celý den, postupem dne se jakoby měnila. Po prvním stříknutí byla hodně výrazná, potom se měnila na pěkný nádech růže s pepřem, ke konci dne byla jemnější moc příjemná svěží. Nijak mi nevadila, neobtěžovalo mne ji nosit. Nejlépe si představuji tuto vůni k outfitu sportovnímu - nahodit rifle, adidasky, tričko, sportovní kabelku a jdu. Na léto bude parádní, lehce svěží, opravdu příjemná. Podle mne se vůbec nehodí třeba k večernímu outfitu nebo k nějakému formálnějšímu oblečení. Opravdu sportovní outfit bude nejlepší. 










Flakon vůně se mi velmi líbí!! Je inspirován jak jinak než botou Adidas, kterou navrhl Jeremy Scott. Vypadá třeba takhle pro ukázku:

Zdroj obrázku google.com

Osobně bych tuto vůni doporučila spíše holkám, které rády nosí sportovní oblečení, nemají rády extra sladké vůně, ale spíš květinově kořeněné. Klukům doporučuji očichat, nechat si vůně pořádně rozležet na kůži a poté se rozhodnout. Každopádně vůně je omezená počtem kusů, takže pokud po ní toužíte běžela bych pro ni na Smíchov. :-)

*Všechny názory, které jsem napsala v tomhle článku jsou z mé vlastní hlavy a to, že mi byl produkt poslán nezmění moje názory ani připomínky.

Doufám, že se vám článek líbil a napište mi prosím zda plánujete tuto vůni pořídit a jak se Vám celý koncept tohoto parfému líbí. 

Přeji krásnou neděli.
Nicky xx

2 komentáře:

  1. Balení je hodně zajímavé, ale jinak mě vůně dle popisu moc nezaujala, vyhledávám jiný typ parfémů :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Je to roztomilé, mě se to celkem líbí, jak by se mi líbila vůně, to netuším, ale ten obal je vtipný:))

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)