pátek 30. ledna 2015

December - January HAUL 2/2 makeup

Zdravím Vás u dalšího pokračování nákupů za prosinec a leden.

S dekorativní kosmetikou se také trochu "roztrhl pytel" a jsem za to i celkem ráda. Hodně mi do sbírky přibilo produktů na rty a tvářenky, ale je to celkem od každého trochu. Více uvidíte v tomto článku. Pořizovala jsem levné produkty z drogerie, ale i pár dražších kousků, na které určitě bude recenze, pokud bude zájem, stačí si napsat, co by Vás zajímalo.


* Do článku jsem mezi fotky nezařadila fotky rtěnek, bohužel se mi je nepodařilo pěkně vyfotit, jak bych si představovala, ale recenze na ně samozřejmě uvidíte, swatche na rtech a také je bude možno vidět v líčících článcích, takže o ně nepřijdete. :)))



Pořídila jsem si svou nejoblíbenější tužku na oči od Barry M Bold Black Waterproof eyeliner v klasickém černém odstínu. Toto je už můj 3. kousek, tak moc tu tužku mám ráda, je prostě dokonalá. Koupíte na www.mojesminky.cz za cca 150,- Kč
Popadla mě liplinerová panika u Essence, takže jsem koupila rovnou tři, kus byl za 29,- Kč.



Jaclyn Hill se v každém videu kde používá linky maluje linkami od Maybelline, takže jsem je musela mít taky, to chápete ne? Dostala jsem je na Vánoce spolu s rtěnkou od přítele (kupovala jsem si to sama, to je jasné :D), jsou krásné, krémové a uvidíte s nimi určitě líčení.
Paletka Essence All About Nude je...... no coment...:) stála 100,- Kč a je to vyhozená stovka.
Oční stín Essence z výprodeje za 35,- Kč krásný metalický, plánuji líčení. 



Tento čistič štětců má snad každá blogerka, obyčejná smrtelnice i její matka doma, takže jsem se rozhodla ho taky vyzkoušet, zatím je fajn, plní účel, ale 90,- Kč za 100 ml je celkem pálka na drogérku, ale buďme rádi, že jsme rádi. :))


Ségra mi na Vánoce udělala radost a koupila mi paletku tvářenek od Makeup Revolution a rtěnku, která je zajímavá, ale to Vám později objasním. Paleta je v odstínu Hot & Spice myslím a je fajn, dobře pigmentovaná, pěkný výběr odstínů, trochu práší, uvidíte ji také v líčení.
Transparentní pudr od NYC je zatím můj TOP pudr, taky ho zkoušel už pomalu každý, je super, nemám mu co vytknout, snad nejlepší drogérkový pudr co jsem kdy měla.
Tvářenka neznámé značky od Nikči v nádherné tlumené neutrálně růžové barvě. Na zimu krásná, pěkně pigmentovaná, drží na tvářích, což je podstatné u tvářenky, že?:)


A moje lásky Lip Millionare od Miss Sporty. Odstín Royal Plum je nádherný, vůbec nevypadá na rtech tak jak se tváří v tubě, krásná barva na každý den, uvidíte všechny s nějakým líčením, možná v samostatné recenzi. Dva mám od Miss Sporty a jeden od Nikolky - violet crush.



Recenzi na tyto produkty také někdy plánuji, jedná se o korektory od Astoru a Collection, oba miluji, používám už asi měsíc, nikdy jsem neměla lepší, makeup od Rival De Loop celkem oranžáda, ale za 70,- Kč jsem si řekla, že ho vyzkouším. V obchodě vypadal na zápěstí pěkně, hezky kryl, tak uvidíme.



Řasenku Maybelline Falsies jsem chtěla vyzkoušet díky Tanye Burr, která ji miluje, snad mi bude vyhovovat, ještě jsem ji neotevřela. Byla za 150,- Kč v Tetě, teď je měli i v Rossmannu v akci. Alverde gel na obočí jsem si musela pořídit, hlavně proto, že když jsme se s Nikčou malovaly na firemku a viděla jsem jak nádherně kryje a jaké obočí ji udělal, prostě šel semnou domů z DM. Jen velká škoda, že ho tam většinou nemají. Poslední a to NEJ lepší a NEJ dražší produkt je Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade, což je jakoby pomáda, gel, linka na obočí, která stála cca 500,- Kč je asi v 6 odstínech, je dokonalá, jednoduchá na používání, ale víc neprozradím, to až jindy. :) (až se mi povede pěkně vyfotit obočííí :D)



Nutně jsem potřebovala doplnit sbírku štětců a to o nový štětec na tvářenku Hakuro, plochý štětec na linky Bdellium Tools (nikde jinde jsem ho jaksi nenašla a stál 250,- cca), blending brush od Hakuro, štětec na linky Hakuro a pencil brush Hakuro. Mám je doma už asi 2 týdny a ještě jsem na ně ani nesáhla, hehe, nevím proč si nové štětce vždycky šetřím... :D Nutně je potřebuji, ale když jsou doma ani na ně nesáhnu, to jsem celá já.


Doufám, že se Vám dnešní foto článek líbil, že Vás to inspirovalo k znovunavštívení blogu a že mi napíšete, co jste si naposledy koupily Vy??

Přeji krásný den.
Nicky xx

3 komentáře:

  1. Snad všechny produkty bych brala! Moc mě zaujala paleta tvářenek, jelikož ty mám poslední dobou moc ráda a takováhle paletka by se neskutečně hodila! Produkty na rty od Miss sporty jsou výborné,doma mám odstín Violet cash a je neskutečně krásný,v brzké době plánuji i ostatní odstíny ,v tomhle mě MS opravdu mile překvapila :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty tužky od Essence mám snad ve všech odstínech :) jsou fakt super! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Heidi rtěnky mám ve 4 odstínech a patří k těm nejlepším, které jsem kdy měla:)
    Ten fialový korektor Astor jsem si už taky pořídila a jsem spokojená - je ideální pro bledule, tzn. pro mě!:)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)