úterý 28. října 2014

Vánoční wishlist 2014

Je mi jasné, že už některé z nás přemýšlí o tom co si vlastně naložit - nebo nechat naložit pod stromeček. Nejvíc mě pobavila moje kamarádka - řekla, že si koupila na Vánoce myslím že povlečení a když jsem jí řekla, jestli se nezbláznila, že si jich koupila už alespoň 5 řekla mi, že o tom neví, že to bude překvapení a že jí to přinese Ježíšek. :D Takže asi tak... letos asi taky plánuji takové překvapení sama pro sebe. Napsala jsem si "menší" wishlist, co bych asi potřebovala pořídit.



Nebude to nic levného jak vidíte, ale to mi nevadí, je to totiž wishlist věcí, které si chci sama sobě darovat (samozřejmě obdaruji i ostatní). 


  • V první řadě nejvíc toužím po novém telefonu, vybrala jsem si Xiaomi Mi4. Půjdu asi do bílé barvy, bílý telefon mám i teď a nevadí mi. Tento telefon je snad nejlepší a nejvýkonnější na trhu. Už se na něj moc těším - hlavně díky super kameře budu moct dávat luxusní fotky na Instagram a Facebook.
  • Opravdu hodně drahý dárek bude můj první vlastní notebook. Potřebuji ho kvůli práci do které se chci brzo ponořit a taky na spoustu dalších věcí, jako psaní blogu.
  • Řada Skin Perfection od L´Oreal je moje vytoužená už dlouho a opravdu ji chci vyzkoušet, moje pleť si zaslouží trochu hýčkat.
  • Makeup L´Oreal True Match a báze Lumi je také už dlouho v mém hledáčku.
  • Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade  v odstínu Chocolate - prostě nemůžu odolat, když vidím jak překrásné obočí dělá.
  • Jordana Single Eyebrow Powder odstín Brunette a Auburn - levný produkt na obočí, který chci moc vyzkoušet.
  • Milani Shadow Eyez tužka v odstínu Almond Cream - skvělá jako báze pod stíny i jako tužka do vnitřní linky oka.
  • L.A. Girl Lip Glazed a HD Concealer - po těchto dvou produktech pokukuji už dloooouho a potřebuji je vyzkoušet!!
Doufám, že jsem Vás trochu inspirovala svým Vánočním výběrem. Těším se až produkty objednám a začnu zkoušet!! Alespoň se bude na blogu na co dívat a třeba pro Vás zahraniční dostupné produkty budou lákavé ke shlédnutí.

Přeji krásný den.
Nicky xx




3 komentáře:

  1. ten stín od Jordany mám, není špatný, ale paletka od Milani na obočí je mnohem lepší ;)
    Jinak o tom mobilu jsem nikdy neslyšela....já chci taky nový, ale držím svojí několikaletou vlnu - samsung s5...od samsungu mám skoro vše a je to pro mně nejkvalitnější značka . Mám 4 oky SII a kromě poškrábanýho foťáku (moje blbost) a toho, že mi vynechává jednařadu pixelů na displeji (výměna displeje 2500,-) mu absolutně nic není, ale řekněme si upřímně - dnešní aplikace žerou nehorázně paměti a prostě už to nestíhá!
    Krásný wishlist, snad ti vše ježíšek nadělí =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  2. určite si rada prečítam o Anastasii, tiež som na ňu kukala, ale neviem, či by to bolo až tak niečo pre mňa...a nižšia cena by ma tiež potešila:)

    OdpovědětVymazat
  3. Já už si taky pomalu naděluji, zatím je to vlasová kosmetika od značky Gestil (regenerační zábal z býčích žláz), pak jsem narazila na vánoční balíček od značky Bes (hydratační šampón + tangle teezer) byl za super cenu, tak jsem to objednala rovnou 3krát, někoho ještě obdaruji :) Z dekorativky pokukuji po paletce od BH Cosmetics Galaxy Chic a od Sleek Snapshots, Z vůní je to parfém Bottega Veneta, vočmuchala jsem si ho v jenom z vydání Elle a byla jsem naprosto okouzlená, teda cena je ještě kouzelnější :( :D tak uvidíme, třeba bude Ježíšek štědrý :) Jinak bych si chtěla nechat komplet vybělit úsměv .. Nikčo, tvůj wishlist je velmi inspirativní ;) Děkuji ti :D

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)