čtvrtek 9. října 2014

FALSE LASHES HAUL - RED CHERRY & EBAY DOLLAR LASHES

*foto z instagramu 

Podle mého názoru není dokonalejší a upravenější líčení, "dotaženější do konce" než s umělými řasami. Vím, že spousta lidí o nich nechce ani slyšet, že na ně existuje tisíc různých názorů, ale tak je to se vším. Mě osobně se umělé řasy moc líbí. Dělají oči větší, krásnější, líčení s nimi vypadá dokonale i když třeba není 100%. Nejdůležitější je vybírat si řasy, které se snadno aplikují, obzvlášť pokud s nimi začínáme. Osobně jsem pár kousků již vyzkoušela (značky ELF, dolarové řasy z ebay, jedny řasy Ardell), mám na ně zatím pozitivní názor, i když bych ráda vyzkoušela více značek a typů řas než se rozhodnu na 100% zda jsou pro mě to pravé. V rámci mého hledání jsem narazila na ebay na značku Red Cherry, kterou znám od Amerických youtuberek. Říkají, že jsou to řasy, které se hodí pro začátečníky, jsou levné, snadno se aplikují, dají se použít opakovaně - přibližně 5x, mají spoustu druhů, takže si vybere opravdu každý. 

Sama jsem vyzkoušela pouze jeden pár a to č.218. Jsou na očích velmi pohodlné, napíchají, jsou lehoučké, velmi snadno se aplikovaly, jsou měkoučké na dotek, vypadají skvěle podle mého názoru.

Tento pár bych popsala jako pár, který se hodí i na běžné nošení, vypadá přirozeně, řasy jsou v koutku oka kratší, jsou středně dlouhé. Dělají oko trošku kulatější a větší. Uvidíte je v líčení, které pro Vás mám přichystáno.


Poté následuje šílenost č.102. Tyto řasy mne velmi zklamaly, vypadaly na obrázku daleko lépe, jsou jakoby "okousané", prostě zle zastřižené, uvidíme jaké budou na oku, ale nenadchly mne zatím. Jsou také velmi dlouhé, husté.


č.110 jsou středně dlouhé, lehce do špičky, líbí se mi jak jsou řasy mezi trsy jakoby propletené, podle mě budou vypadat jako "spider lashes" pavoučí nožičky. :D Těším se na ně.


č.43 Středně dlouhé, přirozené, krásné řasy, budou dělat oko větší a kulatější, líbí se mi, že vypadají jako trsy.


Na porovnání délky M - medium a L - Long jsem vzala č. 747 Jsou to krásné, jemné řasy s neviditelnou linií řas. Myslím si, že budou vypadat velmi přirozeně.


č.523 se dost podobá řasám č.43, ale jsou jemnější, řidší, středně dlouhé.


č.217 Krásné, přirozené, s neviditelnou linií řas, jako skoro všechny, středně dlouhé.


č.62 jsem moc chtěla, protože ILoveMakeUp si pořídila podobné a já je nutně potřebovala. :) Jsou hodně špičaté, středně dlouhé,s viditelnou linií řas. 


WSP je styl, který jsem nutně potřebovala porovnat s řasami od Ardell Wishipes :) Jsou kratší až středně dlouhé, velmi jemné, přirozené s neviditelnou linií řas.


Všechny řasy Red Cherry jsem koupila na ebay. Byla tam akce na řasy 12 ks za 29 dolarů i s poštovným. Jeden pár mne tedy vyšel zhruba na 50 Kč i s poštovným. Velmi levné, co? Sice lituji, že jsem si koupila č. 102 dvakrát, jelikož s nimi nejsem moc spokojená, ale nevadí mi to. Ostatní řasy jsou nádherné a nemůžu se dočkat až s nimi budu pracovat.
Prodejce u kterého jsem řasy pořídila má nick "yonelay" -doporučuji, řasy mi až z Ameriky přišly za 6 dnů!! Komunikace byla bezproblémová.

K porovnání, kterému jsem nemohla odolat jsem si pořídila dva páry řas za dolar. Na ebay najdete spoustu prodejců a druhů řas za směšnou cenu. Pár jsem jich měla i já, i sad, ale nejsou nijak extra dobré, řasy vypadají moc falešně. Ale pro začátečníka nebo na blbnutí to vystačilo bohatě. 

První pár je opět "spiky" a to kvůli ILoveMakeUp ona mě na to tak nalákala. :D Jak jsem psala stály 1 Americký dolar. Zatím jsem je nezkoušela, ale jsou hodně dlouhé, ale jemné na dotek, nepíchají.


Zde už k porovnání vedle řas Red Cherry č.62. Jsou vyfoceny přímo vedle sebe na jedné fotce, ne pouze přiložené dvě fotky k sobě.


Druhý pár za dolar je naprosto přenádherný, jsem unešená, dojatá dokonalostí a nedočkavá až je budu nosit!! Nikdy bych neřekla, že jsou to řasy za 1 dolar!! Prodejce se jmenuje "uycstore"   řasy jsou typ "A" a najdete je pod tímto pojmenováním:" ONE PAIR BLACK FANCY DRESS FALSE FAKE EYE LASHES Natural Eyelashes 7Style "


Porovnání s párem č.102 o kterém jsem si myslela, že bude daleko hezčí, ale překvapení se konalo uplně jiné. :) 



Doufám, že jsem Vám napsala všechny informace, které jsem chtěla. Kdyby jste měly jakoukoliv otázku napište do komentářů nebo na můj email, ráda Vám odpovím.

Ještě bych Vám chtěla říct, že mě mrzí, že se nevěnuji blogu tolik jako dřív a poznala jsem, že se to nelíbí ani Vám, protože jsem za poslední asi 2 týdny ztratila 3 čtenářky a hrozně moc mě to mrzí. Chci si na blog udělat "harmonogram" a přispívat pravidelněji. Napadly mne dny pondělí a čtvrtek, co na to říkáte? Vždy nějaké líčení, třeba ve čtvrtek a v pondělí recenze nebo nějaký typ na produkty? Dejte mi vědět co by se Vám líbilo a já Vám ráda vyhovím. :)


Doufám, že se Vám tento dlouhý a náročný článek líbil, že se těšíte, až řasy ukážu na oku a že jsem Vás třeba inspirovala k nákupu. 

Přeji krásný den a těším se na Vás u dalšího článku.
Nicky xx

12 komentářů:

  1. Mě si líbí hlavně ty přirozené. Např. č.43...určitě zapřemýšlím o koupi. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se taky líbí :) Určitě doporučuji nakoupit u toho prodejce, kde jsem nakupovala já, má i menší sady třeba po 6 párech, ale dej pozor, četla jsem, že když si objednáš míň - třeba jen 3 páry může ti poslat libovolné a nemůžeš si vybrat. Já sem byla s obchodem moc spokojená a kdybych někdy ještě objednávala, tak určitě znova tam kde teď. :) Včera jsem měla celý den pár č.218 nalepené lepidlem Ardell a vydrželi mi 10 hodin uplně v pohodě a vypadají jako skoro nové, jsem zvědavá kolikrát půjdou použít, mají 5x, tak budu informovat i na blogu co a jak :)
      Děkuji ti za komentář ♥♥

      Vymazat
  2. jsem zastáncem toho, že umělé řasy jedině večer někam do společnosti, přes den mi to přijde přehnané ;)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasné, každého názor :) Mě se to líbí a nepřijde mi to přehnané. Spíš se někdy divím ženám co mají udělané prodloužené řasy a mají třeba ty nejdelší nevím kolik to je 15mm dlouhé asi a vypadají každý den jak mrkací panny a vůbec jim to třeba nesluší. Tyto řasy ani tak dlouhé nejsou některé :) Ale to nevadí, neomlouvám to, nechci nikomu vnucovat svůj názor. Třeba jim někdy přijdeš na chuť i na denní nošení, mě se moc líbí efekt, který to na oku udělá. :)
      Děkuji za komentář Tess ♥

      Vymazat
  3. Jak říká Tess Mart, spíše do společnosti.. ale líbí se mi a sama bych některá určitě vyzkoušela :))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě doporučuji prodejce od kterého jsem kupovala. Dodání bylo rychlé a bezproblémové. :) Doporučuji koupit i lepidlo Ardell na řasy, je super, sama ho používám.
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
  4. podle mého jde spíš o ty řasy, jsou řasy, které budou dobré hlavně do společnosti, ale některé, třeba ta 43 mi přijdou přirozené, tak nevidím problém je nosit i přes den, zvlášť pokud se ti to líbí..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu Lucie :))) To je dost velký "detail"to jak jsou dlouhé, husté a pod. :)

      Vymazat
  5. Wow.. ty řasy "A" jsou opravdu překrásné. Hned jsem je objednala :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj. Nedávno som si kúpila riasy od essence,že nech sa naučím s nimi pracovať.Chcela by som sa ťa opýtať,ako sa o nich staráš ? Zvyšky špirály normálne odlíčiš ?
    Ďakujem za odpoveď :)
    Pekný deň
    http://sueladyblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, o řasy se nijak extra nestarám. Řasenku si dávám před nalepením, na ně potom už ne, podle mě je to zbytečné, stačí ti jen obarvit svoje řasy řasenkou. Po sundání řas jen odloupnu zbytky lepidla a dám se zpět do krabičky. To je vše. :) Řasenku bych na ně dala třeba jen kdyby to bylo už poslední nošení a následovně bych je už vyhodila do koše. Snad jsem si ti nějak pomohla.

      Vymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)