pondělí 16. června 2014

MAYBELLINE AFFINIMAT RECENZE

Recenze makeupů moc nedělám, ale po vyzkoušení tohoto drogérkového makeupu od Maybelline New York jsem si řekla, proč ji nenapsat? 

Tento produkt má svoje klady a zápory asi jako skoro každý. Něco na něm mám ráda, něco nechápu a něco nesnáším. Co? To se dozvíte v tomto článku.


Osobně jsem majitelkou smíšené pleti s lehkým výskytem akné v době, kdy mám své dny, na pleti mám fialové žilky hlavně v oblasti úst se kterými bojuji jak se jen dá a začínám se s nimi smiřovat, protože spolu budeme asi navždy:-(. Jinak je moje pleť ne moc mastná, ani extra vysušená, mám rozšířené póry. 

Tento makeup slibuje, že pleť bude matná? 

O tom bych Vám ráda napsala vtipnou "historku". Jak je možné, že když si dám matující makeup a k němu matující pudr lesknu se zhruba po 3 hodinách jako diskokoule, ale když si dám "ne matný" nebo "ne rozjasňující" makeup a zapudruji se normálním ne matujícím pudrem nelesknu se klidně 6 hodin? Moje pleť je asi odpuzovač matujících produktů, které mi na ní dělají přímo opak. :-D :-D Opravdu to nechápu, stává se to některé z Vás?



Makeup jsem si pořídila v odstínu 14 Creamy Beige. Na výběr jsou jak odstíny s růžovým podtónem, tak odstíny s neutrálním/žlutým/oranžovým nádechem. Tento je trochu do oranžova, ale dá se to snést, na pleti moc neoxiduje do ještě oranžovější.

- Koupila jsem ho v drogerii Teta za cca 150 Kč, ale bude to do 200 Kč, už si to nepamatuji.

- Obsah tuby je 30 ml.

- Tento makeup je určený pro mastnou a smíšenou pleť.

- Produkt je v mačkací tubičce, která vypadá jako tuba od krému (nevím jak jinak to popsat, však to vidíte) - toto balení nepreferuji, mám radši balení s pumpičkou, jelikož je tento makeup hoooooooodně tekutý musíte si dávat pozor kolik Vám vyteče



- Celá aplikace je velmi "nepořádná" protože máte od makeupu jak ruce, tak obal, prostě všechno, takže se nedivte tomu jak je špinavý ten můj. Nepřišla jsem na to jak předejít tomu nepořádku, prostě nevím. To je ale vše zapříčiněno špatným obalem.

- Makeup aplikuji rukama, vždy si do nich dám potřebné množství, prsty naklepu na pleť, potom rozmažu krouživými pohyby a zase vklepávám. Věnuji větší pozornost linii kolem vlasů, protože tam mi makeup občas uvízne a nevypadá to pěkně, dělá tam silnější vrstvu velmi viditelnou, tak na to pozor. Dávám si pouze jednu vrstvu, která mi krásně sjednotí pleť. Má malé až střední krytí. Ostatní nedokonalosti zakrývám korektorem. 

- Na tomto makeupu mi bronzer i tvářenka vydrží od rána až do večera, což je velmi důležitý faktor a značí to, že je makeup kvalitní.



Co na něm absolutně nechápu????

- SMRDÍÍÍÍÍ jako alkohol! Pár použití po tom, co jsem ho koupila byl v pořádku a teď začal odporně páchnout jako alkohol. Nerozumím tomu co se s ním stalo nebo já nevím!!? Stalo se to s ním i některé z Vás? Nezpůsobuje mi žádné akné ani nic podobného, ale opravdu smrdí a jde to při nanášení dost cítit. To mě na něm hodně mrzí a bude to asi jedinný faktor, proč si ho znova nekoupím. :-( 

 Nafotila jsem Vám samozřejmě fotky před a po nanesení makeupu, aby jste viděli rozdíl, podle mě recenze je bez těchto fotek bezcenná, takže tady to máte, nelekejte se mě prosím. :-D


*Na pleti mám pouze denní krém.


Fotky jsem nijak barevně neupravovala. Nepoužila jsem ani žádný korektor, pouze makeup samotný. Mě se výsledek líbí, co Vám???

Napište mi do komentářů jestli máte s tímto makeupem stejné nebo podobné zkušenosti jako já? 

Přeji krásný den.
Nicky xx

5 komentářů:

  1. Mě se líbí také, máš s ním krásnou pleť, dokonalou, ale vypadá to přirozeně. S tím lesknutím je to teda fakt zvláštní:)))

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám tu druhou verzi a miluju ho, mám už asi šesté balení a naprosto mi vyhovuje.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. udělal ti pleť krásnou, ale Nicky když tak prosím příště to balení přetři =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  4. tento make up mám také, ale i když se mi pleť leskne, tak po nanesení tohoto make upu to nějakou chvíli vydrží bez lesku.. ale i když ho nanáším rukama, tak tubičku mám o něco čistčí..
    ale pleť ti krásně sjednotil

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, mám doma a nanáším houbičkou, takže s nepořádkem nemám problém, i když nejlepší by bylo, kdyby se všechny make-upy dělaly v kelímku - abys ho mohla vypotřebovat na max. Noo tak asi konec snění, to asi navždy zůstane jen snem. :)
    K věci. Já jsem s ním maximálně spokojená, mám odstín pleti, na který se špatně shání make-up a když seženu, většinou mi zoxiduje a jsem zase na začátku. Tenhle mi sedí jak ulitej a musím zaklepat, že díky houbičce nedělá ani mapy, jak jsem to mívala s aplikací prsty. Ale tenhle jsem prsty ani nezkoušela, tak těžko říct, jak by to dal nebo nedal :).
    Jen mne docela točí to značení odstínů, když srovnám Affinimat a Affinitone, jsou trochu odlišný, alespon v mojem odstínu. To jen pro ty, které by chtěli přejítz jednoho na druhý a měli třeba také pocit, že to bude stejný. Není :)

    Tož to je vše, za mne spokojenost a už si brousím zuby na nový :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)