pondělí 5. května 2014

NEHTY ATD. Z INSTAGRAMU/FACEBOOKU

Ahoj holky, 
nevím jestli sledujete můj instagram nebo facebook? Dávám tam spoustu fotek a zajímavostí, které se na blog někdy ani nedostanou, takže by jste mě měli určitě začít odebírat i tam. Nejčastěji dávám na instagram fotky nehtů nebo nákupy. Pokud Vás toto téma zajímá - tady máte odkazy na moje stránky:

-> Facebook - Nickysbook

-> Instagram - Nickysbook

Před nedávnem kamarádka zajela do Novaks drogérie a to speciálně na suché šampony Batiste o kterých jste jistě už slyšely. Já jsem se o nich jako od první Češky dozvěděla od Cosmeticsandthings a byla jsem překvapená, že se prodávají i u nás, protože si je Američanky celkem dost chválí. Mě se na nich líbí hlavně to, že jsou i různě zabarvené podle barvy vlasů - pro blond, brunety dokonce i pro rudovlásky! Navíc dokonale krásně voní, to prostě musíte vyzkoušet!  Cena je také příznivá a to cca 129 Kč za 120g šamponu.

Já jsem si vybrala šampon s květinovou vůní (který byl mimochodem ve slevě za 89 Kč kvůli expiraci koncem tohoto roku) - voní naprosto bezvadně, svěže, vlasy krásně oživí, vypadají jako zhruba 2. den po umytí. Použila jsem ho zatím asi 4x a jsem moc spokojená!

Druhý šampon je na léto s vůní kokosu a tropického ovoce. Zatím jsem ho nevyzkoušela, ale moc se na něj těším.

Pokud suché šampony nepoužíváte a divíte se na co si je lidi kupují, když si můžou umýt vlasy - řeknu Vám proč je používám já - pracuji ve firmě, kde to hrozně smrdí a navíc máme vlasy neustále plné prášku. Jo, nic moc, ale vlasy se mi prostě každý den umývat nechce a není to ani pro vlasy dobré. Proto jsem začala používat suché šampony. Tyto mají navíc skvělou vůni, takže vlasy "umyjí" a provoní zároveň. Takhle si je můžu umýt třeba 2x týdně a užít si víkend s voňavou hlavou, protože mě přes týden zachraňuje suchý šampon.


Abych zůstala u šamponů, musím Vám rozhodně napsat o tomto novém šamponu od Schaumy. Bože! Miluju ho! Kamarádka mi ho doporučila (ta stejná co kupovala šampony - thanx Nikčo!) protože je na vlasy mastné u hlavy se suchými konečky. Mmmm ideální kombinace. Když byl šampon ve slevě pouze za 39,90 Kč za 400 ml prostě jsem to musela využít a vyzkoušet ho. Ne jen že překrásně květinově voní, ale také opravdu funguje. Když tento šampon použiji opravdu sleduji rozdíl v tom, kdy se mi po umytí zmastí vlasy. Navíc je dělá nádherně lesklé. Určitě ho omrkněte!



Super novinka na kterou jsem narazila na fb Gabrielly Salvete je, že budou mít 9 nových odstínů laků na nehty. Mě naprosto uchvátil 5. a 7. lak ano a i 8. Prostě musím zajít do drogérie a tyto kousky odnést domů. :-) Který se líbí Vám?


Teď už teda šup na moje poslední dvě fotky z instagramu. Nehty si fotím převážně tam, asi mě to víc baví, než fotky co se většinou nepovedou foťákem. Fotky navíc skvěle odpovídají realitě, takže jsem spokojená. 

První lak je Rimmel 60 Seconds v odstínu Bright Back At You. Koupila jsem ho v Tetě ve výprodeji za 19,90 Kč. Lakuje se skvěle, kryje ve dvou vrstvách a vydrží na nehtech asi 5 dnů.


Tento lak jsem měla vypůjčený od Barči, moc díky, barva je překrásná a nemůžu se jí nabažit!!! Jedná se o lak Rimmel Salor Pro v odstínu Ultra Violet. Na nehtech ho mám 2. den a je beze změny, takže uvidíme jak obstojí. Nail art jsem dělala sama :-)


Tak a to bude ode mně dneska asi všechno. Doufám, že se Vám článek líbil, že Vás zaujal a že Vám něco dal. Těším se na Vás u dalšího postu.

Pa
 



5 komentářů:

  1. batiste jsou podle barvy vlasů? :O to jsem si nevšimla... já mám ten květovaný v malém balení do kabelky jako záchranu a velký mám ten třešňový a přijdou mi stejné...ten fialový lak je super!

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  2. :) já mám doma ten zelený Batiste a krásně voní i ve vlasech pak. Já teď moc lakovou mánii nemám, tak i laky GS jdou mimo mě. Ale odstíny se jim povedly. Jinak Rimmel laky miluji, mají skvělý kartáček a hlavně výdrž.

    OdpovědětVymazat
  3. Po suchých šampónech jsem taky koukala :-)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)