sobota 8. března 2014

OPI You´re such a Budapest


Lak od OPI You´ re such a Budapest je z loňské jarní kolekce Euro Centrale. Velmi mne zaujal na youtube u dvou Američanek, hrozně se mi líbil, byl výrazný a přitom krásně pastelový, jarní. Proto jsem neodolala a objednala jsem si ho. 

Cena laku se pohybuje okolo 250 Kč podle toho kde nakupujete - já nakoupila na aukru, obchod byl bezproblémový.

Barvu bych popsala jako pastelovou fialovou s kapičkou modré. Někdy se totiž tváří jako že je jen fialový, jindy zase že je spíš modrý. Odstín mne naprosto uchvátil, jak jsem již psala.

Vypadá dobře jak na krátkých, tak na delších nehtech. 

Lakování pro mě byla první zkušenost se značkou OPI. V první vrstvě lak kryl velmi málo, druhá vrstva byla ovšem krásně výrazná a tudíž stačila. Takže doporučuji 2 vrstvy (alespoň u tohoto odstínu). Schne dobře do pololesku.

Lak mám na nehtech 3. den (i na fotce v dnešním příspěvku) a vypadá stále krásně, pozoruji pouze lehoulinké ošoupání špiček nehtů. Zkusím ho ponechat na nehtech týden a dám Vám na instagramu a facebooku vědět, jak lak vypadá.

Jako podkladový lak jsem použila: Avon Gelová báze na nehty
Jako top coat jsem použila: Miss Sporty Turbo Dry Top Coat





*Ten šedý flek je naše fenka, která se přišla podívat co dělám :)

Snad se Vám fotky laku líbí a dokážete si představit jak vypadá na nehtech. Fotila jsem na sluníčku a barva odpovídá realitě. Myslela jsem si, že ze značky OPI budu unešená víc. Výdrž je zatím výborná, to musím uznat, kapičku lepší než China Glaze. Uvidíme, za 4 dny se Vám přihlásím s updatem fotky tohoto laku.

Máte se značkou OPI nějaké zkušenosti? Jaká je Vaše nejoblíbenější značka laků na nehty?

Přeji Vám krásný den.



7 komentářů:

  1. Perfektní barva. Já mám doma pár OPIčáků a jsou fajn, já nevím jestli mi vydrží na nehtech dýl jak China Glaze, prostě třetí den mám většinou špičky odrané u každého laku. Jo vlastně ne, Rimmel mi drží dýl a možná nějaký Essence taky. Jaký paradox, že :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toto je můj první a držel fakt dobře. Kdyby se mi nezlomil nehet ani bych ho asi neodlakovávala. Ale 5 dnů bez problému. Ale laky mi drží dobře, to je pravda.

      Vymazat
  2. Omg, asi dojedu na návštěvu... půjčit si laky...:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně dojeď :) Ráda ti nějaké půjčím, stejně bych je sama nikdy nevylakovala. :)

      Vymazat
  3. Perfektní odstín, skvěle jsi vybrala a taky si ho jednou určitě pořídím! Co se týká značek a výdrže laků, ano, určitě jsou některé kvalitní více, jiné méně.. Ale stejně si myslím, že záleží hlavně na nehtech každé z nás, někomu prostě ani ten nejlepší lak nebo nejdražší, nevydrží ani dva dny, někomu drží naopak i ty nejlevnější, nemyslím si rozhodně, že čím dražší lak, což OPI je celkem drahý, tak tím lepší... Ale odstíny a výběr mají krásný.

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)