pondělí 27. ledna 2014

LÍČENÍ NA PLES PRO SÉGRU

Podle titulku asi víte, co bude následovat..:-) Ano, je to líčení. Moje ségra šla na ples a chtěla, abych ji nalíčila. Prvně si vymyslela něco úplně jiného - tmavé líčení očí a vyčesané vlasy. Když mi ale poslala fotku šatů napadlo mě něco úplně jiného. Možná se to nepovedlo úplně na 1+, ale s výsledkem byla spokojená. Šlo hlavně o sjednocenou pleť hezkou na fotografování a umělé řasy. Ty udělají se vzhledem hodně. :-) Linka mi na druhých zatím moc nejde, ale není nejhorší.... Problém byl také v linkách od SHE, které má Šárka doma. Svoje jsem nebrala, protože doma nemám žádné použitelné, se kterými se dá líčit (proto jsem musela koupit včera nové :-D ). 

Jako první jsme se vrhly na vlasy, protože kdyby jsme dělaly makeup jako první mohlo by nám teplo kulmy zničit dílo a to jsem rozhodně nechtěla.  Natáčela jsem na klasickou kulmu, která má průměr asi 1-2 cm, takže dělá malé vlnky, ale to je to, pro co jsme šly, protože vlnky v průběhu večera povolí a vlasy zůstanou lehce zvlněné. Kdybych jí je natočila na širokou kulmu, měla by při cestě domů rovné vlasy. Vlnky jsem si sepla sponkama a přelakovala. Nechala jsem je vychladnout a nesahala jsem na ně asi 5 minut. Poté jsem sponky sundala a vlasy pročesala prsty. Znovu jsem vše přelakovala, aby vlasy držely. 

Tady máte fotku Šárky před jakoukoliv úpravou. 


Tady jsou fotky po líčení: (ofinku si potom dala na druhou stranu, mě se to ale líbilo takhle, k šatům se to skvěle hodilo!)



Přesný seznam produktů ,tak jako vždy, bohužel nemám. Používala jsem její produkty a nepamatuji si co přesně jsem použila, protože většinu z produktů sama doma nemám.

Alespoň Vám popíši jak jsem líčení dělala:

1.) Na hydratovanou čistou pleť jsem nanesla středně krycí makeup, který jsem do pleti zapracovala plochým štětcem na makeup značky Max Factor.

2.) Na oči jsem nanesla bázi pod oční stíny značky Avon (to si pamatuji:-D). Poté jsem pod obočí nanesla světlý stín. Středně hnědým matným stínem jsem vykonturovala oko chlupatým štětcem. Na celé víčko jsem nanesla světle hnědý lesklý stín. 

3.) Namalovala jsem linku linkou v peru od SHE.

4.) Řasenka + umělé řasy z ebay + lepidlo Lash Grip od Ardell.

5.) Vyplnila jsem obočí sadou na obočí od Essence ( světlejším stínem).

6.) Pod oči jsem dala světlejší Concealer (jaké je české pojmenování tohoto výrobku?).

7.) Vše jsem zafixovala transparentním sypkým pudrem od Essence.

8.) Do vnitřního koutku jsem dala bílý třpytivý pigment. Pod oko jsem dala kombinaci stříbrné a barvy, která byla na víčku. 





Tady máte ještě outfit, který zvolila. 


Podle mě se líčení k šatům a celkově outfitu hodí. Není to nic přehnaného, ona se totiž moc nemaluje. 

Musím přiznat, že líčit druhou osobu je pro mě náročné, ale baví mě to. Zatím jsem měla zkušenost jenom s líčením menších víček a malým prostorem pod obočím a nebo malých víček a veeeelkým prostorem pod obočím. Nebo sama sebe, že. :-) Mám kamarádku a ta má krásnou pleť a oči, už jsme na pár líčení domluvené. Vypadá jak panenka, těšte se. :-D Myslím, že když budu malovat linky jí, bude to daleko jednodušší, než malovat linky ségře. :-) 

Jak se Vám moje plesová proměna líbila? 

Přeji krásný den.

7 komentářů:

  1. Se ségrou jste si úplně podobné :) myslím, že si to líčení zvolila skvěle, ty řasy dokážou opravdu divy. Nejlepší jsou ovšem ty šaty!

    OdpovědětVymazat
  2. tak to se vám hrozně moc povedlo. Ségra je přirozeně krásná, ale s tím líčením to bylo dokonalé. Fakt super :-)
    A i výběr oblečení se vám moc povedl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář a pochvalu. :-) Šaty si vybírala sama a kompletně celý outfit. To moc není moje parketa...:-)

      Vymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)