sobota 14. prosince 2013

Make Up Academy UNDRESSED Palette


Před nedávnem jsem se zapojila mezi holky, které chtějí testovat kosmetiku MUA. Měla jsem možnost vybrat si co bych vlastně chtěla vyzkoušet a vybrala jsem si mono oční stín o kterém jsem Vám psala ZDE ( líčení se stínem si můžete prohlédnout ZDE). Dále jsem si vybrala paletku všude vychvalovanou kopii Naked od Urban Decay s názvem Undressed. 

Když balíček dorazil oba produkty mě příjemně překvapili. Sice jsou zabaleny v levném plastu, ale to mi zas až tak nevadí, ano, mám ráda, když je paletka zabalena vkusně, ale nepotrpím si na tom. Navíc v porovnání s cenou je kvalita obsahu více než dobrá. Jde mi hlavně o využití jeho samotného. Jak můžete vidět podle fotek paletku jsem poctivě testovala už od října. Chtěla jsem si na ni udělat opravdu reálný názor, který zde budu moct publikovat a budu si za ním moci stát. 

*Všechna líčení s paletkou najdete ve Štítcích s označením MUA stejně jako vše co jsem zatím o produktech napsala.

Omlouvám se za velmi zaprášenou paletku, ale snažila jsem se před focením očistit vnitřek a nepovedlo se mi to, spíš se to ještě zhoršilo...:-D


Paletka Undressed obsahuje 12 stínů. Dle mého zkoumání jsem pouze 2 odstíny matné a to 3. a 5. odstín v první řadě. Oba odstíny jsou hnědé, což je velmi dobré pro rozmazávání přechodu při líčení a beru to jako obrovské plus.

S paletkou se dá vytvořit jak denní jemné tak večerní dramatické líčení. Podle mě je paletka vhodná díky kombinaci barev na každé roční období. Díky tomu, že obsahuje jak teplé tak studené podtóny očních stínů bude sedět všem typům. Všechny odstíny tak jak je vidíte v paletce odpovídají tomu co se promítne na Vaše víčko.

Popis samotných očních stínů: (vždy 6 a 6 - 3 nahoře, 3 dole)
1.) Studená světle růžová - není úplně matná, ale ani moc lesklá. Hodí se jako rozjasňovač pod obočí nebo klidně na celé víčko. Občas ji používám pod obočí za pomocí malíčku.
2.) Studená světle růžová - velmi lesklý stín bez třpytek. Toto je můj nejoblíbenější stín z paletky. Lehce práší, ale to se dá vydržet. Je sytější než matnější odstíny a pracuje se s ním skvěle. 
3.) Studená světle hnědá - matná barva, výborná na rozmazávání tmavých stínů, super na celé víčko pokud chcete vytvořit matné hnědo béžové  líčení. 
4.) Teplejší tmavší bronzová - je lesklá, bez třpytek, krásná na léto.
5.) Studená tmavě hnědá - je také lesklá, dobrá do ohybu, do vnějšího koutku pro ztmavení celého líčení.
6.) Jak tuto barvu popsat? Je to růžová s kapkou brusinkové s bronzovým až stříbrným odleskem. Super barva na celé víčko, krásná na podzimní líčení. Vypadá jako v paletce, takhle je zabrána spíš s odlesky.


7.) Studená bronzová se stříbrnými odlesky - tuto barvu také miluji. Krásná přes celé víčko nebo pro projasnění koutků při velmi tmavém dramatickém líčení.
8.) Středně hnědá teplá - tato hnědá se hodí spolu v kombinaci s druhou matnou hnědou do ohybu oka, který spolu krásně vytvarují. Ráda je používám dohromady, jako první světlejší a poté tuto tmavší matnou. Podle mě naprostá nutnost každé holky, která se líčí.
9.) Teplá zlatá- moc krásná zlatá, která oživí každé líčení, pokud na to jste. :) Krásná na Vánoční líčení nebo jako stín do vnitřního koutku oka. Určitě s ní bude i líčení. Jedno již mám (najdete pod štítkem MUA).
10.) Tmavě hnědá s vínovým odleskem - krásná v kombinaci s barvou číslo 6. Ideální na podzim, ale klidně i na zimu. 
11.) Tmavě šedo černá s mini stříbrnými třpytkami - tato barva je asi nejhorší z paletky, použila jsem ji zatím jen asi 2x ale klidně bych ji radši nahradila v paletce matnou černou.
12.) Lesklá tmavě šedá se stříbrnými třpytkami - krásná přes celé víčko na večerní líčení nebo jako barva do vnějšího koutku oka. 


Toto byl můj amatérský popis barev v paletce, myslím, že všechny u mě najdou využití (taky ho už našli protože 2 měsíce nepoužívám skoro nic jiného) kromě odstínu č.11.

Za klady této paletky považuji to, že je:
* Malá, lehká
* Využitelná pro každodenní líčení denní i noční
* Vhodná pro každé roční období i typ pleti
* Levná (169 Kč / 3 Libry)
* Dostupná i v ČR
* Obsahuje dva matné hnědé stíny

Za nedostatky paletky považuji to, že je:
* Celkem prašná

Tuto paletku zakoupíte na stránkách http://www.makeupacademy.cz/ za 169 Kč. 


Máte s touhle paletkou zkušenosti? Vlastníte ji? Který odstín je Váš nejoblíbenější??
Podělte se s námi o Vaše názory v komentářích.

Přeji krásný den.
Nicky xx

Děkuji za poskytnutí paletky k recenzi oficiálnímu eshopu MUA v ČR.

5 komentářů:

  1. Paletku mám také doma, ale přiznám se, že ač jsou stíny božské a pro mě odstínově jako stvořené, moc ji nepoužívám. Je to proto, že jsem ještě nenašla štětec nebo aplikátor, kterým by šly stíny dobře nanášet :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nanáším štětcem od ELF z základní řady klasický ve tvaru C

      Vymazat
  2. Paletku vlastním a pro mě je naprosto skvělá :-) Paletky od MUA práší méně než paletky od Sleeku podle mého názoru :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se jejich paletky hodně líbí a nějakou mám v plánu si i pořídit, protože ty odstíny jsou nádherné:)

    OdpovědětVymazat
  4. Já ten 11. stín používám jakou linku :-) mám už asi polovinu pryč :D jinak nejméně používám tu zlatou...paletku mám už v rozkladu, mám ji asi přes rok a už mám ulomený kryt, je to docela na pěst, když se mi někdy v kosmetické taštičce otevře a vše zašpiní...tuto paletku zatím používám nejčastěji, ale o Ježíška by měla přijít jedna od Too Faced, tak uvidím, jak si bude stát :-)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)