úterý 26. listopadu 2013

Líčení na stužkovací večírek

Ségra mě poprosila, zda bych ji a její kamarádku namalovala na stužkovací večírek.Neviděla jsem v tom žádný problém. Dokonce jsem zjistila, že radši maluji jiné lidi než sebe.... U sebe už vím, jak vypadám bez a s makeupem, co se sebou dokážu udělat. To co vzniklo pod mýma rukama v pátek se mi moc líbí. (Já vím, samochvála, ale opravdu jsem byla překvapená, jak kamarádka sestry prokoukla...). Protože jsou holky obě mladší (18) zvolila jsem jemnější líčení, i když výrazné, abych je zbytečně nezestařovala. :D

Nemám žádné fotky před líčením, ale sestra má pleť řekla bych smíšenou s lehkým akné. Obočí má silnější od přírody, což jsem chtěla zachovat a podpořit, protože se jedná o líčení na večer. Zásadně nechtěla tvářenku ani bronzer, ale to by nebylo ono. 
Pleť má světlou a použila jsem její vlastní makeup Rimmel Match Perfection v odstínu 103. Šlo mi také o projasnění pod očima a ve středu tváře, což se povedlo. Myslím, že výsledný efekt vypadá i na fotce hezky. Co myslíte?
Nejvíc jsem se soustředila na dokonalou pleť a výrazné oči.




Sestřina kamarádka si přinesla makeup, který ani zdaleka neodpovídal jejímu tónu pleti, byl moc tmavý, proto jsem jí nanesla můj vlastní makeup Rimmel Match Perfection odstín 100 Ivory. Nechtěla nic výrazného, protože se nelíčí, jen řasenku. Nejvíc šlo o krásnou pleť na fotkách. Tu má ale i bez makeupu krásnou.





Jak se Vám moje líčení na holkách líbí?? 

P.S.: Rty namalovat nechtěly, prý si je namalují před večírkem.

Přeji krásný den.
Nicky xx

6 komentářů:

  1. Líbí, moc se ti to povedlo :-) Já taky nedávno líčila mladší ségru a to bylo samé: nedávej mi ty stíny nikam jinam než na horní víčko, nezvýrazňuj mi obočí, nechci tvářenku... :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné, ale na mě je to moc jemné líčení, já bych přitvrdila:-D Ne, sranda. Já jsem nikdy nikoho nelíčila, vůbec bych to neuměla, takže klobouk dolů!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ony to tak chtěly... bylo to výraznější, ale foťák a nastávající tma tomu moc nepřidaly....:)

      Vymazat
  3. so sestrou sa velmi podobate :) pekne si ich naličila :)

    OdpovědětVymazat
  4. Líčení se mi moc líbí!:) a myslím, že se na tuhle příležitost hodí:)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)