pátek 31. května 2013

NYX Ultra Pearl Mania pigment - Mocha Pearl

Jednoduchost je poslední dobou oblíbené heslo v oblasti líčení. Alespoň u mě. Velmi jsem si oblíbila krémové a pěnové stíny. Dnes o nich ale řeč nebude. Ve svých kouzelných šuplíčcích jsem po delší době sáhla po pigmentech od NYX, které mám doma už asi rok. Nějak ležely bez povšimnutí, i když předtím byli používané. Mám doma 3, ale dnes bude řeč o odstínu Mocha Pearl z řady Ultra Pearl Mania

Nejradši je kombinuji s bází od stejné značky. Přijde mi, že si výrobky stejných značek nejlépe rozumí a sedí. 


 Jak už jsem psala jedná se o pigment - tedy prášek, který když slisujete získáte lisovaný stín. Práce s pigmenty může být někdy složitější než se stíny, právě díky jejich sypkosti, ale s tímto pigmentem nemám naprosto žádný problém. Bezvadně drží pouze na bázi, nemusím je nanášet na mokro ani jinak fixovat. 

Tento pigment mi na oku vydrží celý den bez jakékoliv změny nebo slévání do vrásek. Myslím si, že to je i díky skvělé bázi. 

Mám pocit, že stojí kolem 60 Kč a báze kolem 100 Kč. Koupíte na zahraničních e-shopech. 




Jedná se o teplou hnědou barvu se zlatým odleskem, která se hodí hlavně na léto. S opálenou pletí si budou rozumět, ale s bledou také, jak můžete vidět na fotce líčení - to jsem doplnila pouze o řasenku, tekutou černou linku a projasněnou vnitřní linku.


Máte zkušenosti se značkou NYX nebo tímto produktem?? Podělte se s námi v komentářích.


Přeji krásný den.
Nicky xx

3 komentáře:

  1. Pěkné, na mě trochu nevýrazná barva, ale pěkná:o)

    OdpovědětVymazat
  2. mám ráda NYX, škoda, že u nás není dostání v drogérkách.

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)