pátek 26. dubna 2013

Novinky a nákupy měsíc duben 2013

 

Dnes tu pro Vás mám menší shrnutí mích nákupů a novinek za měsíc duben. S některými produkty jsem velmi spokojená - s jinými ne. Spíš jsem zklamaná. 

Takhle na fotkách se toho zdá docela hodně, ono toho taky je asi až moc. :D Nějak jsem se rozšoupla, ale to asi tímto měsícem končí... Začíná totiž hezké počasí a výlety a na ty jsou potřeba finance. Navíc po mém velkém zklamání nemám ani chuť něco kupovat. :) Objasním..

Moje dubnové nákupy začali objednávkou z e-shopu www.krasotika.sk a to BB creamem od Mishy. Na recenzi se můžete těšit brzo, ale nečekejte nic převratného. Recenze na internetu nelžou a nejedná se zrovna o "dokonalý zázrak" - spíš mi pokazil pleť a začalo se mi dělat akné. :( 


Poté mi byli doručeny produkty k recenzování od Dermacolu a Sleeku (www.bestmakeup.cz) - ten pro mě bude asi navždy BEST! S produkty Sleek jsem velmi spokojená, ale Dermacol velmi zklamal... Recenze bude co by dup - počítejte tak začátkem května Vám velmi zásobím.




Minulý týden mi přišla moje objednávka z Avonu, se kterým taky tímto měsícem nadobro končím!! (Objednala jsem si poslední masku a the end náš vztah co se týká objednávání končí). Objednala jsem si rtěnku v nude odstínu se kterou jsem spokojená jako s jedinou. Dále jsem si objednala gelovou bázi na nehty a lak, který měl vypadat úplně jinak, ale nevadí. Zkoušela jsem ho lakovat a málem sem chytla infarkt, protože to je jak voda! :D Původně jsem měla objednané ještě dva laky, ale limetkový byl vyblitě žlutý a druhý objednaný byl identický tomu co jsem si nechala. He?? 

S Color Clubem jsem zatím moc spokojená a na láčky se těším. S Gabriellou Salvete se nezklamu nikdy a navíc super cena - 4 laky za 119 Kč ?? :) 

Paleta Urban Decay Mariposa je pro mě totální propadák snad celého roku. LITUJI, že jsem si ji objednala. 


Věc, co mě potěšila úplně nejvíc je ukořistěný sprchový gel z limitky Balea Mango !! Ten mi dneska ve sprše snad zvedne náladu. :)


Co vy? Jak jste na tom tento měsíc s nákupy? Máte nějakou "bombu", která Vám ohromila a mohli by jste mi ji doporučit??

Dále se můžete těšit na:
  • Recenzi na řasenku od Gabrielly Salvete D´Amore
Přeji krásný víkend.
Nicky xx




3 komentáře:

  1. Psala jsem o svých nákupech tady http://u-sedmikrasky.blogspot.cz/2013/04/nakupy-v-rossmannu-dm.html. Tak se můžeš mrknout, jestli chceš :-) Jsem zvědavá na recenze tvých novinek... Hlavně na to, proč tě Mariposa a BB tak zklamaly.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj :) zajímavé, že i UD může být takový propadák :(.
    Jinak mango balea mě taky neminula :)
    Moje dubnové i už květnové nákupy na nikkiroses.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Těším se na recenze!:) Jinak ten sprchový gel vypadá hodně dobře!:)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)