neděle 24. února 2013

VIDEO: Novinky E.L.F.

Čauky, 

tak je venku moje další video. Jen Vás upozorňuji, že není sestříhané, ani nijak upravené NASCHVÁL, protože chci vidět Vaše reakce. :D A taky Vás řádně pobavit takhle v neděli večer :D 

Kamera mi dělá hlavu jak pátrací balón a navíc mě nezaostřuje tak, jak bych si představovala, ale přesto jsem se rozhodla toto video zveřejnit. 

Užijte si ho a napište mi dolů do komentářů jestli s tím mám pokračovat, nebo se na to vykašlat a psát jen články. Díky.


Samozřejmě na tyto produkty udělám také psanou recenzi tady na blogu. :)

P.S.: A dejte mi vědět jak se Vám líbí nový vzhled blogu :)))

Přeji příjemné sledování.
Nicky xx

3 komentáře:

  1. dno video prezreté :) Je to v pohode ,ten zvuk je ešte kadejaký ale dá sa počuť,časom sa to bude len zlepšovať:) Takže rada si pozriem dáke ďalšie video (nejakému líčiacemu by som sa fakt potešila ) :)
    No a čo sa týka novému designu,oveľa lepší ako ten predchádzajúci :) Len do tej titulnej foto by si mohla dať dáku svoju foto a nejaké štetce alebo čo :) Vieš ako to myslím :)Dneska ti udelujem veľkú pochvalu :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo ta kamera je nic moc, asi budu muset pořídit novou... hold nedá se nic dělat no :) snažila jsem se :) líčící video jsem zkoušela než jsem nahrála toto video a moc se mi nedařilo... musím trénovat :D :)
      Jsem ráda, že se ti nový design blogu líbí:) chtěla jsem to takové jarní, protože už to jaro chci přivolat:) samozřejmě že časem to zase změním, jen to musím pořádně promyslet :))
      Děkuji za pochvalu moc mě to těší♥

      Vymazat
  2. no ale v pohode je celkom to video :) trosku mi vadil ten sum, ale to je malickost, pocula som ta dobre.

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)