středa 20. února 2013

Oz The Great and Powerful mánie

Pátrala jsem po internetu, protože mne na stránkách Essence na facebooku zaujala otázka jedné slečny, zda bude kolekce Oz The Great and Powerful také u nás.. no sice odpověď byla, že pouze v DM, což je mi na prd, protože u nás se v DM nikde Essence neprodává, ale Vás by to mohlo zaujmout. Obsahuje totiž spoustu krásných věcí. Myslím, že tato kolekce bude velmi povedená. Navíc se do ní nepustili pouze u Essence, jak uvidíte níže.


                               


Opravdu moc mne zaujal rozjasňovač, takže pokud se některá z Vás vydá do DM lovit, vemte také prosím jeden pro mě!! Pošlu Vám za něj peníze i za poštovné. Rozjasňovač z Breaking dawn jsem promeškala a tenhle bych si nechtěla nechat ujít.


Limitka obsahuje 2 balzámy na rty, tekutou tvářenku - ta určitě bude stát za vyzkoušení, 3 nové oční stíny ( růžovééé ach♥ ) 5 laků na nehty ( myslím, že jsou to praskací, takže zase růžová??♥ ) :D pardon za mou ujetou růžovou mánii :D a 2 tužky na oči + nějaký náhrdelník :)



Do kolekce se pustili také v OPI - no a podle mě nádherný výsledek! ♥





No a samozřejmě u Urban Decay snad nemusím ani diskutovat. Tyto dvě paletky jsem našla již před nějakou dobou a zamilovala jsem se do obou. Jedna je světlejší "dobrá strana" a druhá tmavší "temná strana" neboť vše má dobrou a temnou stranu, jak se píše na ofic. stránkách UD. :)





K paletce, ze které jsou teď nově vyjímatelné stíny získáte také tužku na rty ( nebo spíš rtěnku v tužce). Podle mě krásné a povedené. Snad ulovím na internetu některou z nich. :) můžete nakupovat zde


Co na tuto pohádkovou mánii říkáte?? Ulovili jste nebo budete lovit některou z limitek na toto téma??:) Já se určitě aspoň podívám.

Přeji hezký den.
Nicky xx

7 komentářů:

  1. Mě se líbí ty praskací laky, mají moc hezké odstíny.

    OdpovědětVymazat
  2. Tyyy jo, to uz se těším! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem taky posedlá růžovou, takže soucítím :P
    Jinak doufám, že na to někde narazím :-/// ty limitky od essence mě staršně štvou, pořádně nejdou sehnat. Natěší nás a pak nic z toho!

    OdpovědětVymazat
  4. Nějak mě ta kolekce nebere, možná ten práskací vínovej lak by stál za vyzkoušení :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty limitky v DM prodávají. I když v DM není žádný Essence stojan jako je to u ostatní kosmetiky, tak je tam vždy nějaká limitka od Essence někde bokem, každopádně stejně jako limitka co byla v DM minule se později objevila i v Rossmannu.

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)