pondělí 11. února 2013

Essence : Stay All Day haul + 01 Coppy Right first impression



Ahoj, po dlouhé době jsem tady zase s článkem. Nějak jsem neměla chuť psát, tak jsem to ani nezkoušela, protože by z toho vyšla nějaká kravina. Ale jsem zase tady, protože jsem koupila v Essence výprodeji pár věcí, které Vám chci ukázat. 

Jedná se o stíny Stay All Day, které před slevou stály 79 Kč mám ten dojem. Já je ovšem koupila za pouhých 29 Kč ( teda sestra byla tak hodná a koupila je mi cestou ze školy ) =o) 

Ostatní věci ve výprodeji byli jako vždy značně přebrané, ale podařilo se jí ukořistit ještě Fixační pudr za 29 Kč, což je dobré, když předtím stál 99 Kč. Kolikrát takhle přemýšlím, jakou mají ty věci vlastně cenu, když je člověk pak koupí ve výprodeji za pár korun. Hm? 

Některé z Vás určitě tyhle stíny mají a proto jsem se rozhodla udělat tuto recenzi na moje 3 nové miláčky. Pokud máte zapadlého Rossmana nebo tam uvidíte ještě tyto stíny určitě po nich sáhněte! Já Vám teď napíšu proč :) Tak čtěte dál...


Všechny 3 odstíny jsou krásně pigmentované ( u jednotlivých recenzí budu dávat swatche). 

Dnes se zaměřím na odstín 01 Coppy Right. Jedná se o krásnou hnědou barvu s lehoučce stříbrným odleskem.  Stíny jsem dneska testovala jako první a to tak, že jsem si je ráno v 4:20 nanesla na víčko, bez jakéhokoliv primeru nebo tak - prstem. Nanášeli se lehce, krásně kryjí. V průběhu dne ( když jsem si v práci odskakovala na WC jsem sledovala, zda na oku vůbec ještě něco mám? Překvapivě to vypadalo dobře. :) Níže mám pro Vás fotku, která je pořízená v cc 15:50 hodin. No já bych řekla, že po 11 hodinách to bez primeru a jakéhokoliv stínu přes není vůbec špatné, co vy na to?? :) Sice se mi "trochu" slili do vrásek, ale to ani trošku nevadí. Jsou luxusní!! Ráno se namaluji jedním tahem a vypadám jako člověk :D Naprosto nelituji této koupě. Škoda, že tuto řadu už ruší, ale pokud budou nové Stay All Day určitě do nich půjdu!! 



Dneska jsem zvolila opravdu jen lehký makeup, nechce se mi v půl páté ráno líčit a stínovat nevim co :D Prostě jen stíny prstem na celé víčko, řasenka Maybelline Volume Rocket, úprava obočí - stín z Sleek paletky+gel na obočí, Revlon Colorstay v odstínu Buff, ELF Studio pudr v odstínu Porcelain a bronzer.


Co na tento překvapivý výsledek říkáte Vy?? :))

P.S.: Brzy se můžete těšit na další recenze zbývajících dvou odstínů :)

Pa Nicky xx

4 komentáře:

  1. Achjo, já samozřejmě neulovila ani jedny, jelikož v Rossmanu sice byly, ale ve všech bylo hrábnuté, schválně jsem paní prodavačku poprosila, ať se podívá, že mám špatnou zkušenost a samozřejmě všechny co tam byly tak v nich bylo hrábnuté, fuj, takže nemám ani jedny:O(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem měla všechny naštěstí v pohodě... jinak bych je taky nebrala.. nejkrásnější je ta růžová, na tu se asi chystám zítra:)

      Vymazat
    2. jo tak přesně tu jsem chtěla vzít, ale byla tam poslední a...hrábnutá!!!:o))

      Vymazat
  2. Já se musím přiznat, mám všechny barvy a kombinuji je s Color Tatoo a je to skvělé combo na rychlé nalíčení očí. Doufám, že nové odstíny budou taky tak dobré :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)