neděle 6. ledna 2013

MOTD 6.1.2013 + Na co se můžete těšit



Ahoj:) dneska jsem si pro Vás přichystala krátký postup líčení ve stylu Cary Delevigne - konkrétně líčení z  fotky v úvodu tohoto článku. Upravila jsem si to dost podle sebe, ale výsledek se mi i tak líbí a myslím, že se i líčení docela podobá. Ovšem ta slečna se mi moc nelíbí, ale to je můj problém. :) :D




Postup mého líčení:
1.) Obočí jsem vykreslila zkoseným štětcem od Essence a stínem z paletky Sleek Au Naturel - odstín Bark. Pročesala kartáčkem, aby to vypadalo přirozeněji a vše jsem zafixovala gelem na řasy a obočí od ELF.
2.) Na celé víčko až pod obočí jsem použila Eyeshadow base od NYX. Nanáším si ji prstem a rozetřu.
3.) Plochým štětcem od ELF jsem nanesla stín Taupe ze stejné Sleek paletky na celé víčko. Lehce jsem ho rozblendila chlupatým štětcem také od ELF, abych rozmazala přechod.
4.) Stejným chlupáčem jsem pod obočí nanesla stín Nougat pod obočí ( taky Sleek ).
5.) S pencil brushem a stínem Noir jsem vytvořila linku na horním víčku a také ve vnějším koutku oka.
6.) Tužku Jumbo Pencil od NYX v odstínu Black Bean jsem nanesla na linku oka (horní i spodní), opět jsem vzala stejný pencil brush a pod okem jsem linku lehce rozmazala, abych dosáhla jemnějšího vzhledu.
7.) Natočila jsem řasy kleštičkami a aplikovala 2 vrstvy řasenky od Essence.




Co myslíte, povedlo se mi líčení?? :))

Schválně jsem nefotila celý obličej protože mám otřesně suché rty a nos, trápí mě opět ukrutná rýma.. :( Doufám, že vy jste zdravé. :)


Já Vám teď zadám úkol, je na Vás zda ho splníte nebo ne, ale byla bych ráda. Chci vědět, které z těchto článků by jste nejradši viděli jako první:

  • Moje nejoblíbenější výrobky za rok 2012
  • Sbírka rtěnek
  • Sbírka laků na nehty
  • Tag Moje nejoblíbenější drogérková kosmetika
  • Sbírka makeupu + uspořádání 
Já se budu těšit na Vaše komentáře. :) Přeji Vám krásnou neděli a mějte pěkný nadcházející týden.

Vaše Nicky xx


10 komentářů:

  1. Vyberám prvú z možností,najobľúbenejšie výrobky :)
    Líčenie sa dosť podobá a inak ani mne sa nepáči "tá slečna" :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se líbí tvoje líčení i slečna i líčení na slečně :-D Jako první bych brala drogérkový tag :-)

    OdpovědětVymazat
  3. S těmi výhrami v Giveaway sis to rozmyslela? Ani mě ani té druhé slečně ještě nic nepřišlo a přitom vyhlášení bylo 15.12. a teď už je leden... byla bych ráda kdyby si nás kontaktovala, pokud nám výhry poslat nechceš a nedělala z nás blbce. Díky..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miško jsou na cestě :) omlouvám se za nepříjemnosti, byli i nějaké problémy s poštou, ale vše jsem vyřešila a mělo by to být v pořádku. Zítra se na to ještě zajdu podívat na poštu, ale opravdu jsou na cestě. Giveaway bych nedělala kdybyhc Vám ty dárky poslat nechtěla.

      Vymazat
    2. Dnes jsem byla opět na poště a bylo mi řečeno, že na moje jméno nemá pošta v evidenci ŽÁDNÝ balík, prostě nic. Takže odeslán nebyl, kdyby byl odeslán tak už by za 1. dávno přišel a kdyby ne, tak by ale byl v evidenci, což není... Jinak jsem v kontaktu i s druhou výherkyní a je to to samé, žádný balíček jí nedošel. Nějak moc "náhod" nemyslíš?

      Vymazat
    3. Ahoj, těším se tedy každým dnem na balíček, když se problémy na poště už vyřešily. Děkuji. :)

      Vymazat
    4. Miško já byla dneska na poště a balíčky jsou odeslány. Aspoň to mi bylo řečeno. :) Poslala jsem je na adresy, které jste mi poslali na mail.Takže doufám, že už je brzo budete mít doma. Balíček v evidenci být musí, protože jsem jej posílala. Byla jsem na poště dnes kolem 11 hodiny. Dokonce na jiné poště než je naše, abych si to opravdu to odeslání ověřila. Kdy ty? Moc mě mrzí všechny ty problémy:( Příště radši žádnou giveaway dělat nebudu, když jsou s tím jen problémy. :( Já nemám důvod tu někomu lhát nebo dělat soutěž, kdybych to nechtěla poslat... :( achjo...

      Ještě bych Vás holky ráda poprosila, až Vám to příjde, aby jste mi napsali mail, ano? Děkuji a nezlobte se:(

      Vymazat
    5. Ja byla na poste dnes okolo 17:45 a v evidenci nic nemaji pani mi ukazovala obrazovku abych ji fakt verila a nic pro me nemaji, tudiz balik odeslan nebyl... jinak kdyz tvrdis ze si udajne balicky poslala tak proc kdyz jsem te opakovane nekolikrat prosila o podaci cislo tak proc mi ho poslat nechces a vzdy to nejak zamluvis? Jinak pokud s nekdy dockame ze by nahodou balicek dorazil tak neboj, napisu ti.... i kdyz tomu uz neverim ze by balicek prisel a ze byl odeslan

      Vymazat
  4. Líčenie sa ti velmi podarilo, je kráásne :) Inak ja by som vybrala asi ten TAG Moja najoblubenejšia drogerková kozmetika :o) No aj tak sa teším na každý tvoj další :D

    OdpovědětVymazat
  5. Super, super, tohle líčení ti sedí a skvěle ti zvýrazní oči a barvu očí, kterou ti šíííleně závidím!!!:o))

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)