čtvrtek 20. prosince 2012

Sleek I Divine Snapshot paletka


Ahoj zlatíčka :-)
Tak jsem zase zpátky a to s článkem, který jsem docela dlouho odkládala - ani nevím proč.

Před nějakou dobou jsem na fb best makeup cz vyhrála tuto krasavici. :-) Jednalo se o naprosto jednoduchou soutěž - napsat co má podle mně dělat vyzážistka, když přijde do práce na focení. Potom už jen stačilo vybrat si, co bych ze stránky chtěla vyhrát. Úkol jsem splnila a měla jsem štěstí, že jsem vyhrála, protože děvčata se kterými jsem soutěžila byli šikovné! :-)


Paletka je jako všechny od Sleek nádherně pigmentovaná a stíny opravdu drží. Krásně se s nimi pracuje.





Odstíny jsou sice trochu takové divoké, ale opravdu se toho nemusíte bát. :-) - jdou krásně "blendit".

Mými favority na této paletě jsou Martini, Kiwi Flower, Lotus Flower a Sand Walker.

Už jsem ji značně používala ale se stíny to moc nepohlo, ubývají pomalu :-) Práší jen v tom pouzdře, nebo jak bych to nazvala :D 

Zkoušela jsem i líčení inspirované Michelle Phan, tak Vám sem na něj brzo napíšu postup a dám video, aby jste mohli porovnat. Určitě nejsem tak šikovná jako ona, ale snažím se :D

Moc děkuji Lucii z BestMakeup.cz za tuto paletku a moc doporučuji obchod.


Máte rádi Sleek paletky?? :-))) 

Brzo naviděnou:-)

Vaše Nicky xx



7 komentářů:

  1. Tak to jsou nádherný barvičky! Fakt jo... Akorát pro mě by byly až na pár vyjímek nepoužitelný, protože ač se mi na ostatních barevný líčení líbí (když to není přehnaný), tak já používám výhradně přírodní odstíny :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžu říct, že až na tu trojici v pravém rohu jsou ty barvy světlejší a použitelné i na denní líčení :-) A i ty se dají použít jen světlounce :-)

      Vymazat
  2. vitaj s5. :) Super farby.Ak by si nemala nápad na líčenie,tak ja by som bola veľmi zvedáva na odtiene tequila sunrise a sunset.Z toho by sa dalo niečo vytvoriť ;)Moc by ma to potešilo:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za super tip Áďo! Určitě něco vyzkouším :-) Už mám pro Vás na zítřek přichystaný článek - líčení s touto paletkou ;-)

      Vymazat
  3. Já jsem do těch paletek taky zamilovala, už jich mám doma 5 a chci ještě další 3. :D Vzhledem k jejich krásné pigmentaci a ceně je to úžasná paletka. Teď lituju, že jsem si nestihla objednat limitovanou Curacao :(

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě ano, skvěle pigmentované, hezké baleni, tahle je taky suprová!:o) Odstíny jsou krásné a když je člověk zkombinuje s béžovou nebo naopak černou, tak ty barvičky jdou na oku hezky ztlumit..

    OdpovědětVymazat
  5. Můj oblíbenec je Martini, krásný do vnitřního koutku!

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)