sobota 13. října 2012

Brown smoky eyes makeup look + INFO

Hnědé "kouřové" líčení


Ahoj,
dneska tu pro Vás mám inspirativní makeup. 


Hrozně jsem si teď oblíbila tu novou rtěnku od ELF v odstínu Classy, řeknu Vám!! Ta držííí, že to ani není možné. Nevěřila jsem tomu, ale vydržela mi dýl než 5 hodin. A to jsem pila i měla malou svačinu. DOPORUČUJU!!!! 


Mám trochu zanedbané obočí :D Sakra, ani jsem si toho nevšimla, až po přiblížení foťákem, takže se Vám omlouvám :D 




Na líčení jsem použila paletku stínů od ELF mou oblíbenou , prohlédnout si ji můžete TADY (ofic. stránka ELF) a nebo TADY ( u mě na blogu), tekuté linky od ELF, řasenka od Essence, na linku (waterline) NYX Jumbo pencil odstín Milk.
Na tváři mám makeup od Rimmel v tom nejsvětlejším odstínu- Ivory, pudr MAC odstín NC20, bronzer ELF a tvářenku Barry M v odstínu ROSE, kterou jsem si v poslední době taky hodně oblíbila. Koupit ji můžete zde.
Rty rtěnka ELF Classy.




Dále bych Vás ráda informovala o akci, která bude probíhat na stránkách www.elfkosmetika.cz , jedná se o akci POŠTOVNÉ ZDARMA, je to podmíněno pouze nákupem nad 400,- Kč. Kdybych nečekala v pondělí nový balíček, tak bych si určitě objednala, ale tento měsíc jsem utratila už hoooodně. :D Každopádně vy toho můžete využít. :-)




Akce platí od 24.10. do 29.10. 2012. 

Znáte ELF? Využijete tuto akci??? Byla by škoda, kdyby ne:-)

Co plánujete na víkend? U nás máme zítra hody, takže se těším. :-)

Pěkný den 

Nicky xx

5 komentářů:

  1. Velmi pěkné líčení, jednoduché a přirozené... :)
    Známm značku ELF už jsem o ní mnoho četla, ale nevlastním ani jeden produkt a zatím neuvažuji, protože mi příjde, že mám momentálně dekorativní kosmetiky dosti.. :)
    Těšila jsem se na víkend, že si odpočinu, ale protože nám v týdnu byl oznámený zápočtový test z biologie, trávím tedy víkend u biologie, navíc venku je takové zamračené počasí a mě se do nečeho nechce, ale musím, musím se donuti... :)
    Přeji Ti pěkný víkend.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pekný líčení.. Takový mám ráda..
    Jojo, E.L.F. znám, minulej rok sem propala tomuhle šílenství a nakoupila co sem mohla :) Teď nakupuju občas, většinou jenom, když je náká ta akce :)

    http://moninkaslife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Príjemné a hlavne jednoduché líčenie.Ako sa vraví v jednoduchosti je krása:)
    Ku kúpe od Elfu sa snažím dokopať už dlho tak snaď sa v blízkej budúcnosti zadarí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě využiji :D jsem kosmetický maniak a konkrétně od ELF mám přes 80 produktů, takže tuto akci nemůžu zmeškat :D :D

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)