úterý 28. srpna 2012

Lakování II.


Gabriella Salvete č. 102

Ahoj,
Dneska tady pro Vás mám jeden lakovací post. :) Mám ráda růžovou barvu. Mám stráášně moc ráda růžovou barvu! Hlavně na nehtech a na rtech, proto jsem tady toho miláčka v té drogérii prostě nemohla nechat. Vydala jsem se tam, protože taková růžová mi v mojí sbírce růžových laků chyběla. 

Krásná pastelově růžová barva. Dost mě zklamalo to, že ten lak je konzistencí hrozně hustý. Nevím jestli ho v té drogérce už někdo zkoušel nebo otvíral, ale fakt je hustý. Asi na něj budu muset použít to ředidlo laků, nebo jak se to jmenuje. :D Cena 59Kč. 

V laku je taky zpevňovač, což mám na lacích ráda. Příjde mi, že ty laky i vydrží daleko dýl na nehtech. Mě vydržel na rukách asi tak 4 dny v pohodě, jen nějaké malé nedokonalosti, což oceňuji. 

Trochu neobvykle jsem Vám sem dneska dala fotku na nohách. A taky proč ne? Ruce mám už odlakované a chtěla jsem vyzkoušet ten lak, co mám v Lakování I.. Snad Vám to až tak nebude vadit. Hezky upravené nohy jsou podle mě v létě nutností. Lakováno ve 2 vrstvách.

Na sluníčku vypadá opravdu krásně. Na nehtech na nohách mám už asi týden a drží mi pořád, bez jediné chybičky. Pokud by Vás zajímaly žabky, tak ty jsou od Vietnamců a stáli asi 150Kč :D Myslím, že se k těm nehtům hodí na fotku víc než moje klasické černé. :D 

Co vy? Lakujete si nehty na nohách?? Jakou barvu máte nejradši? 

Pěkný den přeje Nicky.






2 komentáře:

  1. Jasneže lakujem :) ale najradšej mám na nohách buď striebornú alebo nejaké svetlejšie a perleťové farby

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé tenhle láček mám taky..:-) Patřil mezi mé první růžové laky, a možná bych ho ještě někde vyhrabala.. :-)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)