neděle 26. srpna 2012

Barry M Lipsticks

Barry M Lipsticks 

Ahoj,
Dneska tady pro Vás mám malou recenzi na rtěnky od Barry M :) Objednávala jsem ze stránky mojesminky.cz , kterou mám moc ráda. 

Objednala jsem si 2 rtěnky, protože jsem chtěla jednu světlou "bonbonkově" růžovou a druhou extra opravdu "shocking" růžovou, kterou jsem viděla na nějakém blogu.

Na stránce mojesminky.cz jsou rtěnky označeny čísly. Také, když Vám zašlou vzorek je označen číslem. Vy si to pak můžete lehce vyhledat na stránkách, stačí pouze zvolit o jaký výrobek se jedná. 

Můj první odstín je 52 Shocking pink. Opravdu hodně růžová rtěnka s modrým podtónem, což je dobré, když zrovna nemáte zuby opravdu bílé jak celebrita.Navíc je rtěnka nádherně krémová, bezvadně se nanáší. Výdrž asi 2hodiny  :) 

Snažila jsem se ji zachytit co nejvěrohodněji. Na stránkách jsou fotky výrobků dost podobné tomu, co Vám pošťák doručí, takže se nemusíte bát. :)

Druhá moje objednaná rtěnka je odstín 155 Pretty pink a ten název tomu opravdu odpovídá. Nádherná bonbonově, barbínovsky - nevim jak jinak to popsat - prostě růžová, která nikoho neurazí a měla by ji mít snad každá slečna.I tato rtěnka se krásně nanáší, skvěle kryje a má slušnou výdrž :) :)
Tady mám pro Vás ty moje dvě krásky pěkně spolu. Rozdíl dost značný, co? :D 
A jako hřeb tohoto příspěvku - konečně ukázka barev! Foceno na normálním denním světle. Pokud bude zájem přidám fotky také na rtech. Jak už jsem psala obě rtěnky jsou krásně krémové, hezky se roztírají a nezalézají do vrásek ve rtech. Opravdu je mohu jenom doporučit. Navíc mají krásný obal, i když kvůli obalu jsem si to nekupovala, to je jasné. Je to takový malý bonus k tomu všemu. :) 

Máte osobně zkušenost s rtěnkami Barry M? Jaká je Vaše oblíbená značka rtěnky??? 

Pěkný den přeje Nicky.









1 komentář:

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)