pátek 24. srpna 2012

Barry M Dazzle Dust

Barry M Dazzle Dust stíny 

Ahoj,
Dneska Vám chci ukázat mou malinkou sbírku stínů od Barry M Dazzle dust. Jedná se o barevné pigmenty. Většina z nich má malinké třpitečky, jakoby spíš perlový lesk, což třeba může někomu vadit, ale mě to v případě tohoto výrobku nevadí. Spíš výslednému looku přidávají krásný lesklý efekt. Vlastním pouze jeden "plnohodnotný" výrobek (nevím jak jinak to napsat....mm...prostě celé balení :D ). Jinak se jedná o vzorečky, které jsem dostala ze stránky mojesminky.cz při objednání výrobků.

Opravdu hodně se mi líbí, že dávají člověku možnost vyzkoušet si výrobek před samotnou koupí, protože většinou je velmi těžké nakupovat jenom tak podle obrázků na internetu. Člověk pak může být i dost zklamaný z toho co mu pošťák doručí. Takhle se to nemůže stát. ;-)

Teď dost řečí a ukážu Vám jak tyto stíny vypadají... :-)

Takto vypadá můj stín, který vlastním. Je v malinké skleněné lahvičce. Má číslo 51 a jmenuje se Mushroom. Opravdu tuto barvu miluju, protože mám moc ráda hnědé stíny.

Tady jsou světlejší vzorečky, které mi byli doručeny a taky je mezi nimi můj Mushroom :) Opravdu velice krásná je podle mě barva Lavender. Ice pink je trošku více růžová, ale myslím, že foťák barvy vystihl docela dost dobře.
Teď ty tmavší barvy :-) Když jsem se jednou namalovala barvou Block blue, opravdu to bylo super, jaká barva na mě úplně zářila! :D Připomělo mi to trošku film Rebelové, scénu kdy se Zuzana Norisová malovala ty modré stíny a černou linku :D Docela i pobavilo. 
Pigmentace je opravdu dokonalá. Na focení jsem použila opravdu minimální množství, snad jak špetitičku soli a tolik barvy se nám tady ukázalo. :)) Krása.

Doufám, že Vám tento kratilinký článek aspoň trošičku pomůže, když bude vybírat stíny Dazzle Dust :) 

Mějte se krásně a užijte si víkend. 




4 komentáře:

  1. První co mě na ruce zaujalo byl odstín Mushroom :D
    Bylo by možné hodit fotku očka? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak už jsem něco našla na Google.
      Vypadá fakt dobře, jdu objednávat :)
      http://3.bp.blogspot.com/_olhiYVOMcGc/Sx70B2GjrBI/AAAAAAAACjU/lEuXrC0Wpek/s1600-h/BarryM51MushroomEOTD.jpg

      Vymazat
  2. Samozřejmě sem čase hodím fotky všech v plné parádě :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já pigmenty nemám moc ráda a používám je jen občas. Jelikož jsem nemohlo a vždy při otevírání je rozsypu.. :D

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)