čtvrtek 10. března 2016

RECENZE: FREEDOM MAKEUP DUO STÍN NA OBOČÍ EBONY, PRO POMÁDA NA OBOČÍ DARK BROWN, PRO ROZJASŇOVAČ AMBIENT

Ahoj, dneska jsem tu s další recenzí na produkty značky Freedom Makeup. Tuto značku jsem si docela oblíbila. Doma od nich mám několik očních stínů, paletku a rtěnku - na recenze se mrkněte pod štítek Freedom makeup. :) Zaujala mně ale nejvíce svými novinkami na obočí. 

Testovat produkty na úpravu obočí je pro mě snadné, protože jsem vyzkoušela spoustu značek a produktů, první dojem mám většinou "BLAH" to nebude fungovat, ale jak se dostanu k třeba týdennímu testování hra se rychle mění. 
Stejným případem o kterém jsem si myslela, že si nesedneme bylo Duo na obočí v odstínu Ebony. 
- Dlouho jsem hledala studenou hnědou, většina produktů na obočí je s červeným podtónem a to ne každému vyhovuje. Ebony je právě krásně studený odstín.


- Toto duo obsahuje dva pudry - světlejší a tmavší, což se hodí pokud máte rádi přirozenější obočí a chcete si přední část vykreslit méně výrazně, osobně to dělám taky, ale jak kdy, záleží hodně na náladě, většinou sahám pouze po tmavším odstínu.

- pudry jsou výborně pigmentované, nerozmazávají se, vydrží na obočí celý den




- Výrobek obsahuje 2 g produktu, jedná se o maličké balení opravdu skvělé na cestování, je taky úzké, takže místa zabere minimum. Má i maličkaté zrcátko, ale to já nepoužívám, potřebuji vidět víc, jsem slepá, ale na aplikaci rtěnky nebo lesku poslouží. 

- V balení není štěteček, což mě absolutně nevadí, protože používám vždy svůj - Essence zkosený štětec na linky :) 

- Cena produktu je 199,- Kč a za mě se vyplatí

- Používám ho už asi měsíc a půl každodenně a fotka nahoře ukazuje "jak moc" jsem ho spotřebovala... :D :) 

Pro vyzážistky nebo holky / ženy co rády mění vlasy mají také velkou paletku těchto pudrů za 499,- Kč (za 6 pudrů), určitě doporučuji omrknout! 

Moje "neobočí" jste mohli vidět už milionkrát, nejsem obdařena, ale i tak vypadá pudr přirozeně a krásně mi na kůži kde nejsou chloupky drží. Jsem moc spokojená.



Naprosto spokojená jsem také s Pro Pomádou na obočí v odstínu Dark Brown. 

- jedná se o krémový produkt, který je vytvořený přesně pro obočí

- pracuje se mi s ním velmi dobře, ale je potřeba (jako u všech pomád na obočí) použít opravdu maličko, otřít si i štěteček (třeba do víčka, tak to dělám já) a potom aplikovat na obočí lehkou rukou

- vydrží mi na obočí celý den (i noc, vyzkoušeno i přes noc a spaní :D) , nikam se neztrácí, nerozmazává se, vypadá přirozeně


- výrobek obsahuje 2.5 g produktu

- Cena 249,- Kč (měla jsem i slavnou Anastasia Beverly Hills a ta je s cenou okolo 500,- Kč velmi srovnatelná, akorát tento produkt mi zatím nevyschl jako ABH)

Obočí dělá rozhodně výraznější a doporučuji ho hlavně těm z vás, které nemají příliš chlupů v obočí jako já. Je to vážně super na dokreslování obočí, které bude vypadat "přirozeně".


S produkty na obočí jsem více než spokojená a podle mě se jedná o výborné kvalitní produkty za super cenu. Doporučuji.

Ještě jednu malou recenzičku sem vtlačím. :) Na rozjasňovač Ambient Pro Highlighter 



- rozjasňovač obsahuje 7,5 g produktu za cenu 149.90,- Kč

- pigmentace je střední, trošku práší 

- na pleti vypadá krásně, přirozeně a není přehnaný

- pokud hledáte kousek, který vám dodá jenom "šťávu" ne ve stylu disco koule (což mě se občas líbí), tak je to ten pravý pro vás :)

- odstín Ambient je taková světlá champagne trošku do meruňkova



Popravdě, nevím co víc k němu napsat, snad jen: pokud máte rády přirozenější rozjasňovače bez třpytek určitě do něj jděte. Krásně na pleti drží a nezpůsobuje mi akné.

Vše zakoupíte na www.freedommakeup.cz nebo v drogérii Teta (vybrané výrobky).

A to bude dneska ode mě asi vše přátelé. Doufám, že jste si v recenzi našli co jste hledali, že jsem na nic nezapomněla a že se spolu uvidíme zase tady na blogu co nejdřív!

Krásný den všem a nezapoměňte do komentářů napsat JAKÝ JE VÁŠ NEJ PRODUKT NA OBOČÍ? TYP + ZNAČKA. 
Pa. Nikča

19 komentářů:

  1. Já mám zatím jenom stíny na obočí od Essence, ale značka Freedom mě hodně láká a hlavně pomáda na obočí. Mám od nich zatím jednu paletku očních stínů a jsem s nimi moc spokojená, takže značka Freedom u mě bude mít své místo ;) Díky za recenzi ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já děkuji za komentář! :) Stíny na obočí Essence mám doma taky a jednu dobu jsem nepoužívala nic jiného, tento pudr mi vyhovuje více barvou no momentálně, jinak jsou oba super, essence možná trošku horší kvalita, ale i tak dobrá :) Pomádu moc doporučuji, dokonce i Essence má mít jako novinku pomádu na obočí, mrkni v drogérii. :)

      Vymazat
  2. Ahoj, ja používam set na obočie od Oriflame, ale už ho mám skoro minutý, takže po týchto produktoch sa pozriem :)
    Chcela by som sa opýtať, čo je to za rúž, ktorý držíš v ruke? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, díky za komentář. Rtěnka je od Milani matte Fearless myslím, je to i na fb v albu rtěnky :))

      Vymazat
  3. Freedom je super. Moc pěkný článek.

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný článek :) taky používám ty stíny od Essence a docela mi prozatím stačí, ale tyhle stíny mě opravdu lákají :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Niky mě taky naprosto stačil Essence, ale zkoušet novinky na blog je potřeba :))

      Vymazat
  5. Taky používám ten štěteček od Essence na linky. Na linky je opravdu nepoužitelný, tlustý, mám ho už taky dlouho a štětinky se rozjíždějí. Ale na obočí jsem s ní spokojená úplně nejvíc! :) Já jsem na obočí ještě nezkoušela pomádu, tak to nemůžu hodnotit. Poslední dobou jsem si oblíbila trio: tužka, stín a gel. A vyhovuje mi to. Mám ale jako přírodní brunetka velmi světlé a řídké obočí, takže musím jen tak jemně, aby to i zblízka vypadalo koušela jsem více značek, ale momentálně používám Essence všechno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za komentář Eliško :) Mě se teď poslední "starý" Essence štěteček rozbil, takže jsem nešťastná :D ty nové jsou daleko menší a užší, super na linky, ale obočí s ním trvá déle... škoda, že jsem si těch starých nekoupila aspoň 10 do zásoby :D Gel od Essence chci taky vyzkoušet :) i tužka jsem slyšela, že je super!

      Vymazat
  6. Moj najoblubenejši produkt na obočie je set na obočie od Estyle,myslím, že aj ty ho máš.Podľa mňa je to užasný produkt a používam ho najradšej :-) Ale aj tetno Freedom sa mi páči!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za komentář Patty :) Ano, mám ho taky, ale teď jsem ho chvilku nepoužívala kvůli testování, ale je výborný, máš pravdu. :)

      Vymazat
  7. Já mám teď dipbrow od Ardell, ale tohle je podle mě skvělý dupe :) Vypadá fakt dost dobře a na obočí taky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám od Ardell, ale Freedom je krémovější než Ardell se mi zdá, ale ráda mám oba. :)

      Vymazat
  8. Pane božee, ta pomáda je skvělá! Kde se dá prosím sehnat? :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)