pondělí 7. března 2016

3x ARDELL ŘASY /ARDELL LASHES 105, 106, 202 + plány pro blog

Ahoj, konečně jsem tady! Proč nepřispívám jako předtím napíšu na konec tohoto článku. Chci vám ukázat tři druhy nalepovacích umělých řas značky Ardell, které doma mám. Chci jich nafotit co nejvíce, abych viděla jak které vypadají, na internetu totiž některé skoro ani nenajdete a to je potom těžko vybírat si, no nemám pravdu?

Vím, že každý má jiný tvar oka, oko jinak veliké, ale moje oči jsou podle mě docela "standart" jsou střední velikosti, takže si můžete snadno odvodit, zda budou řasy i pro vás nebo ne. Jak vidíte tak mezera mezi obočím a víčkem je docela malá, takže některé z dlouhých řas mi sahají až k obočí. :D --To byla jen menší poznámka, teď na ty krasavice. :)

První dnešní řasy jsou Ardell 106. 

Jsou z řady glamour, rozměry : vnitřní 7 mm, vnější 9 mm, střed 9 mm. Cena 109,- Kč. www.normazlin.cz

Docela mně překvapilo jak vypadají na oku, jsou krásně "přirozené". Jsou středně dlouhé. Nemyslím si, že nutně potřebují linku, ale já udělala linku černým stínem, ladilo mi to k líčení.




 Dalším párem jsou Ardell 105.


Jelikož jsem už podobně vypadající řasy párkrát měla a nevypadaly moc pěkně na oku, moc naděje jsem do nich nevkládala, ale jsou naprosto nádherné, řekněme každodenní řasy. Na oku jsou velmi pohodlné, určitě se k nim nejednou vrátím.

Délka řas: vnější strana 10 mm, střed 13 mm, vnitřní 8 mm. Cena 107,- Kč.  www.normazlin.cz




Dneska posledním kouskem jsou Ardell Double Up 202.


Tyto řasy mají hodně silný základ, takže je potřeba se s ním naučit pracovat a vychytat si aplikaci. Jak jste si asi všimli, já mám ráda a často používám řasy s jemným základem, takže se mi s nimi pracovalo hůře, ale šlo to, neříkám že ne. Řasy jsou to opravdu výrazné, spíše na večerní události, nejsou ani až moc dlouhé, což se mi líbí. Na oku byly pohodlné. Podle mě si zaslouží linku a výrazné líčení očí, aby opravdu splnily "účel". :D

Délka řas: Vnější 13 mm, střed 11 mm, vnitřní 8 mm. Cena 169,- Kč. www.normazlin.cz




Mám doma ještě asi 10 párů na nafocení, takže vám budu hlavně na fb dávat fotky, tam mám celé album fotek věnované umělým řasám, kdyby se někdo chtěl inspirovat. :)

_________________________________________________________________________________

A teď k tomu blogování / neblogování. Bydlíme v novém bytě a nevím na co původní obyvatel myslel, ale vymaloval 2 zdi na červeno a dvě na černo, ano, opravdová krása. Pokud si myslíte, že to  je super nápad :D .... možná je, ale pro nějaké noční tvory a lidi co mají rádi tmu i přes den. :D Snažím se všemožně vymyslet jak fotit na blog, ale ani líčení už není vidět, s bleskem se skoro nedá prezentovat, nevím, musím to nějak vymyslet lépe. Navíc zvažuji, že si na focení produktů pořídím DIY Lightbox, aby fotky produktů vypadaly lépe a "profesionálněji". Takže semnou prosím mějte ještě chvilku strpení a já se budu snažit přispívat co to jde (když světlo dovolí atd., když se podaří pěkně nafotit). Pokud vše půjde podle plánu chci fotit i laky na nehty atd. docela mě tohle téma baví, ale nejsem profesionálka, takže to bude  z amatérského hlediska. :) 

No nic, konec keců, dneska se vám pokusím nafotit produkty na obočí značky Freedom a napsat vám na tento týden aspoň nějaké články, ať to tu není mrtvé.

Přeji krásný den a napište mi do komentářů, které řasy se vám líbily nejvíc.

Pa Nikola xx

3 komentáře:

  1. Všechny jsou parádní a moc oceňuji tak super fotky, krásně nafocené, člověk vidí vše... Já nevím, ale mně se hrozně líbí řasy typu natural 106, já vím, že to vůbec není přirozené, ale jak tam je jedna řasa delší, druhá kratší, ten efekt se mi prostě líbí více, jak řasy stejné délky, tzv. vějíř...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi moc líbí ty 106, takový typ mám ráda :) Díky za komentář :)

      Vymazat
  2. 105 a 106 vypadají opravdu dobře a hlavně celkem přirozeně. Umělé řasy jsem zatím nikdy nezkoušela, nějak se mi nelíbí představa patlání si lepidla na oči. A upřímně řečeno nejsem zrovna zručná, takže při aplikaci bych si nejspíš vypíchla oko. B-)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)