čtvrtek 21. ledna 2016

RECENZE: FREEDOM MONO EYESHADOWS OČNÍ STÍNY NUDE 207 / BRIGHTS 230 / SMOULDER 211 + LÍČENÍ

Ahoj, vítám vás u dnešního článku. Dneska se spolu podíváme na mono stíny značky Freedom Makeup, konkrétně na tři odstíny NUDE 207, BRIGHTS 230 a SMOULDER 211.

V první řadě vám ale ukáži líčení, které jsem vytvořila za použití všech 3 stínů. 
Do první části horního víčka jsem dala odstín 207, do druhé poloviny pak odstín 211, vše jsem lehce rozmazala bronzerem. Na spodní linku jsem použila odstín 230. Vnitřní spodní linku jsem vykreslila nude tužkou na oči, abych oddělila fialovou od bělma.



Stíny jsem testovala už nějakou dobu, abych pochopila jak se s nimi pracuje nejlépe a mohla vám tak dát tu správnou recenzi. :)


Jedná se o opravdu nádherné odstíny, dva jsem si vybrala neutrálnější a třetí mě velmi zaujal svým duo chromem, takže jsem neváhala, moc mě totiž zajímalo, zda se projeví i na víčku.

Stíny obsahují 2 g produktu a na oficiálních stránkách stojí 49,90,- Kč. V Pepco jsem je viděla i s laky na nehty za 29,90,- Kč, ale o hodně menší výběr odstínů... 
Mají jak matné, tak lesklé odstíny, vybere si opravdu každý. Nejsou to žádné mini stíny, balení je nahoře vypouklé.

Super je, že stíny lze depotovat z aktuálních obalů a vložit je do magnetické paletky - tím si vytvořit svou vlastní paletku. Já mám spoustu mono stínů a tohle by byl způsob jak je mít krásně všechny pohromadě. :) Co říkáte? :) 

Nafotila jsem vám stíny aplikované dvěma způsoby - nahoře jsou aplikovány štětcem s umělými štětinami, což je podle mého názoru nejlepší způsob aplikace a dosáhnete tak nejlepší pigmentace. Dole jsou aplikovány prstem, což nedoporučuji, pigment nejde dobře nabrat a stíny jsou velmi nevýrazné. Vidíte sami.



Další poznámky:

- Rozmazávají se pěkně, nedělají fleky, z oka neopadávají

- s bází jsou bezvadně pigmentované a drží celý den

- občas jsem pod ně dala korektor, který jsem zafixovala pudrem a šlo to také, jen se lehce ke konci dne slili do ohybu oka

- jsou trochu prášivé, ale konzistence je spíš krémovější než pudrová

- celkově jsem s nimi spokojená a doporučuji je

Pokud hledáte super výběr levných mono očních stínů určitě mrkněte na tyto mono stíny Freedom.  www.freedommakeup.cz
Časem vám sem přidám i líčení s tím fialkovým samostatně, protože je hodně zajímavý a líčení s ním by mohlo být úžasné, co myslíte? :)

Máte rádi značku Freedom? Už jste omrkli stojan v Tetě? :) Napište do komentářů.

Přeji krásný den.
Nikola xx


6 komentářů:

  1. Krásné stíny a dokonalé líčení :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné líčení :) stojan v Tetě už jsem omrkla a zatím jsem si nic nepořídila, ale už to bylo někdy před Vánoci, tak se tam asi půjdu kouknout znovu :)

    OdpovědětVymazat
  3. To víš, že jsem ho omrkla, ale chybí mi v něm tekuté korektory, tyto mono stíny a mnoho dalšího. Sice jsem mono stíny objevila v Pepco, jsou super, i řasenky. Chtěla bych omrknout makeupy, ale prý jsou nic moc. Takhle přes net se mi zajíce v pytli kupovat nechce :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty stíny vypadají krásně a tvoje líčení taky ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Já nevím jestli u nás mají malý výběr, ale tyto stíny jsem tam určitě neviděla :D
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  6. Stiny vypadaji dobre. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)