úterý 19. ledna 2016

GLAZEL PALETA 18 STÍNŮ


Zdravím, dnes mám pro vás možná hodně očekávanou recenzi na paletku stínů značky Glazel. Paletku jsem sestavila sama, tuto možnost má každá z vás. Podle mě je to výborné, protože si vyberete odstíny přesně jaké potřebujete a opravdu používáte. 

Glazel je Italsko - Polská značka, která se specializuje na výrobu profesionální kosmetiky pro vizážisty - tzn. kosmetiku pro velmi náročné zákazníky.

Na stránce bestmakeup.cz, která je oficiálním prodejcem této značky u nás je spousta možností paletek k výběru. Můžete si pořídit již sestavenou paletku, nebo si vytvořit svou vlastní. 

Cena mono stínu - 186 ,- Kč
Paletka 6 stínů - 890 ,- Kč
Paletka 8 stínů - 1044 ,- Kč
Paletka 15 stínů - 1419 ,- Kč
Paletka 18 stínů - 1595 ,- Kč
Elipsové paletky - 3 stíny - 395 ,- Kč, 6 stínů - 677 ,- Kč, 10 stínů - 1062 ,- Kč.

Oční stín má průměr 3,5 cm.

Výběr odstínů je opravdu obrovský a tím to nekončí, jsou i další odstíny, které si do paletky můžete dát.

                                   


Sestavila jsem si pro sebe neutrální paletku matných stínů ke kterým jsem přidala 7 metalických odstínů, protože takové stíny nosím nejraději. Matných hnědých není nikdy dost a řekla bych, že asi ještě nějaké časem pořídím, stále nemám vše.






Nejlépe ale odstíny uvidíte přímo na kůži, světlo nebylo ideální, ale dala jsem víc fotek, snad si to umíte představit jak to v paletce vypadá. :))

První řada stínů obsahuje matnou bílou S37, metalickou šedou/ stříbrnou X16, metalickou béžovou X32, metalickou bronzovou X10, metalickou meděnou X31 a směsici obou přechozích, tu jsem asi mohla přeskočit 101.



Druhá řada: Matná krémová 332, matná tělová, lehce do žluta 311, polomatná světle hnědá 321, matná hnědá s červeným podtónem 319, matná hnědá se žlutým podtónem 320 a matná tmavě hnědá až šedá/fialová S39.



Poslední řada: (před oranžovou) světlounce růžová 334 matná, matná oranžová 333, matná světlá oranžová S32, polomatná světle hnědá 329, metalická zelená X6 a metalická modro stříbrná X5.




Se stíny jsem se musela naučit pracovat, protože jsem zvyklá především na Sleek, ten vyrábí stíny, se kterými se celkem dost snadno pracuje. 

Tyto stíny mají vysokou pigmentaci, docela práší, ale to je dáno pigmentem, metalické nepráší a je potřeba s nimi pracovat o vteřinku déle, když chcete rozmazávat přechody apod. ale chvilka cviku mi pomohla, s paletkou jsem se líčila celé svátky a byla jsem více než spokojená.

Vydrží mi na oku i bez báze krásně celý den, báze jen pozvedne trošku pigmentaci. 

Určitě doporučuji každé kosmetické maniačce nebo každé ženské (není myšleno hanlivě!), která má potřebu mít doma třeba jen jednu paletku, která bude obsahovat všechno. 

Uvidíte s ní na blogu, možná i na youtube ještě spoustu líčení, takže se máte na co těšit.

Jak se vám tento nápad s vlastní paletou celkově ne jen u Glazelu líbí? Mě teda moc! :) Napište mi, jestli máte podobnou paletku doma a zda by jste si takovou pořídili i pro sebe? Myslíte, že se investice v tomto případě opravdu vyplácí? 

Krásný den.
Nikola

6 komentářů:

  1. Moc se mi líbí ten nápad si takto podle sebe sestavit vlastní paletku :) A Ta Tvoje sestavený se mi líbí, to si s ní vyhraješ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc za komentář Veru :) Určitě se s tím dá suprově zabavit :)

      Vymazat
  2. Ty oranžové odstíny se mi moc líbí :) Moc pěkně složené barvy, já bych si určitě takovou pořídila, jen to podporuje kreativitu a člověk je prakticky donucen s ní něco tvořit :D :) Vypadají vážně lákavě... :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě jsem chtěla nějaké oranžové na léto, protože takových je v paletkách málo... :) Díky za komentář

      Vymazat
  3. ja bych si to nekoupila, za 1600 mi to prijde fakt prepaleny...daji se sehnat levnejsi stiny v podobne kvalite...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, však já to nikomu nenutím, jen jsem chtěla ukázat různé možnosti :)) Jde o to, že tyto stíny jsou fakt mega 3,5 cm v průměru, takže si myslím, že se paletka vyplatí. :)

      Vymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)