pátek 4. prosince 2015

ŘASY: ARDELL DEMI WISPIES + UKÁZKY PŘI LÍČENÍ



Ahoj, ráda bych dnes pokračovala článkem na téma řasy. Minulý článek měl celkem úspěch a myslím, že se vám tedy líbil a zaujal vás. Dnes to bude o řasách, které jsou velmi přirozené a myslím, že budou sedět naprosto každému. Je to snad nejuniverzálnější pár co jsem kdy viděla. 

Jedná se o řasy DEMI WISPIES od ARDELL. Jak jsem již psala Ardell mám moc ráda, takže v budoucnu bude spousta recenzí těchto řas, abych vám je nejlépe všechny ukázala na oku a při líčení. :) 

Řekla bych, že se jedná o středně dlouhé "přirozené" řasy pro každý tvar oka a délku řas. 
Délka řasy: vnitřní 5 mm, střed 10 mm, vnější kraj 10 mm. (Postupně také přijdete na to, které vám mohou slušet podle těchto parametrů). 

Mají neviditelnou linii, takže nepotřebujete kreslit linku pokud nechcete. 



Tady jsem je například zkombinovala pouze s linkou, velmi neutrálním očním makeupem, jemnou tvářenkou a nude rty : Maybelline Velvet Lip Pencil odstín Nude Perfection.



Zde ve výrazném líčení na svátky, které jsem vám ještě neukazovala v článku a asi ani neukážu, protože jsem zapomněla co jsem použila, kromě rtěnky to je tekutá 16h rtěnka odstín 4.



Hodí se prostě ke každému looku.



Nemám detailní záběr oka, ale když fotku rozkliknete, uvidíte, jak vypadají bez linky a očního makeupu, pouze řasenka a řasy. :)


Nosit tento styl mě opravdu moc baví, když nevím co bych dala za řasy, vždy zvolím tyhle. Koupila jsem si je navíc v ultra výhodném balení, takže je to v pohodě. Každý pár mi vydrží asi 6 nošení, potom už nejsou nejkrásnější, ale dají se nosit, pokud na ně dáte řasenku a trochu je překreslíte linkou...:) 

Můžete koupit: 
- 1 pár za 109,- Kč (do 12.12.2015 v akci za 95,- Kč) ZDE
- multipack 4 páry za 299,- Kč (1 pár cca 75,- Kč) ZDE
- multipack 6 párů za 459,- Kč ( 1 pár cca 76,- Kč) ZDE - ten jsem si kupovala já :)

Existují také různé barevné varianty těchto řas:
- fialové / švestkové - ty mám taky, ukážu jindy :)
- modré
- hnědé
- tmavě červené
= tyto řasy zvýrazňují přirozenou barvu očí, každý si vybere podle svého gusta.

Určitě doporučuji všem, kteří začínají s řasami a kteří hledají přirozenější styl, který sedne 99% lidí. :))

Máte tyto krásky doma? Jak by jste je nosili vy? S linkou nebo bez? 

Krásný den.
Nikča

7 komentářů:

  1. Mně se to víc líbí s linkou, ale bez je to taky pěkné. Ty máš krásné i svoje řasy, ale i ty umělé ti sluší moc. Ty máš snad nejhezčí oči ze všech blogerek :) Klidně víc článků s líčením. :) Páá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji za pochvalu a za komentář :))) linky jsem zase nacvičila, tak mi celkem jdou :D a dá se na ně dívat...:))) rozhodně přidám nějaké líčení, ale není světlo, ale pokusím se :))))))))) líčení mě baví nejvíc :)))

      Vymazat
  2. Tyto řasy nemám, ale hodně jsi mě na ně nalákala! Více se mi líbí s linkou, jelikož teď linky nosím často :-))

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  3. řasy vypadají skvěle. Já bohužel řasy moc nosit nemůžu, protože mi skoro vždy po lepidle opuchne oko.. :-) A tvé líčení jsou jako vždy dokonalé :-)

    Mikulášské líčení – čert

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda s tím lepidlem, jej teď jsem ti odepisovala na komentář u jiného mého článku a neuvědomila jsem si, že jsi tady psala, že máš problémy s lepidlem. :) Promiň :))) Děkuji za komentář

      Vymazat
  4. já je doma mám, nosím s linkou...ale teda mám pořád pocit, že jsou megadlouhý, vždycky každej hned pozná, že mám umělý :D

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)