středa 9. prosince 2015

OBSAH MÉ CESTOVNÍ VÁNOČNÍ KOSMETICKÉ TAŠTIČKY / KOSMETICKÝ ZÁKLAD

Ahoj, dneska vám ukážu, co jsem si sebou "sbalila" na Vánoční čas. Určitě chci v tomto období vypadat obzvlášť dobře, proto si beru více než obvykle. Většinou si vystačím s menší kosmetickou taštičkou obsahující makeup, korektor, pudr, tvářenku, řasenku, produkt na obočí, nějakou rtěnku a tužku na rty a paletku stínů. To každý známe. Tentokrát chci být ale opravdu připravená na vše, budeme tam i na Silvestr atd. takže je potřeba větší množství, rozumíme. :)) 


Tento makeup jsem si taky ponechala jako "vše co potřebuji" než se dostanu zpátky ke svým kouskům, které jsou uloženy v krabicích. 



Vždy se balím tak, že postupuji od báze pod makeup až po tužku na rty atd. Postupně, abych na nic nezapomněla. 

Tentokrát si jako báze beru dvě od Rimmelu - Stay Matte - protože ji potřebuji "dodělat" a Fix & Protect, protože hezky hydratuje a potřebuji ji testovat. 

Makeupy Rimmel Match Perfection, který je mou stálicí a láskou a L´O real True Match, který dělá pěkný finish na pleti. Velká škoda, že nemám Revlon Colorstay ve svém odstínu, to by byla pecka, asi ho budu muset ještě narychlo objednat z aukra. :))

Korektory Catrice Camuflage na nedokonalosti a pupínky, Liquid Camuflage pod oči na všední den a Collection Lasting Perfection na speciální příležitosti.


 Původně jsem nechtěla tahat celou paletku Ultra Contour Kit od Makeup Revolution, ale od té doby co ji mám bohužel není nic lepšího! Měla jsem sbalený už i konturovací set od Freedom - ne, Konturovací sadu od Sleek - prostě ne, NYC Bronzer - NE! :D Takže táhnu celou paletku ale mám v ní všechny konturovací pudry co potřebuji, rozjasňovač a dokonce i žlutý pudr, kdyby mi neseděl barevně ten True Match. :) Ideál.


 Obočí jsem držela v základu, co mám moc ráda - jedna paletka od Estyle v odstínu 02 Medium Brown, tu teď používám moc ráda na denní makeup, Pomáda na obočí od Ardell, tu používám, když mám suchou pleť a nechci ještě přidávat pudr na obočí, rozumíte, abych měla i něco krémového a navíc to skvěle vydrží a vypadá. :)) Zafixuji Browdrama od Maybelline v odstínu Medium Brown. :)

Tvářenky beru pouze dvě - lesklou růžovou od Catrice odstín Sunrose Avenue, moje oblíbená, používám ji často a vydrží dlouho a Sephora - neutrální matný odstín 01 Shame on You! takže se bude hodit ke všemu :)) 


Oči - základ - řasenky - Maybelline beru jenom jako zálohu, protože GS s tou si zatím moc neruzíme a Devilash poletí brzo do koše, jelikož dodělává. Kleštičky na řasy, lepidlo na řasy, Ardell řasy Demi Wispies klasicky černé a plum, potom řasy s kamínky na Vánoční večeři nebo Silvestr, Duraline kdyby náhodou, gelové linky maybelline, jumbo tužka od Sephory béžová jako báze pod stíny, černé linky v peru GS jsem si ted oblíbila a jsou matné!, černá Barry M Waterproof eyeliner tužka a hnědá Rimmel tužka.



 Pouze dvě paletky stínů, ale jedna obr. :D Glazel paleta stínů a Sleek Enchanted Forest, kdybych měla chut na barvy. :))


Rty jsem si nechala růžovo nude, oblíbené. :) Balzámek Rimmel, rtěnky matné Inglot 415 a 417, Bourjois jumbo rtěnka na rty, kdybych chtěla něco lesklého, Dermacol tekutá rtěnka č. 4, tužky: Jordana, Catrice, Flormar, Avon. A ještě jsem zapomněla vyfotit nude rtěnku od Astoru.



A to je vše! :D Napište mi do komentářů prosím co si dáte na sebe na Vánoce vy a co je nezbytností ve vaší kosmetické taštičce. :))

Hezký den.
Nikča ♥♥

14 komentářů:

  1. Ja sa nikdy neviem rozhodnúť, čo si so sebou zobrať, keď niekam cestujeme. Najhoršie je keď chodíme ku rodičom na Slovensko tak na 4 týždne... Ja by som si najradšej zabalila polovicu vecí. :D Najradšej so sebou ťahám Naked2 od UD, Mac makeup a korektor. O zbytku musím dlho uvažovať :D

    pinkshaaark

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :))) děkuji za komentář. Rozumím, taky někdy nevím co vzít, ale právě korektorů a makeupů mám málo, takže to je snadné :D a paletku většinou neutrální :)

      Vymazat
  2. to mi připomíná moje kosmetické nezbytnosti, když jedu k příteli na víkend a máme nějakou akci :D až na ty řasy, k těm jsem zatím nepřirostla nějak... tu matující bázi mám taky a taky furt nějak je, nějaká zázračná s nekonečným dnem :D co mě ale překvapilo byl tvůj korektor Collection, kde jsi k němu přišla? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)) řasy určitě vyzkoušej :)) korektor mi přivezla kamarádka z Anglie, měla jsem dva, ale jeden už je na dně a druhý v polovině :( budu si muset objednat někde další, je totiž super:)) nej co jsem kdy měla!

      Vymazat
  3. Nosím tam podobné věci, nejčastěji hlavně korektory :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jasné, to je potřeba, toto bylo jen na svátky :D :D tak bylo potřeba přihodit víc věcí :)

      Vymazat
  4. Ty toho máš! Samé krásné věci :) Já na vánoční líčení plánuji zkombinovat oči hnědým stínem se zlatým a na rty použiji nude krásku v odstínu 45 od Rimmel :)

    Čtení na dlouhé zimní večery

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář, no to je jenom část sbírky :D Vánoční líčení bylo určitě krásné :))

      Vymazat
  5. Já musím nosit v taštičce vždycky balzám na rty, nějaký hydratační krém a alespoň jednu řasenku, ale to je jen taková nutnost, jinak si sbalím vždycky na cesty tak půlku své kosmetické sbírky.. :D Jinak na Vánoce plánuji burgundy kouřovky a na spodní linku zlatý stín a klasickou černou linku :) A na rty asi nějaký nude odstín, budu se cpát cukrovím, takže by nebyl dobrý nápad dát si výraznou rtěnku :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj :) co je zac ta paletka Glazel? to je magneticka? vubec tuhle znacku neznam...diky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Mony, Glazel paletka je poskládaná z bestmakeup.cz :) není magnetická, stíny jsou v ní jakoby zalisované, vybereš si vlastní barvy a oni ti ji poskládají, určitě mrkni na eshop.

      Vymazat
  7. O tom Revlon makeuou slysim samou chvalu, tak ho asi taky uz budu muset vyzkouset. Za mne je jinak super ten Loreal, zpci zde i ukazujes a jako bazi mam hodne rada Baby skin od Maybelline a nebo Dermacok bazi (tu musim zase nekdy dokoupit. Paletky na oci porad stridam, takze zatim poradne rozhodnuta nejsem, kterou 24 vyberu, ale co nesmi chybet je rozjasnovac od theBalm ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář a Revlon makeup určitě vyzkoušej :) Já ho mám moc ráda! :)) Bázi od Maybelline budu muset vyzkoušet:)) hodně se mi i líbila báze Smoothing něco od Sephory, ta byla super, uplně vyhladila obličej, tu budu muset pořídit, měla jsem jenom vzoreček...:)))

      Vymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)