úterý 1. prosince 2015

NEW IN: FREEDOM MAKEUP


Ahoj, včera jsem se neozvala, za což se omlouvám, ale nebylo mi dobře, asi nějaká viróza a neměla jsem pro vás připravený článek. Pořád přemýšlím jak to udělat před Vánoci, zda postovat zase každý den v týdnu nebo si dát na svátky pokoj, uvidíme jak to půjde. :)) 

Dnes jsem vám nafotila pouze 1 fotku, bohužel, ostatní se nepovedli, jsem slepá jak patrona a světlo není, nemohla jsem se ani namalovat a to jsem měla odtažené všechny žaluzie!:D Ale nevadí. :))) 

Přišel mi na testování krásný balíček kosmetiky Freedom, která je sesterskou značkou Makeup Revolution, kterou jak víte mám moc ráda. Kosmetika Freedom se nově prodává v drogériích Teta, dneska jsem tam byla omrknout, musela jsem do města a měla jsem čas než mi jel autobus. Stojan je slušný, je tam spousta paletek, rtěnky, tvářenky atd. takže super, určitě omrkněte! :) Můžete zakoupit také na www.freedommakeup.cz

A co jsem si tedy k testování vybrala a na co se můžete v budoucnu na blogu těšit??

- Paletka PRO 12 Stunning Smokes 
- Mono oční stíny - NUDE 207, SMOULDER 211, BRIGHTS 230 
- Tekutá rtěnka PRO MELTS LIPGLOSS - odstín UP
- BRONZED PROFESSIONAL pro bronze odstín Warm Lights

Namátkově jsem je už všechny vyzkoušela a názor si zatím nechám pro sebe, uvidíme jak se s nimi bude pracovat dlouhodoběji. :))

Máte doma něco od značky Freedom? Který výrobek vás nejvíce zaujal ??

Krásný den.
Nikča ♥♥

5 komentářů:

  1. ta paletka, bronzer i tekutá rtěnka vypadají hezky :) jsem zvědavá, co na ně řekneš... tahle značka mě příliš neoslovila, ale uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  2. O značce Freedom jsem slyšela a velmi se mi líbí ty paletky, počkám si na nějaké recenze a potom uvidím, zda si nějakou pořídím :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera! Na recenzi od tebe se už moc těším :3 Ta paletka vypadá skvěle, ale hodně se mi líbí ten bronzer! Zrovna zítra značku Freedom půjdu okouknout do Tety. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta paletka se mi libi, uz se tesim na recenze ci liceni.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)