úterý 10. listopadu 2015

RECENZE: RIMMEL MAGNIF´EYES EYESHADOW 010 A-LIST & MOTD


Ahoj, dneska si dáme ne zrovna pozitivní recenzi, což mě hodně mrzí, ale nedá se nic dělat, nebudu vám nalhávat, že je něco skvělé když není. Prvně jsem recenzi napsat ani nechtěla, ale jelikož jsem produkt dostala od Rimmel (za což moc děkuji!!♥) tak "musím". 

Pokud se sledujete už delší dobu, tak víte, že značku Rimmel mám moc ráda - makeupy jsem používala roky (teď jsem dlouho ale žádný neměla), pudry, rtěnky a řasenky mám taky moc ráda. Hlavně tu zelenou s Lycrou, ta je moje nejoblíbenější od této značky.

Když přišli na trh s novými stíny byla jsem opravdu nadšená. Osobně mám mono stíny hodně ráda, hlavně takové odstíny, které dáte přes celé víčko a můžete vyrazit. Je to jednoduché a rychlé. Tento odstín takový ale není , možná pro někoho kdo má rád modrou - tu já zrovna nemiluji. V rámci recenze jsem ho ale vyzkoušela i při líčení.

Stín je v docela pěkném obalu, osobně mám nejradši kulaté obaly, ale nedá se, obsahuje 3,5g produktu, což je hodně slušná gramáž. Cena okolo 100,- Kč.



Popisek stínu slibuje jemnou texturu, to, že se nebude slévat na víčku, dlouhotrvající barvu, voděodolnost. 
Mě přišel (pro mne) celkem nevhodný odstín - světle modrý s lehkým sheenem (leskem). Na první pohled jsem myslela, že to bude pecka, pigmentovaný bude úžasně, ale bohužel.



Jak můžete vidět na následující fotografii -> dala jsem asi 6 vrstev - první swatch je s bází (ani ta nepomohla) a druhý je bez báze. Pigmentace stínu je opravdu špatná a za tu cenu bych očekávala daleko lepší kvalitu. 



Tímto produktem mě Rimmel opravdu zklamal, nebudu vám lhát. Viděla jsem ale, že jiné odstíny jsou na tom daleko lépe, některé podobně, asi je to kus od kusu, takže je potřeba si před nákupem vyhledat recenzi na požadovaný odstín. Určitě bych nezavrhovala jejich neutrální barvy, ty jsem viděla, že jsou pigmentované krásně a určitě stojí za alespoň obhlédnutí. :)

Celkově stín hodnotím jako velké NE, ale pouze tento odstín, s ostatními nemám osobní zkušenosti.

O víkendu než jsme s našima holkama šli ven jsem se tímto stínem nalíčila, abych věděla, zda to na oku nebude lepší. Nebylo. Stín nešel štětcem ani nabrat a po asi 8 vrstvě mě to přestalo bavit nanášet. Než jsem se oblékla a vyfotila tak jsem ho pro jistotu na oku ani skoro neměla. :-D To mě pobavilo. 

Zde můžete vidět výsledek:




Máte zkušenosti s tímto nebo jiným odstínem této značky ?? Napište do komentářů.

Přeji krásný den.
Nikča ♥♥

3 komentáře:

  1. Musím říct, že mě na první pohled zaujal.. a dneska jsem ho i okukovala v drogérce. Naštěstí jsem ho tam nechala.. :( :)

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda tohoto odstínu, vypadá fakt krásně:/

    OdpovědětVymazat
  3. Já tenhle modrý mám a naopak mi vyhovuje, i ta pigmentace je super. Už jsem o tom taky psala :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)