úterý 17. listopadu 2015

PRVNÍ DOJMY GEL LAK SADA SALLY HANSEN + UKÁZKA ODSTÍNU KARAT CAKE


 Ahoj,
V nedávném nákupu (cca 2 měsíce zpátky) jsem vám ukazovala nově pořízenou sadu na gel lak od Sally Hansen. Toužila jsem po gel laku už hodně dlouho dobu, co vám budu povídat. Dobře upravené nehty po dobu až 3 týdnů ? Sem s tím!!



První aplikaci už mám za sebou. Sadu jsem zkoušela již 3x a myslím, že recenze bude následovat, ale dnes. Dnes vám jen ukáži jeden krásný odstín, který jsem si pořídila - jmenuje se Karat Cake - je to krémový základ plný zlatých minitřpytek a větších stříbrných třpytek. Působí krásně až Vánočně, ale hodí se na každý den. Vybrala jsem si ho, protože jsem chtěla světlý lak, přes který by se dalo lakovat další laky. Musím si ovšem ještě pořídit nějaký sheer nude. :))

Jak jsem již několikrát psala - nejsem odbornice na lakování ani na nehtovou péči, takže tento článek berte pouze jako názor amatéra a jako ukázku odstínu. :))

Konečně mi taky trošku narostly nehty za což jsem moc ráda. Vůbec se mi už nelámou ani nic podobného. Gel Lak je krásně zpevnil. 





Tento gel lak se dá koupit v DM drogérii za 249,- nebo na internetu (daleko levněji). 

S nákupem této sady jsem moc spokojená a pokud bude zájem ráda ukážu i další odstíny, které jsem si pořídila nebo časem pořídím.

Máte zkušenosti s touto sadou nebo s jinými gel laky? Kterou značku mi doporučíte?

Přeji krásný den.
Nikča ♥♥

6 komentářů:

  1. používám gel laky Sally Hansen už přes půl roku a drží mi čím dál déle a nehty mám opravdu viditelně delší a pevnější! :) sama mám odtín Glisten Up, Greige a Pink Pong, který fakt doporučuji! takže já na ně nedám dopustit, jen používám uv lampu a ne led, zajímal by mě názor člověka, co má obě :) Karat cake je moc hezký odstín! Musí vypadat supr i přes jiné odstíny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že jsem se přidala "do klubu", taky jsem spokojená. :))) Přes jiné odstíny jsem ho zatím nezkoušela, ale je to super nápad! Děkuji za komentář.

      Vymazat
  2. mám tuto sadu a asi 4 odstíny a mám ji ráda, i když poslední dobou používám pouze 1 a 3 a na ně dávám obyčejný barevný lak. díky tomuto přípravku mi nehty krásně narostly a nelámou se.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paráda :)))) taky jsem měla prvotně v úmyslu dělat to jako ty, ale zatím jsem zkoušela odstíny co mám gel laků, určitě na to přijde taky řada. Díky za komentář.

      Vymazat
  3. Krásný odstín :) po té sadě jsem taky strašně dlouho toužila a huráááá, mám ji :) ukázky lakování přidávám postupně na můj Facebook :) a psala jsem o ní zde: http://mujsvetkosmetiky.blogspot.cz/2015/10/sally-hansen-salon-gel-polish.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, to jsem ráda, že máš radost, já ji mám také. :)) Mrknu na tvou stránku. Pa a díky za komentář.

      Vymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)