pátek 27. listopadu 2015

NÁKUPY + PLNÁ PENĚŽENKA - UŠETŘEME NA VÁNOCE I PO CELÝ ROK

Ahoj, 
dneska pro vás mám tip na ušetření peněz při nakupování. Kdo by nechtěl dostat peníze za nakupování? Já teda jo! V Americe podobná stránka jako u nás právě www.plnapenezenka.cz existuje už dlouho a Američanky na ní šetří spousty peněz. 



Celé to funguje velmi jednoduchým způsobem. Zaregistrujete se na stránce :



A poté si už jen z velké nabídky obchodů vyberete váš oblíbený, nakupujete a z každého nákupu máte procenta z útraty zpět. 




Důležité je být při přechodu na obchod přihlášený a stránka vás na něj přesměruje. Je to velmi jednoduché. Připsání provize trvá několik hodin, třeba i den, je potřeba aby to eshop na kterém jsme nakoupili potvrdil a poté vám je na účet připsána odměna. Vždy vám přijde informační email, že vám byla částka připsána. Já si nakoupila na eshopu www.krasa.cz, kde dávají 5% z nákupu zpět.  Jak vidíte já získala za nákup 20,40,- Kč zpět a to se vyplatí. 50,- Kč je odměna za registraci. :)



Určitě toho využijte, zejména pokud třeba nakupujete krmivo pro domácí mazlíčky přes internet, nebo kosmetiku, oblečení a jiné výrobky. Časem se nasbírá určitě dobrá částka, sama si myslím, že každému se hodí koruna k dobru. :) Já jsem se jen registrovala, nakoupila a už tam mám 70,- Kč, ty na zemi nenajdeme.

Ale abych jen nekecala o výhodách, přejdu i samotnému nákupu. :)) Byla jsem překvapená jak je eshop krasa.cz levný! Určitě bych tam vybrala pár Vánočních dárečků ne jen pro sebe. Momentálně jsem si tam vzala pouze 4 produkty a to tyto:

Vzala jsem rtěnku v tužce Color Boost od značky Bourjois odstín 07 proudly naked / Maybelline Color drama Intensive velvet lip pencil odstín Nude Perfection / Bourjois tužku na rty odstín 15 rose précieux / Bourjois Contour Clubbing Waterproof tužku na oči odstín 49 crazy about brown. 



Značku Bourjois jsem chtěla vyzkoušet už dlouho a tlustou tužku na rty od Maybelline také, takže jsem moc nadšená, že jsem se jich konečně chopila! Brzo vám samozřejmě dodám ještě recenze produktů a líčení, jak je u mě zvykem. :)) Potřebuji jen trochu času na vyzkoušení. 



Doufám, že letos ušetříte spoustu peněz a přitom uděláte svou rodinu a blízké pod stromečkem moc šťastné, o to přece jde, dělat si společně radost a užívat si života. :)

Co máte na Vánočním wishlistu? Já asi nic, takže vám ho sem bohužel nedám, mám spoustu věcí a momentálně mi záleží jen na tom, aby jsme na Vánoce byly celá rodina spolu a to nepíšu jen jako "trapné řeči - nic nepotřebuji atd." myslím to smrtelně vážně! :) ♥

Mějte se krásně a uvidíme se u dalšího článku, zapracuji na nějakém líčení, co vy na to?

Pa, Nikča ♥♥

3 komentáře:

  1. Já se přiznám, že dříve jsem podobné weby moc nemusela, ale hlavně proto, že to nikdy nebylo nějak výhodné a bylo to složité, člověk se v tom motal. Plnou peněženku znám, taky přes to nakupuji, hlavně ve "zverimexech", takže souhlasím, že je to super a hlavně jednoduché úplně:)
    Bourjois tužky mám a jsou super, z této řady mám teda jen jednu, ale paráda, takže se těším na líčení!

    OdpovědětVymazat
  2. Já to mám s Vánoci takhle, to co chci, to si koupím sama, většinou jsou to "drahé" věci (třeba bych chtěla limitovanou paletku od the Balm, stroj na smoothie a kuchařka by mi radost udělala taky, ale vím že to od druhých prostě nikdy nedostanu). Tak si to koupím sama a od ostatních se potom jen nechávám překvapit. Jinak, všímám si na fotkách že máš vonné svíčky z f&f, že? Já mám doma svíčku s vůní čokolády (ta voní moc pěkně) a vanilky (tu skoro necítím). Jaké vůně máš ty?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám nějaké dvě tropické - růžovou a žlutou a dvě perníčkové :) ale nejradši mám Ikea svíčku vanilkovou :)

      Vymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)