čtvrtek 19. listopadu 2015

MOTD: PURPLE INGLOT PIGMENT 85 & ARDELL SPIKY 385



Ahoj, procházela jsem si takhle fotky ve foťáku a zjistila jsem, že jsem vám ještě neukázala tohle líčení, no co já jsem to za blogerku. Dělala jsem ho už asi před týdnem, dvěma, takže nevím 100% co jsem použila na pleť, ale asi klasiku jako v každém článku, oči si ale pamatuji dobře.
Kromě toho, že poslední dobou neumím namalovat linky (které mi prosím vás odpusťte - hlavně na pravém - z pohledu levém oku) se mi daří dělat výrazné barevnější líčení, což mě těší.

Použila jsem nový oblíbený pigment od Inglot č. 85 s černou bází, kterou jsem poté zkombinovala s fialovým líčením v ohybu oka. Osobně jsem milovnice fialové a výsledný efekt jsem si naprosto zamilovala, nacvičím linky a udělám ho určitě znovu. :))



Na oči jsem použila:

  • tužka MOJE černá - jako báze pod pigment, pěkně jen na pohyblivé víčko, rozmazat prstem + do oka
  • AMC pigment Inglot odstín 85
  • paletka Sleek Enchanted Forest - matná světle fialovou růžová + matná tmavší fialová + matná tmavá burgundy - vše na vystínování oka, uvidíte na fotce jak je to myšleno
  • linky Maybelline gelové - černé ( :-X:-X )
  • řasenka Dermacol Devilash
  • umělé řasy Ardell Spiky 385 + Ardell Lashgrip lepidlo na řasy
Na rty jsem použila:
  • Flormar tužka na rty odstín 201


Nebýt té linky, tak jsem naprosto spokojená s výsledkem. Co říkáte??? Fialová v ohybu krásně vytáhla zelenou z pigmentu.

Líbí se vám tato kombinace? Nosíte výrazné líčení i přes den?

Přeji krásný den všem.
Nikča ♥♥

8 komentářů:

  1. Výrazné líčenie nosím aj bežne cez deň a toto líčenie je nádherné ! Veľmi ti pristane :-))
    Patty

    OdpovědětVymazat
  2. Mám otázku, když nosíš tužku na rty, nevysušujou se ti? Mě totiž přijde že mě to tak dělá, nevím co je špatně, možná se mi to ale jenom zdá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nevysušují, nikdy jsem s tím neměla problém. Možná máš moc suché tužky na rty. Já mám ráda z těch krémovějších od Essence, ty stojí myslím 29,- Kč a jsou fajn, vydrží, krásně kryjí. Jinak nosím značky Jordana, Flormar, Catrice je taky super. Určitě není nic špatně, skus si třeba rty natřít balzámem, když se začneš líčit a než dáš tužku, tak si ho ze rtů sundej a třeba to bude lepší. :))) Jakou značku používáš, jestli se můžu zeptat, když ti vysušuje rty? Krásný den přeji a děkuji za komentář. :))♥

      Vymazat
    2. Měla jsem tužku od NYX, teď mám od Gabriely Salvette :-). Asi máš pravdu, zkusím to nejdřív přetřít balzámkem, a mrknu na nějaké od značek co používáš :-). Mě dělalo problém, že když jsem si dala tužku na celé rty, tak byly strašně napnuté a potom jsem je měla strašně suché. Myslíš, že to může být i tím, že mé rty třeba nesnesou tužku?... Mohla bys mi poradit nějaké fajn krémové rtěnky, prosím? Mám doma samé matné a chtěla bych něco, čím si můžu natřít rty a třeba po pití mi hned nezmizí, popřípadě bude se dát i navrstvit. Děkuju za tipy, snad tě tím neotravuju :-) a cenová kategorie je jedno, já si za dobrou kosmetiku ráda připlatím :-)

      Vymazat
    3. Neotravuješ mě vůbec, ráda poradím, snad ti to k něčemu bude..:)) Hydratační rtěnky? Asi Rimmel, ty jsou fajn a celkem i drží, potom mám ráda i rtěnky od Essence, ty klasické, Gabriella Salvete Dolcezza rtěnky, Sleek. Jak jsi ještě psala o těch tužkách, je dost možné, že ti ta tužka ty rty takto stahovala, že byla vysušující, kdyžtak si ji dávej jenom jako podklad pod nějakou krémovější rtěnku nebo jen jako konturku. Jo a ještě rtěnky nevysušující extra dlouho držící - mám od Dermacolu tu tekutou rtěnku (odstín č.4 s jinými nemám zkušenosti) a ta rty nevysušuje, výborně drží (i 6 hodin a víc) a je lesklá. Snad jsem nějak pomohla. :)

      Vymazat
    4. Tu od Dermacolu mám taky, ale mám s ní problém takový, že po jídle se trošku setře, a když ji chci teda znovu natřít tak už to nejde a drolí se :/ barva ok, i drží, ale už ji moc nenosím protože s ní mám takové komplikace. A co říkáš na chubby lips od Gabriella Salvete? :-)

      Vymazat
  3. Liceni jako vzdy nadherne!
    http://style-and-smile15.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)