pátek 20. listopadu 2015

NÁKUPY LISTOPAD


Ahoj, dneska to bude jenom rychlý informativní článek o tom, na co se můžete brzo těšit na blogu. Přišlo mi celkem dost balíčků k recenzím a já produkty už testuji, tak mne napadlo ukázat vám co se mi tady doma "povaluje". :D Počasí v den focení nebylo nic moc, takže prosím omluvte horší kvalitu fotek.

Na facebooku mne velmi oslovila značka White Pearl na bělení zubů, po výměně několika zpráv jsem měla produkt na cestě ke mě domů na testování, z čehož jsem nadšená. Zkoušela jsem ho zatím 2x a zda funguje nemohu napsat, uvidíme po dlouhodobějším používání. Určitě na něj bude recenze, nebojte.



Dermacol zasílal blogerkám novinku Enja pro pevnější postavu. Měla jsem původně 4, ale jeden jsem darovala... ještě budu chvíli testovat a ozvu se s recenzí.


 KONEČNĚ po asi 3 měsících jsem se dostala ke svému balíčku kosmetiky MOJE, kterou jsem měla na špatné (staré) adrese na Moravě. Balíček možná rozdělím i do Vánoční giveaway co plánuji.



I ke mě se dostal můj milovaný Rimmel Match Perfection. Nejsem si jistá, zda je to ten nový, neměl jiný obal? ...a samozřejmě báze Fix & Protect - na tu se moc těším, vyzkouším ji hned dneska.



Kosmetika E-style přišla nedávno na trh se sadou na obočí. Je ve 3 odstínech a já si vybrala odstín Medium Brown, výborně mi sedí odstín, testovala jsem ho zatím cca týden a názor mám, takže recenze bude brzo. Mohu napsat recenzi dřív, protože jsem vyzkoušela spoustu produktů na obočí a vím co od nich očekávat - zda mi sedí a je dobrý poznám většinou během prvního dne.



A nakonec balíček na který jsem se těšila nejvíc! Řasy Ardell z eshopu www.normazlin.cz !!♥ Všechny je nafotím na oku a postupně dám na blog. V balíčku byly také tekuté stíny od značky Jenny lane, které jsem nikdy neviděla a těším se jaké budou. .....Mimo normu jsem si koupila i rtěnku Avon (odstín přesně teď nevím, ale bude taky na blogu).



Zase si mám s čím novým hrát, takže jsem nadšená. Ráda píšu recenze a tím říkám lidem co se mi líbí a co opravdu stojí za povšimnutí a co ne. :)) Samozřejmě líčení nebude chybět. :)) Však to znáte.

Čím jste si udělali radost v poslední době vy??

Krásný den.
Nikča ♥♥

9 komentářů:

  1. Krásne nákupy,ach tie mihalničky,by som brala všetky ♥ Inak sa teším na recenziu tých Dermacol produktov na celulitidu :-) Mám ich tiež, no nemám rada tento typ produktov na testovania, nedávam tomu velku šancu :D
    Patty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě nějaké krásné pořiď do videa :))) taky nemyslím, že by ty produkty Dermacol byly zázračné, tak snad na ně budu moct napsat alespoň něco...:)

      Vymazat
  2. Ten makeup a bázi od Rimmelu mám teď taky nově a musím říct že jsou super! :) dohromady bomba. Ty řasy chci už dlouhou dobu vyzkoušet :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej :))) makeup od Rimmelu jsem měla vždycky ráda, dneska jsem si ho nanesla i bází a paráda zatím :) měla jsem ten starý asi 2 - 3 lahvičky, byl můj oblíbený :)

      Vymazat
  3. Make-up od Rimmelu miluju! Perfektně mi sedí na pleť. Patří do mé TOP5-tky :) Ta paletka na obočí také vypadá moc dobře! Já jsem si dneska pořídila bázi od Astor, tak jsem na ni zvědavá :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  4. Ach ty řasy vypadají božsky! také bych nějaké chtěla. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  5. Koupila sis krásné věci :) Kosmetiku MOJE bych chtěla vyzkoušet :)

    Astor Perfect Stay 24H & Catrice Camouflage Cream

    OdpovědětVymazat
  6. Fííha, ty řasy vypadají bombově. :O
    Já sice mám přírodně dlouhé a i celkem husté řasy, ale přemýšlím, že bych taky někdy umělé řasy zkusila. No, musím přestat být strašpytel. :D

    OdpovědětVymazat
  7. Super věci, nikdy jsem si nezkoušela bělit zuby, mám schýzu, že si je zničím :-)

    GA Jsi krasna

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)