úterý 20. října 2015

RECENZE: MAKEUP REVOLUTION ULTRA CONTOUR PALETTE

 Ahoj, vítám vás u nového článku. Dnes to bude opět recenze a to na paletku Ultra Contour Palette od Makeup Revolution. Produkt testuji už delší dobu, používám ho různými způsoby a vím co od něj očekávat, takže nastala ta správná doba na recenzi. :) Určitě jste si z mích popisků v líčících článcích všimli, že se tam tento produkt objevuje často. :)





Jak už název naznačuje, jedná se o paletku vhodnou na konturování. Popravdě, nic podobného jsem u nás nikdy na trhu neviděla. Tyto produkty mají především v Americe v 1000 a jednom provedení od různých značek. ELF brzo přijde na trh s paletkou, ta bude mít ale pouze 4 pudry. Samozřejmě jako milovnice makeupu jsem po ní nesmírně toužila. Kdo by nechtěl paletku obsahující studený, teplý, neutrální bronzer v jednom? K tomu žlutý, růžový pudr na zafixování korektoru a rozjasňovače? Podle mě naprosto vhodný produkt pro ty z nás, které líčí i ostatní. Rozhodně se nemusíte stydět "vytáhnout" to na klientku a použít to. :)) 

Balení je pěkné, elegantní, má velké zrcátko, které používám pravidelně při líčení (jindy zase to v paletkách stínů, tvářenek atd.).



Popis první řady:

  • matný pudr s podtónem do růžova - vhodný pro ty z nás, které mají žlutý podtón pleti, krásně projasní, zafixuje, je jemný, takže není pod okem vidět tuna pudru :), ale je vidět projasnění
  • matný pudr se žlutým podtónem - pro růžový podtón pleti (doufám, že rozumíte jak to myslím - vždy nejlépe projasníte oční okolí opakem toho co máte na pleti žlutá=růžová atd.), pigmentace je stejná jako u růžového, berte v potaz, mám světlou ruku a dala jsem na ni světlý pudr. :))) 
Poznámka: Pokud váš makeup 100% nesedí se zbytkem vašeho těla můžete tyto pudry použít na celý obličej jako korekční. Vřele doporučuji, udělala jsem to tak několikrát se žlutým pudrem a byla jsem moc spokojená s výsledkem.
  • rozjasňovač v tělovém béžovém odstínu - naprosto nádherný rozjasňovač bez třpytek, pouze s krásným leskem, používám ho denně, dodá pleti nádherný lesk 
  • rozjasňovač v bílé barvě se zlatými třpytkami - popravdě ten bych z palety úplně vyhodila, vhodný maximálně do vnitřních koutků, ale to je můj problém, nejsem na bílé a stříbrné rozjasňovače :)



Popis druhé řady:

  • matná neutrální hnědá - výborná na konturování, tento odstín používám nejvíce, velmi mi vyhovuje jeho barva, krásně se s ním pracuje, je jemně namletý, práší trošku, nedělá fleky, poslední dobou moje každodenní volba co se týká konturovacího pudru
  • matná studená hnědá - vhodná pro majitelky růžového podtónu pleti - na mě je příliš studená, ale mohu ji použít třeba na prohloubení lícních kostí a poté aplikovat další bronzer :) 
  •  matná teplá hnědá - pro majitelky žlutějšího podtónu pleti - je nejvýraznější, určitě po ní budu sahat v létě nebo když budu opálenější
  • rozjasňovač - světle béžový, s leskem, nádherný pro opálenější pleť, jemně mletý, krásně pigmentovaný, určitě ho v létě budu moc používat, krásný
Poznámka: Paletka je velmi univerzální a dá se snadno používat i místo očních stínů, takže se při cestování nemusíte tahat s další paletkou + máte sebou praktické zrcátko. 

Cena produktu je 399,- Kč, obsahuje 12g - zakoupit lze na www.makeuprevolution.cz nebo v drogérii Rossmann ve stojanu této značky.

PRO
- univerzální paletka na pleť i oči
- vysoká kvalita produktu
- zrcátko
- pudry se dají krásně rozmazávat, nedělají fleky, jsou jemně mleté, příliš nepráší, na pleti vydrží celý den
- cena, dostupnost
- pudry i rozjasňovače se opravdu povedly, krásně se s nimi pracuje, rozjasňovače jsou nejkrásnější co jsem za poslední dobu viděla, dlouho jsem hledala pouze lesklé bez třpytek co by vypadaly jako že vaše pleť září přirozeně a ne makeupem :)

PROTI
- pro mě nevhodný odstín bílého rozjasňovače
- paleta je celkem těžká, ale není to úplně MEGA mínus :)

Určitě bych velmi ocenila,kdyby značka pudry začala prodávat i odděleně, ne každý využije celou paletku. :) 

Celkově jsem s produktem velmi spokojená, jak jsem psala - sahám po něm téměř každý den, stal se součástí mé každodenní makeupové rutiny co se obličeje týče. Myslím, že když jsem začala používat správný odstín konturovacího pudru mé líčení vypadá i trochu lépe. Doporučuji každému kde hledá tento produkt v našich končinách, určitě nebudete zklamané.

Zde můžete vidět příklad, kdy jsem použila paletku ke konturování:


Za sebe celkově od značky Makeup Revolution doporučuji vyzkoušet tyto tři produkty, pokud hledáte dobrou kvalitu za slušnou cenu - Paleta Flawless - recenze ZDE, paletka tvářenek Hot Spice - recenze ZDE a paletka na konturování. Je to investice pár stovek, ale určitě vám pár let vydrží a službu udělají více než dobrou, co víc si makeup maniak může přát? :)



Ještě mám možnost z produktů, které doma mám pro vás recenzovat rozjasňovač a rtěnku, pigmenty, máte zájem? :) S jednou rtěnkou jsem spokojená nebyla, ale na tu druhou vám asi taky napíšu recenzi. :)

Určitě mi do komentářů  napište který produkt značky Makeup Revolution je vás nejoblíbenější a co si plánujete pořídit? 

Krásný den.
Nikča ♥♥

2 komentáře:

  1. kúpila som si hu pred mesiacom , ale zatial som spokojna :)

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě chci další recenze. Pěkná paletka a super odstíny, moc se mi líbí! Díky za tip

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)