středa 14. října 2015

RECENZE: GLAZEL KAMUFLÁŽ CAMUFLAGE PERFECT SKIN NO. 2 + 12


Ahoj, vítám vás u další recenze. Jak jsem psala v předchozích článcích - doma se mi nahromadila spousta věcí o kterých vám musím a chci napsat. Naštěstí jsem poslední dobou narazila na velké množství úžasných produktů, takže budu většinou pozitivní. :)

Dnes si posvítíme na ne zrovna známý produkt. Neviděla jsem na něj skoro žádné recenze a to je škoda. Jedná se o krémové korektory - kamufláže od značky Glazel. 
Glazel je podle mě velmi kvalitní kosmetika, vyzkoušela jsem již pár produktů a poměr cena / kvalita naprosto super!! :) 

Tyto krémové korektory mají opravdu vysoké krytí, krásně se rozmazávají, pleť ale nezatěžují - například, když si s ním zamaskujete pupínek nepodporuje ho to v růstu apod., nezpůsobuje následně akné, nezalézá do vrásek, po zafixování pudrem mi na pleti vydrží skoro celý den. Světlejší odstín je o dost hutnější než tmavší, nevím zda je to tím, že má každý jiné balení (hranaté je novější myslím).

Tmavý korektor jsem chtěla hlavně z důvodu krémového konturování, které zatím nemám dostatečně natrénované, je to opravdu složité. 




Rozhodně doporučuji přepudrovat transparentním pudrem pokud konturujete, nebo například bronzerem, velmi to prodlouží výdrž produktu. Je samozřejmostí, že krémové produkty potřebují "něco" čím je zafixujeme. :) 

Odstín č. 12 - neutrální podtón lehce se přiklánějící k teplému podtónu, výborně se s ním pracuje, doporučuji prvně produkt "prohřát" prsty a poté aplikovat na pleť. Má opravdu extrémní krytí jak vidíte na následující fotce, takže je potřeba s ním pracovat opatrně, ale hned se to určitě naučíte, není to nic složitého ani náročného, to vůbec. Na pleti se dá krásně rozmazat a nedělá fleky. Jsou i světlejší odstíny, takže pokud hledáte ten svůj správný pro konturování, určitě ho najdete. :)

Odstín č.2 - neutrální podtón, velmi světlý korektor, je trošku hutnější, takže je potřeba ho prstem zahřívat o sekundu déle, ale službu dělá výbornou, kryje skvěle - na fotce vidíte, dala jsem ho přes tetování a bomba!!:) Po zafixování drží bezvadně. Hodí se i pod oči, ale ne pro osoby, které mají začínající vrásky nebo vrásky, protože je na oční okolí dost hutný. Určitě je potřeba s ním pracovat opatrně a netahat si tenkou kůžičku pod okem. Na okolí nosu, nedokonalosti a jiné neduhy je výborný. 




Balení je velké 3,5 cm, bohužel gramáž jsem nenašla, ale produktu je v něm dostatečně. Stojí 193,- Kč a koupíte ho na www.bestmakeup.cz přímo ZDE.

Určitě produkt doporučuji vyzkoušet pokud hledáte kvalitní korektor za slušnou cenu s výbornou výdrží. Velmi se mi líbí široká škála nabízených barev pro všechny podtóny a odstíny pleti. 

Do komentářů mi napište, zda máte s tímto korektorem zkušenosti nebo si ho plánujete pořídit, či otázky, které jsem nezodpověděla v mojí recenzi?? :))

Přeji krásný den.
Nikča.

5 komentářů:

  1. Mně by zajímalo srovnání s Catrice kamufláží v kelímku. Zda máš zkušenost. Protože ta mi třeba kryje báječně (vypadají dost podobně i když Catrice nemá tak skvělé odstíny), ale přestože mám smíšenou pleť tak mi na obličeji dost vysušuje. Když schovám pupínek, do večera se mi loupe než když kryju něčím jiným.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Catrice mám taky a je krémovější než Glazel, ale Glazel lépe kryje a nevysušuje. :))

      Vymazat
  2. Ja už po ňom pokukujem veľmi dlho. Teší ma, že je pod nos taký dobrý, pretožepresne to potrebujem :)

    OdpovědětVymazat
  3. To krémové konturování bych taky chtěla umět. Občas to zkouším a ten efekt se mi moc líbí, ale souhlasím, že to není jednoduché. Přímo tyto korektory vidím poprvé a moc mě zaujaly. Díky za tip. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)