středa 28. října 2015

HAUL: ARDELL LASHES

Jsem Nikola a jsem závislá na nakupování kosmetiky... :D Asi takhle by mohl začínat každý druhý článek :) 

Před nedávnem jsem si udělala větší objednávku na stránkách www.ardell.cz, dělám to tak vždy jednou za půl roku / rok. Objednám větší množství řas, které mi krásně doplní líčení a nemusím si dělat starosti, že bych doma alespoň jedny pro "případ nouze" neměla. Občas, když jdeme s přítelem ven, do baru nebo tak - odlepím si řasy třeba potom ve sprše a spláchnu je do odpadu nebo mu je dám do peněženky a už nikdy se znovu neshledáme, kdo ví kam je dá on apod.. :D 

Víte, že poslední dobou jsem nosila pouze značku Red Cherry, která je levnější než Ardell, ale kvalitou se dají dost srovnávat. Můžete je vidět v "okousané" krabičce nahoře. I tyto řasy vydrží mnohonásobné použití, ale chyběli mi určité styly, které se bohužel již zničily. RCH se dá pořídit okolo 60,- / Kus například na ebay, tam je kupuji já, nechám si je doručit z USA a byla jsem moc spokojená, určitě to nebyla poslední objednávka. Nechtěla jsem ale používat nedostupné řasy a proto jsem tentokrát nakoupila u Ardellu.

Zde vidíte mou aktuální sbírku umělých řas:


Samozřejmě netvrdím, že každý potřebuje tolik umělých řas, to vůbec. Já osobně jejich vzhled miluji a myslím, že líčení vyzvednou o level výš, proto je ráda nosím a proto jich potřebuji víc než obyčejná smrtelnice. :-)


Vždy před větším nákupem přemýšlím jaké řasy vlastně budu potřebovat, které mi budou sedět apod. Určitě doporučuji zvážit délku vašich vlastních řas a velikost vašeho oka. Sama mám řasy celkem dlouhé a oči ani malé ani velké. Určitě potřebujete taky myslet na tvar vašeho oka. Ne každé řasy vypadají na lidech stejně, někdy ani ne dobře. 

Kdo sleduje Ilovemakeup tak určitě také slintá nad jejími řasami, které používá často při líčení. Moc jí sluší a já je samozřejmě potřebuji také. Jedná se o SPIKY 385, cena 109,- Kč za pár, vzala jsem si rovnou dva (počítejte s tím, že je mám třeba na rok... )
- Řasy jsou rozhodně delší, takže doporučuji těm z vás, které máte delší svoje řasy, jsou nádherné, mají tužší linii řas, takže je potřeba mít trošku zkušeností s aplikací, ale nasadit jdou v pohodě a jsou příjemné na oku.


 Ale pozor! Nezaměňovat jako já s číslem 386, které jak vidíte je úplně, ale úúúplně jiné. Na oku mnohem přirozenější, řas jsou kratší, ale také krásné. Vhodnější pro majitelky kratších řas a menšího oka.


Už dlouho jsem pokukovala po středně dlouhých, velmi hustých řasách. Přála jsem si nějaké Double Up od Ardell, ale nakonec jsem si nevybrala a objednala jsem radši Runway Naomi, cena 119,- Kč. Zatím si nejsem 100% jistá zda se mi na oku líbí.


Kvůli mé lásce k Red Cherry 110, které jsou v posledním tažení a jsou mým NEJ TOP EVER párem jsem si objednala EDGY 402, cena 109,- Kč. Zatím jsem je nezkoušela, ale moc se na ně těším.


 Potřebovala jsem i nějaké neutrální, pouze na zahuštění vlastních řas, něco jemného co krásně doplní líčení. Proto jsem zvolila DEMI WISPIES, teď mě trošku mrzí, že jsem nepřihodila i WISPIES, ale co nadělám. Tento 6 pack (neboli balení 6 kusů) vyšel na 449,- Kč = cca 75,- / pár. Výhodné. Původně jsem chtěla pouze 4 pack, ale ten neměli, takže jsem brala tyhle. :-) 
-Tyto řasy jsou hodně lehoučké, mají neviditelnou linii řas, takže nemusíte malovat ani linku, jsou moc příjemné na oku, doporučuji každému, kdo chce pouze zahustit a maličko prodloužit své vlastní řasy.


Posledním produktem v košíku bylo samozřejmě lepidlo, protože moje staré už dodělávalo a zdá se mi že po roce používání už ani moc nelepilo... Můžete také vidět, že trošku pozměnili balení, ale produkt je stále kvalitní a lepidlo mám moc ráda. Udrží řasy na oku celý den, je průhledné (je i černá varianta) a stojí 119,- Kč za 7g


Při nákupu nad 1000,- Kč máte také poštovné ZDARMA,což je super. Já za nákup dala okolo 1050,- Kč právě kvůli poštovnému, radši budu mít jedny řasy navíc než poštu za 90,- Kč, rozumíme si. :-)

Všechny řasy uvidíte samozřejmě v postech s líčením, pár jste už i mohli vidět, takže se na to můžete těšit. Kdyby vás konkrétně zajímal některý pár blíže stačí napsat do komentářů. :) 

Co vy, máte rádi nalepovací řasy nebo je to pro vás příliš a nelíbí se vám to? Napište do komentářů.

Krásnou středu všem.
Nikča ♥♥

2 komentáře:

  1. Paráda. Ty těch řas teda máš! A jsem ráda, že nejsem jediná, která po použití hodí ty řasy do té krabičky a nijak to tam nearanžuje:-D Lepidlo používám stejně a je super, pěkně zprůhlední, takže pohoda

    OdpovědětVymazat
  2. Já doma mám umělé řasy, ale ještě jsem je nezkoušela :-D

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)