pondělí 14. září 2015

VIDEO: GRWM FALL EDITION / DARK LIPS


Ahoj, dnes jsem si pro vás přichystala nové video na youtube. Je to video na téma - podzimní makeup. Venku už je opravdu zima a pochmurno (alespoň tedy v Čechách) a toto počasí si přímo volá o tmavý look. K líčení jsem použila většinu produktů od značky Sleek, kterou mám ze stránky www.bestmakeup.cz (zde vždy nakupuji tuto značku). V plánu mám pořídit si nové paletky stínů a produkty od jiných značek, takže na mém blogu a youtube bude veselo. :) Radila jsem se s vámi na facebooku jaké značky pořídit a pravděpodobně půjdu ještě do Sleek (nová podzimní paletka), do značky Glazel - stíny a pigmenty, Makeup Revolution, možná E-style. :)))

Ale teď už k videu - není mluvené, pouze na začátku představení o co vlastně půjde. Je to GRWM video, prohlédnout si ho můžete zde:



 K líčení jsem použila tyto produkty:

PLEŤ- Revlon Colorstay makeup pro mastnou a smíšenou pleť - 180 Sand Beige
- Catrice Liquid Camuflage - 010 Porcelain
- Rimmel Stay Matte pudr v transparentním odstínu
- Sleek Contour Kit - Light
- Sleek blush - Flushed

OBOČÍ - Essence sada na obočí pro brunetky

OČI- Sleek paletka Sunset
- NYC tekuté linky Liquid Eyeliner - Black
- Barry M Wateproof Eyeliner Bold Black
- Řasenka Rimmel Super Curler - 001 Black

RTY - Sleek lipstick odstín Mulberry



Ještě chci doplnit - už si sháním nová světla, aby videa byla lépe osvětlená - aby se na ně dalo lépe dívat, takže ty budu mít snad do měsíce / dvou. Snažím se co to jde, chci alespoň vydat nějaká videa a nemyslím si, že by byla úplně špatná. Neustále se snažím zdokonalovat jak v natáčení, tak ve stříhání a celkem s tím bojuji, ale je to boj, který za to stojí. Vím, že barvy ve videu nejsou 100% a proto skoro vždy za video dávám fotky, které potom nafotím, aby jste měli lepší představu o výsledku. Mimo to chci, aby na blogu byla téměř neustálá aktivita (kromě víkendů - to si dávám "volno" a užívám si pohodičku). Opravdu není to jednoduchá "práce", člověk tomu věnuje spoustu volného času. Doufám, že jste s tímto stylem spokojení a že vás to u mě baví. :)) Kdyby jste měli jakékoliv připomínky a komentáře - napište pod video nebo sem pod článek, ráda kritiku a doporučení zvážím a přijmu. Děkuji vám moc za podporu, za každý like, každé shlédnutí, každé přečtení článku, komentování. Moc to pro mne znamená a vím, že má cenu to dělat, i kdyby to četlo/shlédlo třeba je 10 lidí, kterým se to líbí. DĚKUJI. ♥♥

Budu se na vás těšit zase příště.
Pa, Nikča.

1 komentář:

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)