pátek 11. září 2015

Rimmel (Nude Kolekce) Lak na nehty Kate Salon Pro odstín 128 Mistify me - PO NALKOVÁNÍ / 5.DEN / 10. DEN


Zdravíčko, dneska se hlásím s recenzí /polorecenzí/ na lak na nehty z Nude kolekce od Kate Moss pro Rimmel. Píši polorecenzí, protože vás budu za 5 a 10 dnů informovat o tom, jak lak vypadá, jelikož slibuje výdrž až 10 dnů. Zní to velmi slibně, ale co je na tom pravdy spolu zjistíme za pár dnů. Nebudu na to psát zvlášť článek, ale tento článek doplním o informace a fotky, jak se lak během dnů, kdy jsem ho měla na nehtech choval. Určitě to bude sranda a podle mě to lidi i více ocení, když opravdu uvidí výsledky.

Kolekce obsahuje 5 laků, k nám se dostalo podle zprávy, kterou mám všech 5 odstínů -jsou 3 novinky - 126 Bare Yourself / 127 Gentle Kiss / 128 Mistify Me
Laky obsahují Lycru, která zaručí manikúru jako ze salonu, slibují 5 kroků salónní maniikúry v 1, mají být odolné proti olupování a blednutí, mají vysoce lesklou barvu po dobu až 10 dnů, mají maxi štěteček pro snadný profesionální výsledek.
Cena laku je 99 Kč.

--Potvrzuji, že lak má šikovný široký štěteček, stačily mi dva tahy a měla jsem nehet pokrytý lakem. Krásně se lakoval, nikam nestékal, kryl výborně v jedné vrstvě, ale přiznejme si to? Kdo si lakuje nehty jen jednou vrstvou? Já teda ne, to bych si je radši nelakovala vůbec. Dala jsem tedy vrstvy dvě a dosáhla jsem dokonalého krytí. Lak zaschl celkem rychle, ale použila jsem na něj top coat. Usychal do lesku. Při pohledu na nehty je lak opravdu nádherný, skoro jako gel-lak. Už jsem zkoušela z této řady (né nude) jeden fialový lak a ten byl výborný a měl ty stejné vlastnosti, byla jsem s ním moc spokojená.



Přišel mi odstín 128 Mistify Me, což je nádherná béžová s kapkou šedé, výborná na podzim nebo jakoukoliv událost. Jak jsem hledala top nude rtěnku, tak stále hledám top nude lak a myslím, že jsem ho našla! Opravdu, vidět ho v obchodě - ihned mi leží v košíku, tato barva je úžasná, nemůžu se na nehty vynadívat, určitě si je budu lakovat na podzim a v zimě tímto lakem pravidelně. :) 




Za 10 se vám ozvu znovu s tímto článkem a v něm budou fotky laku 5. den a 10. den, pokud to přežije déle, tak i další dny. :) Určitě to bude nápomocné pro mnoho lidí, kteří chtějí, aby jim lak vydržel co nejdéle. Ještě dodám, že mě laky vydrží na nehtech dlouho, klidně týden i více, spíš mi odrostou, než aby se mi ošoupaly, ale záleží na konkrétním laku, některý nevydrží ani dva / tři dny. :))


Update - 16.9.



Hlásím se s posledním updatem - dne 23.9. - lak už jsem musela odlakovat, popravdě byla jsem z toho už unavená z té barvy :D Jako vydržel krásně, trošku se oloupal (víc jsem ale oloupala já), špičky se trochu ošoupaly, hodně mi odrostl, barva si nějak nezměnila, naopak byla pořád pěkná, ale nemohla jsem nosit ani gelovky, protože mě nebaví mít třeba 3 týdny stejné nehty. Každopádně musím podotknout, že pokud někam jedete třeba na týden, nebo víc a potřebujete mít pěkné nehty a nemůžete si je upravit, tak je to super lak, určitě koupím víc odstínů a budu je nosit kratší dobu, než mě přestanou bavit a budu muset přelakovat. :) Celkově jsem byla velmi spokojená jak s lakováním, tak s barvou, tak s výdrží laku a můžu ho jen a jen doporučit. :)



Přeji krásný den a budu se na vás brzo těšit.
Pa Nikča.

*Děkuji Rimmel za poskytnutí laku k recenzi. Všechny názory jsou mé vlastní, z vlastní hlavy a to, že mi produkt je darován na tom nic nezmění. :) Děkuji 

5 komentářů:

  1. Áno, toto je presne môj štýl! :3

    OdpovědětVymazat
  2. Ty odstíny laků jsou parádní, přímo pro mě :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty odstíny laků jsou parádní, přímo pro mě :)

    OdpovědětVymazat
  4. Laky od Rimel mám veľmi rada a táto nude kolekcia je úplne skvelá. Som zvedavá ako obstoja v Tvojom teste ;)

    http://margifashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Odstíny se mi moc líbí, akorát bych se jich trochu bála, protože zrovna s těmito laky nemám dobrou zkušenost.

    Beauty Wishlist 2015

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)