středa 23. září 2015

RECENZE: RIMMEL LASTING FINISH BY KATE 43 / OŠETŘUJÍCÍ BALZÁM NA RTY KATE SPF 15


Ahoj, vítám vás u recenze na dva produkty od Rimmel. Jedná se o novou rtěnku Lasting Finish by Kate a Ošetřující balzám na rty s SPF 15.

Začnu asi balzámem a poté se budu věnovat rtěnce.

Balzámek obsahuje jako klíčovou ingredienci ricinový olej a pomerančový extrakt. Obsahuje ochranný faktor 15, má hydratovat rty po dobu až 8 hodin, působí preventivně proti popraskání rtů, má lehké a nelepivé složení, dodá rtům trošku lesku, je transparentní.

Cena 129,- Kč 

Nejsem z těch, co by si kupovaly balzámy za stovku, ale musím přiznat, že po vyzkoušení tohoto krasavce to možná zvážím. Rty opravdu nádherně hydratuje, dodá jim výživu, při nanesení před spaním jsou mé rty po probuzení hladké, jemné, hydratované. Složení je lehoučké, nezatěžuje, pěkně na rtech drží a věřím tomu že kdyby se mi neobtiskl do polštáře, protože spím na břichu, tak vydrží na rtech až do rána. Balzám má velmi jemnou vůni, kterou po nanesení nevnímám. Balení produktu se mi také velmi líbí, je stylové, zaujme.

Pokud hledáte opravdu velmi hydratační balzám, který vaše rty ochrání při nastávajícím podzimu před praskáním a vysoušením určitě v drogérii omrkněte tento produkt. 



Rimmel přišel se 4 mi novými nude odstíny (celkově je jich 10). Číslo 40 - světlá nude / číslo 42 - meruňková nude / číslo 43 - světle hnědá nude / číslo 45 - světle růžová nude. 
Rtěnky obsahují vysoce intenzivní barevnou formuli, mají bohaté a okouzlující barvy trvající až 8 hodin.

Cena 129,- Kč.


Osobně mám rtěnku v odstínu číslo 43.

Rtěnka má skvělý odstín pro teplý podtón pleti, je hydratační, na rtech vydrží poměrně dlouho (zvládne i malou svačinu, opatrný oběd či nápoje), barva je intenzivní - stačí pár tahů a rty jsou pokryté . Má jemnou vůni - podobnou všem rtěnkám Rimmel, ale jemnější, nijak mi nevadí, po nanesení produktu ji necítím. Má lesklý finish. Kdybych doma neměla tolik nude rtěnek určitě si pořídím ještě odstín 45. :) Balení produktu je pěkné a k celkové kolekci se hodí a doplňuje ji. Jsem ráda, že v našich drogériích máme více nude rtěnek. Celkově se Rimmel s novinkami rozjel a pořádá na facebooku také spoustu soutěží. Určitě to omrkněte.



Samozřejmě, nemohla jsem zapomenout na fotku rtěnky na rtech. Připomínám, že mé rty jsou málo pigmentované, ale rtěnka je dost výrazná svou barvou, takže podle mého názoru překryje i zabarvenější rty.


A také při celkovém líčení.


Rtěnka se určitě hodí na každodenní nošení, je super, že si ji můžete namalovat pomalu "poslepu", protože je ve světlejším odstínu. Bude se hodit jak k výrazným očím, tak třeba k lince nebo jednoduchému dennímu makeupu. Určitě vám s ní v budoucnosti ještě na blogu ukáži líčení, protože se mi odstín líbí a budu ho ráda nosit. 

Máte doma některou z nových rtěnek z této kolekce? Který odstín z Rimmel rtěnek je váš top a doporučili by jste ho ostatním? Napište do komentářů, budu se na vaše odpovědi těšit.

Krásný den.
Nikča

4 komentáře:

  1. Tak pro ten balzám asi dojdu a zkusím ho :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. Libi se mi odstin rtenky, uvazuji o jednom odstinu, ale stale vaham.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem žádnou rtěnku nakonec nekoupila, nevím no.

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)