pondělí 14. září 2015

LÍČENÍ PRO SOUTĚŽ RIMMEL + DM DROGERIE NUDE LOOK


Ahoj, zdravím vás z nového příspěvku. Je pondělí, takže je stále čas přihlásit se do super soutěže na facebooku dm drogerie. Jedná se o soutěž se značkou Rimmel - stačí se nalíčit podle videa, které pro Rimmel natočila Petra Lovely Hair (které to opravdu moc sluší, je nádherná), spolu s vizážistou Lukášem Kimličkou.Osobně jsem zvolila "nude look", který běžně nosím na den, když nedělám výrazné líčení na blog nebo do videa. 

Do soutěže se můžete přihlásit do 15.9.2015 do 10:00 - fotky vkládejte pod příspěvek na facebooku dm. 

Ještě abych nezapomněla - soutěží se o 3 nejlepší a 7 povedených looků - ty vybere vizážista a odmění je kosmetickým balíčkem Rimmel.To za to opravdu stojí, co říkáte?

Nebudu vám nic nalhávat - nepoužila jsem pouze produkty značky Rimmel, ale to v pravidlech (snad) nebylo. Značku Rimmel mám moc ráda, ale tolik produktů momentálně doma nemám. Proto jsem soutěž pojala svým vlastním stylem - za použití produktů jiných značek, samozřejmě jsem zakombinovala i produkty Rimmel, které běžně používám.

Moje líčení a koláž, kterou jsem dala na stránky dm můžete vidět zde: 


Líčení je velmi jednoduché, zvládne ho udělat každá do 10 minut. Navíc je použito celkem minimum produktů, takže je sebou zvládnete nosit v kosmetické taštičce, pokud ráno nestíháte. Samozřejmě záleží úplně na každé v čem se cítí dobře, co na sobě chce zvýraznit a co naopak zakrýt. 

Já jsem nejvíce času vložila do pleti. Použila jsem makeup od Maybelline AffiniMatt v odstínu 03 Light Sandbeige, korektor jsem zvolila od Catrice - Liquid Camuflage v odstínu 010 Porcelain, pudr Rimmel Stay Matte v transparentním odstínu. Na tváře jsem použila pouze Terracotovou tvářenku od Flormaru v odstínu Peachy Pink. 

Oči jsem držela také velmi jednoduše - pouze přes celé víčko oční stín od Essence v odstínu 35 Party All Night, Nude tužka Scandal Eyes od Rimmel do vodní linky a řasenka Rimmel Super Curler odstín 001 Black.

Na rty jsem zvolila novou nude rtěnku od Rimmel z kolekce Kate - odstín 43. 





Náušnice jsou z Gate za 69,- Kč. Kupovala jsem je tam max před dvěma týdny.

Jako doplňující foto přidávám bližší fotku nové nude rtěnky od Rimmel, odstín mi celkem sedí, je určený pro teplý podtón pleti. Určitě se vám ještě ozvu s recenzí, ve které budou všechny informace o této rtěnce a jejích kolegyních, kterými nás Rimmel obšťastnil. :) 



Doufám, že se vám dnešní článek líbil, že se soutěže již účastníte nebo zúčastníte, máte na to ještě do zítřka do 10:00 čas, takže pokud se cítíte na nude nebo trošku rebelský look, určitě neváhejte, šanci má každý stejnou a soutěží se o super ceny!

Ještě dodám, že článek píši z vlastní iniciativy, pro vás, abych vás informovala o super soutěži a inspirovala vlastní tvorbou.

Pokud jste se zapojili, určitě mi do komentářů napište pod jakým jménem soutěžíte, ať vám můžu dát k fotce "like" :))) Těším se.

Krásné pondělí všem, zítra bude video.
Pa Nikča.

3 komentáře:

  1. moc se ti povedlo obočí, to se mi fakt líbí :) a těším se na video! :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Povedlo se ti to.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Týjo, ty jsi přesně typ na tenhle odstín naoranžovělé rtěnky, která třeba mě vůbec nesluší! A moc hezké líčení, jsi šikovná :-)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)